rip 863 #626 Napisano 18 Maja 2007 rip - mamy podobny gust, podaj coś jeszcze. Ja jestem zafascynowany płytą Fear Factory "Transgreesion". jest genialna.Ma ktoś do podesłania kawałki Contagion i Millenium? Podac cos jeszcze FF czy z gatunku? Podpowiem, ze przez fanow uwazana za najlepsza jest plyta Demanufacture. Ja mam wysle Ci tylko gdzie? Tymczasem Millenium w oryginale by Killing Joke http://www.youtube.com/watch?v=ksUQ10ZXTtg...ted&search= I cos z jednej z ostatnich plyt: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #627 Napisano 18 Maja 2007 no to ja zaproponuje taki kawałek z przed 13 lat tak tak, koleś z mojego awatara tam śpiewa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #628 Napisano 18 Maja 2007 Korn jest ok Podoba mi się w ich wykonaniu: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #629 Napisano 18 Maja 2007 :shock: :shock: fajny ten kawałek Korna! dzięki! RIP - mógłbyś wrzucić na www.files-upload.com ? Pewnie inni też by chętnie zassali. P.Smoże trochę lounge'u? http://files-upload.com/223318/01SenHor.wma.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #630 Napisano 18 Maja 2007 Error: File was not uploaded. Contact to support. :/ Nie wiem czemu. Sprobuje jutro. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #631 Napisano 19 Maja 2007 http://www.mtv.nl/artikel.php?article=4022 jak by ktoś chciał posłuchać jeszcze korna. stream płyty "MTV Unplugged" 8) szczególnie polecam Blind w wersji flamenco i Freak On The Leash z gościnnym występem Amy Lee z Evanescence. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #632 Napisano 19 Maja 2007 Własnie w tej chwili gra Tord Gustavsen Trio - "Being There".Piękne skandynawskie klimaty, z liryczną partią fortepianu - a czasem ekspresyjną - oszczędne w formie i bogate w emocje :wink: Fantastyczna płyta, polecam :!: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #633 Napisano 19 Maja 2007 Tord Gustavsen Trio - "Being There". faktycznie piękne, wielkie dzięki. i jeszcze strona na której są próbkihttp://www.tordg.no/trio/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #634 Napisano 19 Maja 2007 Tsuki, fajny lounge/acid jazz znajdziesz na Saint Germain Des Pres Cafe (jest 8 składanek) Z polskich Skalpel - Konfusion. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #635 Napisano 19 Maja 2007 Tord Gustavsen Trio - "Being There". faktycznie piękne, wielkie dzięki. i jeszcze strona na której są próbkihttp://www.tordg.no/trio/ Tsuki,jeśli Tord Gustavsen Trio przypadło Ci do gustu to polecam również:- Lars Danielsson & Leszek Możdżer - "Pasodoble"- Esbjorn Svenson Trio - "Seven Days of Falling" - "Viaticum" - "Strange Place For Snow"- Jan Garbarek - "In Praise of Dreams"- Charlie Haden & Antonio Forcione - "Heartplay" - Beyond The Missouri Sky"- Dominic Miller & Neil Stacey - "New Dawn"- Ulf Wakenius - "Notes from The Heart" to co mi od razu na myśl przyszło podobne klimaty choć czasem w nieco odmiennym składzie, większości można posłuchać:www.amazon.com (.de)www.actmusic.com 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #636 Napisano 19 Maja 2007 Tsuki nie moge wrzucic cos tych kawalkow :/Daj maila to Ci wysle. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #637 Napisano 19 Maja 2007 rip - maximoos @ interia .pl TeJot - właśnie ta muza kojarzyła mi się z płytą "The Time" Możdżera, Fresco i Danielssona. Polecam ją serdecznie. Twoich wykonawców sobie zapiszę i poszukam w Empikach (choć oni głównie mają Britney i inne takie :roll: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #638 Napisano 19 Maja 2007 rip - maximoos @ interia .pl TeJot - właśnie ta muza kojarzyła mi się z płytą "The Time" Możdżera, Fresco i Danielssona. Polecam ją serdecznie. Twoich wykonawców sobie zapiszę i poszukam w Empikach (choć oni głównie mają Britney i inne takie :roll: ) Dzięki mam i znam dobrze obie The Time i Between.. nie proponowałem bo już w tym wątku się przewinęły tutaj http://shop.gigicd.com/ poniższe kupisz taniej niż w empiku:- Lars Danielsson & Leszek Możdżer - "Pasodoble" - Ulf Wakenius - "Notes from The Heart"- Esbjorn Svenson Trio - "Seven Days of Falling" - "Viaticum" - "Strange Place For Snow" a tutaj http://www.ccd.pl/ te:- Charlie Haden & Antonio Forcione - "Heartplay" - Dominic Miller & Neil Stacey - "New Dawn" 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #639 Napisano 20 Maja 2007 Tsuki, jeśli podoba Ci się The Time to sięgnij do płyty, która była po części inspiracją do jej powstania, mianowicie "Libera Me" Larsa Danielssona.Instrumentarium daleko bogatsze od tego na "The Time", jednakże emocje - słuchając Libera Me - sięgają zenitu Piękne partie trąbki Molvaera oraz sample Jana Banga dodają smaczku całej płycie :!: Utwory takie jak Asta, Suffering czy Shimmering powalają pięknem i melancholią A zakończenie płyty - Asnah - to całkiem odjechany kawałek, który nie pozostawia obojetnym po przesłuchaniu całości :roll: 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #640 Napisano 25 Maja 2007 Dziś z okazji 30 lecia premiery Gwiezdnych Wojen w odtwarzaczu Star Wars Trilogy Special Edition: Ściśle limitowane kolekcjonerskie wydanie BMG Classic Soundtracks/RCA Victor- John Williams dyryguje Londyńską Orkiestrą Symfoniczną- ponad 60 minut nie prezentowanej nigdy wcześniej muzyki na 6 płytach- wszystkie utwory w chronologicznej kolejności- pierwszy raz zamieszczone utwory usunięte z filmu- wersje alternatywne utworów zamieszczone jako bonus na końcu każdej płyty- ukryte ścieżki na końcu pierwszej płyty wszystkich pięciu alternatywnych wersji głównego tematu Star Wars- luksusowe wydanie w formie ponad 20 stronicowych ilustrowanych książeczek, opatrzonych dodatkowymi komentarzami, G. Lucasa i J. Williamsa w obwolucie kartonowej z złoconym, srebrzonym i miedziowanym logo Star Wars Trilogy (inny kolor logo dla każdej z części sagi) - każdy dysk laserowo grawerowany sceną z filmu - płyty mienią się kolorami w zależności od kąta padania światła (zdjęcia poniżej)- wyśmienita jakość dźwięku – wyjątkowo naturalistyczna i najbardziej wierna prawdziwej orkiestrze ze wszystkich płyt Star Wars jakie słyszałem. Jednym słowem - polecam :!: - tą wyjątkową muzyczną sagę 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #641 Napisano 26 Maja 2007 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #642 Napisano 3 Czerwca 2007 Nine Inch Nails - Just Like You Imagined 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mr_kacy #643 Napisano 3 Czerwca 2007 U mnie ostatnio na zmianę: Porcupine Tree - Fear of blank planet i Marillion - Somewhere else 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24500 #644 Napisano 4 Czerwca 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #645 Napisano 5 Czerwca 2007 Bardzo ciekawe połączenie: http://youtube.com/watch?v=tfBxIxfnueA&...ted&search= 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #646 Napisano 5 Czerwca 2007 Comin' Back sing me I can't beleive it's over enjoy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #647 Napisano 5 Czerwca 2007 Velvet revolver akuratnie 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #648 Napisano 5 Czerwca 2007 będąc wciąż pod wrażeniem koncertu T. Stańko na Rynku krakowkskim i jego przecudnej interpretacji Kołysanki - od wczoraj, nieprzerwanie:Lullaby for Rosemary - Simple Acoustic Trio 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #649 Napisano 5 Czerwca 2007 www.mediafire.com tejot, choć jeden kawałek proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #650 Napisano 6 Czerwca 2007 A tu kołysanka w interpretacji Mike`a Pattona : 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach