Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sszwedo

Pokażmy nasze chińskie zegarki

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.12.2025 o 21:02, Euryk napisał(-a):

Niestety,  coraz mniej jest fabryk zegarków. 

Ale, mimo od dawna braku fabryki,  pojawił się  na krajowym rynku elektroniczny zegarek Błonie, z  mechanizmem typu kinetic. Cena umiarkowana, szkło szafirowe. Ładny, różne kolory do wyboru. 

Oj, te nowe Błonie to nie są zegarki dla mnie :D. Jestem za młody (albo za mało stary) na sentyment do marki. Nic mnie w nich nie rusza. Totalnie nic.

W temacie --- nikt nie chciał kupić, za półdarmo oddawać nie będę, to od wczoraj noszę. 

654756785679567.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paulus57 takie aquatico mnie dręczy ;) to jest wersja brąz i jaki kolor tarczy? i to jest TAKA jakość wykonania, że warto zapłacić więcej? czy tylko ładnie opakowane w drewnianym pudełku...

trochę ta marka mi się kojarzy z aquatrident (już nie ma) który piękne rzeczy robił w brązie

Edytowane przez ro4ti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, ro4ti napisał(-a):

@Paulus57 takie aquatico mnie dręczy ;) to jest wersja brąz i jaki kolor tarczy? i to jest TAKA jakość wykonania, że warto zapłacić więcej? czy tylko ładnie opakowane w drewnianym pudełku...

Tarcza jest czarna. Jest to wersja limitowana do 99 sztuk. Koperta z brązu. Jak na moje oko wykonanie bardzo dobre. Warte większych pieniędzy, niż się za niego płaci. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, oszolom napisał(-a):

Oj, te nowe Błonie to nie są zegarki dla mnie :

Przemyśl to jeszcze. Napisałem o zegarkach Błonie, bo jesteśmy w dziale chińskim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Euryk napisał(-a):

Przemyśl to jeszcze. Napisałem o zegarkach Błonie, bo jesteśmy w dziale chińskim. 

Wiem :) . Ale czego by w środek nie wkładali, to niech najpierw popracują nad formą. Te nowe błoniaki mają paskudne proporcje. A żerowanie na dawnej marce i sentymencie to tylko kolejne minusy.

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20251206_123351.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi