Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Wygramy, wygra Francja i w piątek pojawi się kasa na nowy bezel do Taga :D

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież gramy na wyjeździe to napisał 1-2 ;)  Ja poza konkursem go poprę bo też bym obstawił 1-2.

Zwracam honor, podstawiłem do mojego wpisu :) .

Zapraszam - nie kasuję za wysyłkę. :D  

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uznaję tylko zwężane paski no i był pierwszy :) Też mam zamiar u buka sobie odbić ;)

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może troche hazardu. Tak spontanicznie :). Taki pasek dla pierwszego który poda prawidłowy wynik piątkowego meczu Polska-Dania :).

Moja robótka -22mm. nowy

Nie biorę udziału ale obstawiam 3:0 dla nas.

Wysłane z opiekacza do lodów

Kosma 1:2

dawać , nie bać się, jeszcze parę opcji zostało  :)

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są na piątym miejscu :)

Lepiej grac niz ławkę grzać;)

Edytowane przez Master Yoda

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- zamienił świetnie płatną posadę gdzie nie robi nic na słabo płatną gdzie będzie harował :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Następny Polak w Anglii. Jako fana Premier League mnie to cieszy. A West Brom?... Mogło być lepiej, ale gdzieś koło środka zawsze się kręcą, a on musi grać. @lukaszr no zarobki to mu się raczej nie zmienią, tylko West Brom będzie pokrywał choć część jego uposażenia. Tak to zazwyczaj wygląda. Piłkarz nie majacy miejsca w składzie idzie gdzie indziej na wypożyczenie i odciąża klubowy budżet.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli same plusy  :) . Stary nie jest to niech gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@nicon

No właśnie to mnie lekko zdziwiło, bo klimat w Birmingham, chociaż miasto duże, raczej katowicko-jemeński (drugi człon ze względu na wyraźnie dominującą w Birmingham grupę etniczną i religię) niż śródziemnomorsko-romański... ;)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej Ej Ej, poczytajcie jakie transfery zrobiło WBA, nie szczędzili grosza w tym okienku. Będzie fajna drużyna. Jakiś szejku chyba ich przejął :P

http://www.transfermarkt.pl/west-bromwich-albion/startseite/verein/984

Transfery, transferami... Tony Pulis z największych wirtuozów zrobi drwali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pożyjemy, zobaczymy. Fajnie, że kolejna drużyna z Polakiem do oglądania w PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądź taki pewien, że Krycha zaraz zacznie wychodzić na plac w podstawowej jedenastce. Różnie może być po takiej długiej przerwie - tym bardziej, że w kadrze WBA jednak jest paru solidnych pomocników.

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że zabraknie niedługo Twarowskiego do jej komentowania... Razem ze Smokowskim odchodzą z C+ po zakończeniu rundy jesiennej eghm... Ekstraklasy. Ten sezon jest już chyba ostatecznie moim ostatnim z kanałem bo naprawdę chyba za bardzo sobie wzięli swoją nazwę do serca. Dno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądź taki pewien, że Krycha zaraz zacznie wychodzić na plac w podstawowej jedenastce. Różnie może być po takiej długiej przerwie - tym bardziej, że w kadrze WBA jednak jest paru solidnych pomocników.

Przeca nie pisałem, że grać będzie od razu. Prędzej czy później się pojawi na murawie, a ja na kanapie przed tv :)

Tylko, że zabraknie niedługo Twarowskiego do jej komentowania... Razem ze Smokowskim odchodzą z C+ po zakończeniu rundy jesiennej eghm... Ekstraklasy. Ten sezon jest już chyba ostatecznie moim ostatnim z kanałem bo naprawdę chyba za bardzo sobie wzięli swoją nazwę do serca. Dno.

Też się chyba rozstanę, mam cały czas umowę na czas nieokreślony i chyba 3 miesiące wypowiedzenia tam jest. Dla samej angielskiej nie warto tego trzymać, na weeb.tv zobaczyć można. Logo na talerz sat zamienię chyba na słoneczko zamiast plusika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś czytałem, że WBA nie płaci PSG za wypożyczenie, a w zamian za to samo WBA będzie wypłacało Krychowiakowi  wynagrodzenie. Tak jak piszecie, musi regularnie grac, żeby wrócić do formy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie puszczają Francja - Holandia ?? Livesports.pl pokazuje Polsta Sport Extra, ale tam leci siatkówka dziś ; /

Mama już - Super Polsat, kanał nr na platformie Polsatu

84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi