Gość #551 Napisano 30 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El_Magico 0 #552 Napisano 31 Stycznia 2007 0 Pozdrawiam.Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 884 #553 Napisano 31 Stycznia 2007 Dzisiaj 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27339 #554 Napisano 31 Stycznia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 884 #555 Napisano 2 Lutego 2007 No nareszcie....!!! Plyta zmiksowana przez Colina Richardsona! :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #556 Napisano 3 Lutego 2007 Sprawdzcie to: http://youtube.com/watch?v=fE_PFpWPQ5Y :shock: :shock: 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #557 Napisano 5 Lutego 2007 Coś dla fanów Korna : Freak on a leash unplugged z fajnym extrawokalem. Imo genialne http://rumor.pl/users/video_projector.php?...0n8jm6od2aktn26 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #558 Napisano 5 Lutego 2007 < 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diplodok 63 #559 Napisano 5 Lutego 2007 Absolutnie fantastyczny album! Słucham ciagle praktycznie od momentu wydania i jeszcze mi sie nie znudził. Hmmm...Vicarious 8) http://youtube.com/watch?v=s2lWoFS5bZc (to nie jest oficjalny teledysk jakby co) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #560 Napisano 14 Lutego 2007 Dziś "Don`t call us we`ll call you" - czyli Metallica & koledzy unplugged. Gościnnie m.in. Jerry Cantrell i Les Claypool. Polecam 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #561 Napisano 14 Lutego 2007 Zobaczyłem wsród gości Claypool'a i od razu włączyła się lampka w głowie - MUSI być dobre :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #562 Napisano 14 Lutego 2007 Jest dobre - choć Primusowych lotów nie ma co tam szukać To zapis koncertu w jakiejś stacji radiowej. Trochę rocknrolla, trochę country (jak to u metalliki ) i kupa zabawy. Świetna sekcja rytmiczna :idea: a propos Lesa - od jakiegoś czasu płytką, której najczęściej słucham w samochodzie jest Frizzle Fry. Fajna, pozytywna płytka 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 13 #563 Napisano 16 Lutego 2007 "Appassionato" Yo Yo Ma Naprawdę warto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #564 Napisano 17 Lutego 2007 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #565 Napisano 19 Lutego 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #566 Napisano 19 Lutego 2007 Taki mały powrocik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grab 0 #567 Napisano 20 Lutego 2007 miało być TOP 10, ale się nie da.... TOP 20 1. tool [wszystko] moja wielka miłość od początku lat 1990tych. można powiedzieć, że NIKT tak nie gra, co oczywiście zabrzmi pretensjonalnie. inna sprawa, że to szczera prawda... 2. bjork [wszystko] moja druga wielka miłość od początku lat 1990tych. można powiedzieć, że NIKT tak nie śpiewa i aranżuje, co oczywiście zabrzmi pretensjonalnie. inna sprawa, że to szczera prawda... 3. massive attack "mezzanine" coś niesamowitego 4. sigur ros [wszystko] absolutny majstersztyk nastroju - no i te clipy... 5. henryk mikołaj górecki [wszystko] szczególnie kwartety smyczkowe - totalnie odjechane!!! - no i jego symfonie z tą najsłynniejszą, III, na czele - klimat jak z filmów lyncha.... 6. king crimson [cały początek i koniec, lata 1980te odpuszczam] pamiętam jak usłyszałem "in the court of the crimson king" to mnie ciary takie przeszły, że trzymają do dziś! 7. radiohead [wszystko oprócz pierwszej płyty] miejsce siódme trochę niesprawiedliwe, ale za to to moja ulubiona cyfra ;-) 8. the muse [wszystko] jedno z niewielu genialnych muzycznych objawień ostatnich lat 9. korn [początki] no nie mogłoby zabraknąć tych wpływowych świrów. co za energia!!! 10. faith no more - zaszczytne dziesiąte, ale góra niestety zapełniona 11. alice in chains "Dirt" - grungeowy Rubikon 12. yes "fragile", "close to the edge", "relayer", "tales from topographic oceans" - potem ian anderson poszedł w kierunku dyskoteki... 13. led zeppelin [pierwsze cztery] - przewrotnie 13 miejsce. powinno być na podium razem z toolem 14. deep purple "made in japan" - do dziś NIKT nie zagrał i NAGRAŁ takiego koncertu, a ma on ponad 30 lat.... absolutnie niedościgniony wzór 15. black sabbath [cały początek] aż się wierzyć nie chce, że tak grano te prawie 40 lat temu.. 16. stone temple pilots "purple" - zjechałem tę płytę maksymalnie w czwartej klasie szkoły średniej i do dziś czuję do niej wielki sentyment 17. pantera [właśnie w odtwarzaczu pobrzękuje sobie radośnie] 18. metallica [początek, do "czarnego albumu"] - co by o nich nie powiedzieć, to wymiatają panowie 19. rush [całe lata 1970te i początek 1980tych] - niedoceniani królowie "hard art rocka". po 17 latach słuchania w końcu zobaczyłem ich na żywo i to było piękne... 20. jethro tull "thick as a brick" - genialny concept album!! wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #568 Napisano 20 Lutego 2007 ja ostatnio wsluchuje sie w Dire Straits, a szczegolnie album Brothers in arms - niewatpliwie kojarzy mi sie z dziecinstwem, brat sluchal gdy bylem mały:) za co jestem mu ogromnie wdzieczny bo muzyka to bardzo wazna rzecz 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Julian #569 Napisano 22 Lutego 2007 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #570 Napisano 23 Lutego 2007 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grab 0 #571 Napisano 23 Lutego 2007 gdyby nie ten ostatni napis byłoby świetne, a tak jest tylko dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #572 Napisano 23 Lutego 2007 ja ogladam http://video.google.pl/videoplay?docid=-4361513763655744668ale farta mieli niemcy, całą masterke im zagrali 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rozczochrany 0 #573 Napisano 3 Marca 2007 tez cos napisze bo muzyka to moja pierwsza wileka miłosc.a to co lubie to hmm "nieoczywista" muzyka kończ lat 60.hhmm psychodelia, rock blues folk i jazz.np. SPIRIT, LOVE, QUICKSILVER, STEELEYE SPAN, GROUNDHOUGS, MAHAVISHNU ORCHESTRA itd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #574 Napisano 13 Marca 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #575 Napisano 13 Marca 2007 Jazz w wolnych chwilach - OSTRGenialna płytka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach