Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magik.

Krystian, widziałem wszystkie mecze Barcy i to był obraz nędzy, a w spotkaniu z Vigo rozpaczy. Myślałem, że Real się na nas rzuci od pierwszej minuty. A tu ekipie z Madrytu nic się nie klei. No, jest dobrze .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się rzucił. Pierwsze kilka minut drugiej połowy bardzo fajne w wykonaniu Madrytu. Marcelo i Rodriguez "zrobili" więcej i groźniej niż w całej pierwszej połowie. Tylko, czy utrzymają taka grę do końca?

PS

Nie wytrzymali nawet kilku minut. Ależ bramka Iniesty!

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

0:4, a mogła być manita . Mam nadzieję, że tym spotkaniem Barca się podbuduje i w tym roku będzie potrójna korona.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatnich dniach czuję się jak wierny kibic zwycięskich drużyn :)

Urugwaj 3:0, Barca 4:0, a na miły dodatek 4:0 dla Evertonu i 3:0 dla Ruchu.

I tak na szybko przygotowałem dla Kolegów komiks pt. "Hej, to moje!"

ballon-dor11.jpgluis-suarez-1-1429110410.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w tle Monachium wygrało z Schalke. Lewy trafił w słupek. Bayern powinien sprzedać Robbena. Zamiast grać piłką do przodu to ją holuje przy nodze. Po jego zejściu okazje dla Monachium zaczęły się mnożyć.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Magiku nie wiem czy oglądasz również mecze Realu, ale to co oni wyprawiali od początku sezonu zemściło się w ostatnich 2 kolejkach. Zupełny brak pomysłu na grę z przodu, dziwne formacje, nie dawanie szansy na grę zmiennikom. Ja za to wszystko obwiniłbym obecnego trenera (i nie wynika to z manipulacji mediów przed El Clasico). To jest po prostu za słaby trener na tą posadę. Za słaby na Real Madryt. Zatrudnienie go było wielkim nieporozumieniem, tak jak i zwolnienie ówczesnego trenera. Mourinho bardzo słabo idzie w Chelsea, Benitezowi w Realu.. Może jakąś wymianę z Abramowiczem  <_< Barca może i nie jest w wybitnej formie, ale dziś pokazała kto (przynajmniej na tą chwilę) rządzi w Lidze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Magiku nie wiem czy oglądasz również mecze Realu, ale to co oni wyprawiali od początku sezonu zemściło się w ostatnich 2 kolejkach. Zupełny brak pomysłu na grę z przodu, dziwne formacje, nie dawanie szansy na grę zmiennikom. Ja za to wszystko obwiniłbym obecnego trenera (i nie wynika to z manipulacji mediów przed El Clasico). To jest po prostu za słaby trener na tą posadę. Za słaby na Real Madryt. Zatrudnienie go było wielkim nieporozumieniem, tak jak i zwolnienie ówczesnego trenera. Mourinho bardzo słabo idzie w Chelsea, Benitezowi w Realu.. Może jakąś wymianę z Abramowiczem  <_< Barca może i nie jest w wybitnej formie, ale dziś pokazała kto (przynajmniej na tą chwilę) rządzi w Lidze.

Moim zdaniem niepotrzebnie pospieszyli się ze zwolnieniem Carlo Ancelotti. Trener ten miał tę zaletę, że dawał piłkarzom dużo swobody na boisku. Było miejsce na kreatywność, improwizację, co podobało się Ronaldo. U Beniteza jest żelazna taktyka i nikomu nie wolno wychylić się ponad to, co ma nakreślone w zadaniach do zrealizowania. Nie chcę się doszukiwać teorii spiskowych, ale może piłkarze Realu grają na wykopanie Beniteza z drużyny? Dzisiaj widziałem, że kibice na stadionie machali białymi kartkami, chustkami, a to coś w Hiszpanii oznacza. Litościwie nie krzyczeli ¡fuera!, a przynajmniej ja nie słyszałem.

Edytowane przez Magik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leicester liderem w Anglii hehehhe

Wysłane z mojego LG-D855

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4-0 :o

Ja rozumiem 1-0 noo 2-0 może sie zdarzyć przez przypadek, ale 4-0 i to w Madrycie to jakaś kpina i UWAGA obraza kibiców!! Kibice płacą im pensje a oni na kibiców leją ciepłym moczem zenada. Dla jasnosci...nie jestem kibicem RM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem tego ruchu Florentino jakim było zatrudnienie Beniteza. Człowieka, który kiedyś tam 10 lat wcześniej wygrał ligę mistrzów po genialnych zawodach X.Alonso, Jurka Dudka i odpuszczeniu graczy Milanu. Rafa nie potrafił poradzić sobie w Napoli (a budżet do ściągnięcia nowych zawodników miał), więc co dlaczego miałby poradzić sobie w Madrycie? Ancelotti miał tą wadę, że grali zawodnicy za nazwiska. Bardzo irytujące to było. Taki Bale grał piach przez cały mecz, a zmieniał go Jese w 90min i grał przez... 10sek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czcze gadanie. Sorry, ale wydaje mi się , że jakby objeżdżali wszystkich jak leci to byś inaczej śpiewał. Tak czy inaczej Krystyna jest cieniem samego siebie, ale ja się cieszę ;)

mNSW7Y8.png

Chyba zmieniłem sposób myślenia bo ostatnio naprawdę są profity tej zabawy. Co do Leicester- fajnie, że mają lidera. Taki powiew świeżości, ale nie ma co ukrywać, że chyba nigdy w Anglii potentaci nie byli tak słabi jak w tym sezonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czcze gadanie. Sorry, ale wydaje mi się , że jakby objeżdżali wszystkich jak leci to byś inaczej śpiewał. Tak czy inaczej Krystyna jest cieniem samego siebie, ale ja się cieszę ;)

To chyba nie podlega wątpliwości.. Póki co Real przegrał dopiero drugi mecz w sezonie.. Więc mogę powiedzieć, że "objeżdżają" prawie wszystkich. Co z tego, skoro nie objeżdżąją tych najlepszych, a takie aspiracje ma klub z Madrytu w swoim DNA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krygo, mi wczoraj City umoczyło kupon, zaszaleli The Reds heheheh :D

Wysłane z mojego LG-D855

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba nie podlega wątpliwości.. Póki co Real przegrał dopiero drugi mecz w sezonie.. Więc mogę powiedzieć, że "objeżdżają" prawie wszystkich. Co z tego, skoro nie objeżdżąją tych najlepszych, a takie aspiracje ma klub z Madrytu w swoim DNA.

Bardziej miałem na myśli to w jaki sposób wygrywają, ale ostatecznie dużo ich w tym sezonie nie oglądałem ;) Żeby nie było- nie czepiam się ;) Obejrzałem bramki z meczu $ity i odniosłem wrażenie, że The Reds bawili się z nimi jak z dziećmi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba chyba jakiś zegareczek kliknąć w nagrodę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ strzelanina dzisiaj na Camp Nou. Przy pierwszym nieuznanym golu raczej spalonego to nie było... Szkoda.

Druga bramka Suareza, miód. 

A ponoć i Lewy coś trafił.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Ależ strzelanina dzisiaj na Camp Nou. Przy pierwszym nieuznanym golu raczej spalonego to nie było... Szkoda.

Druga bramka Suareza, miód.

Oczywiście, że spalonego nie było. Idą nasi jak burza  :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero teraz w C+ pokazano dobrą powtórkę. Oczywiście, że o spalonym nie powinno być mowy. Duży błąd sędziego liniowego. 

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barca gra swoje ale Roma??? ... stoją jak cielaki, nawet jak brak formy czy umiejętności to nie widać żadnej agresji, była dla Romy jakaś zółta kartka?

Dla Barcy była przy pierwszym groźnym i chyba jedynym kontrataku  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Juve :D

Wysłane z mojego LG-D855

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi