Lincoln Six Echo 83592 #5551 Napisano 13 Października 2018 Kobiety, kobiety.... So long you did me wrongSo long you did me wrongBaby, what you're doing now you're pissin' me offUh but your hair is so luxurious and your lips are so soft uhAnyway you slice it uh, you're doing me wrongBut I love the way you walk now and your legs are so longWell your looks had me putty in your hand nowBut I took just as much as I can stand nowAnd you can walk your long legs baby out of my lifeSo long you did me wrongYeah you can walk your long legs baby right out of my lifeSo long you did me wrongFrom the moment that I met you I thought you were fine, so fineBut your shitty fuckin' attitude has got me changing my mind, yeahEverybody tells me uuh, I need to let go, I knowBut your cocoa butter skin now has got me beggin' for more 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Friedrich 2 #5552 Napisano 14 Października 2018 (edytowane) napiszę tylko tyle - trzeba mieć dobre słuchawki i dobry wzmacniacz słuchawkowy.wracjąc do tematu -opeth - sorceress, zmiażdzyło mnie. potężny krok w stronę progrocka, oczywiście miało to już miejsce na albumach damnation i pale comunnion, z czego się bardzi cieszę : ) Uzupełnienie - trzeba mieć dobry DAC (w końcu to format cyfrowy i jest to element konieczny w każdym urządzeniu odtwarzającym go), AMP i dobre słuchawki. Moim zdaniem przy ograniczonym budżecie zdecydowanie bardziej opłaca się zainwestować właśnie w taki zestaw (integra DAC/AMP + słuchawki). Po pierwsze mobilność - taki zestaw zabierzesz gdzie chcesz i zawsze możesz cieszyć się niezmienną jakością dźwięku (w przypadku kolumn ogromne znacznie w kwestii jakości dźwięku ma akustyka, która w przypadku nieregularnych kształtów pokoju, innych proporcji ścian->sufit oraz umeblowania potrafi przysporzyć problemów przy późniejszych korekcjach sprzętowych). Po drugie opłacalność - w cenie samych dwóch dobrych kolumn możemy mieć zbudowany cały porządny tor audio opierający się na słuchawkach, których jakość będzie dla większości użytkowników wystarczająca. Po trzecie izolacja - nie przeszkadzamy innym oraz na odwrót (jeśli posiadamy słuchawki zamknięte). Co do wspomnianych pokazów Audio, to chętnie bym się kiedyś wybrał. Ciekaw jestem jak to jest tam zorganizowane (odsłuchy) - jakieś specjalnie przygotowane pokoje do samodzielnych odsłuchów? Ode mnie: Edytowane 14 Października 2018 przez Friedrich 0 "Tick Tick Tick, that's the sound of your life running out..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5553 Napisano 14 Października 2018 equinoxe : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7477 #5554 Napisano 17 Października 2018 po staremu... 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83592 #5555 Napisano 17 Października 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #5556 Napisano 18 Października 2018 Ostatnio łazi za mną:https://youtu.be/cwbCZ5mDZWM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Friedrich 2 #5557 Napisano 19 Października 2018 https://rivalconsoles.bandcamp.com/track/them-is-us Niestety, nie idzie dodać ładnego odtwarzacza w html'u. ;/ 0 "Tick Tick Tick, that's the sound of your life running out..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83592 #5558 Napisano 19 Października 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5559 Napisano 19 Października 2018 nic dodać, nic ująć : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLASULE 0 #5560 Napisano 19 Października 2018 Dziś u mnie cały wieczór gra Małomiasteczkowy Podsiadło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5561 Napisano 19 Października 2018 Dziś u mnie cały wieczór gra Małomiasteczkowy Podsiadło u mnie grał, dopóki żona się nie upiła. teraz leci to, lecieć powinno ; ) : P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1820 #5562 Napisano 20 Października 2018 Wspaniały lekko jazzowy prog-rock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83592 #5563 Napisano 20 Października 2018 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polewoj 11 #5564 Napisano 20 Października 2018 Bardzo mi się podoba wykonanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9624 #5565 Napisano 20 Października 2018 Pablopavo i ludziki, mega dla mnie ten kawałek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #5566 Napisano 20 Października 2018 Pablopavo i ludziki, mega dla mnie ten kawałek!Świetny numer, jak i cała płyta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5567 Napisano 20 Października 2018 Wspaniały lekko jazzowy prog-rock: Colosseum to klasyka klasyki, zawsze dobrze się słucha bracie : )Świetny numer, jak i cała płyta Próbowałem, poległem.Z racji tego że dzisiaj sobota, parę głębszych poleciało, zarzuciłem koncert rocznicowy Metaliki - Kill'em All. Jedyny album tego zespołu, jaki uznaję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9624 #5568 Napisano 20 Października 2018 Świetny numer, jak i cała płyta Płyty nie słyszałem ale bardzo cenię Pawła, już w Vavamuffin był dla mnie najważniejszym wokalistą (nic nie ujmując Gorgowi i Reggaeneratorowi, też są genialni) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #5569 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) Próbowałem, poległem.Z racji tego że dzisiaj sobota, parę głębszych poleciało, zarzuciłem koncert rocznicowy Metaliki - Kill'em All. Jedyny album tego zespołu, jaki uznaję.https://www.youtube.com/watch?v=63-AaJqoBjABo Pablopavo to taki dziwny dla mnie gość, z często przeintelektualizowanymi tekstami i nierówną muzyką. Nigdy specjalnie go nie ceniłem, ale ta płyta, o dziwo, jakoś mi pasuje.Dziś już za późno, ale już wiem od czego zacznę jutrzejszy dzień, fajnie, że wrzuciłeś ten link Edytowane 20 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9624 #5570 Napisano 20 Października 2018 Bo Pablopavo to taki dziwny dla mnie gość, z często przeintelektualizowanymi tekstami i nierówną muzyką. No to się różnimy . Jego utwory są nierówne ale wszystkie bardzo autorskie i charakterystyczne. A to właśnie wyróżnia artystę imo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oldman 17 #5571 Napisano 20 Października 2018 No to się różnimy .No i o to chodzi, całe piękno życia polega na jego różnorodności : )Wyobraź sobie, że większość Amerykanów, zna tylko dwa rodzaje jabłek - czerwone i zielone(red delicious i granny smith), wyobrażasz to sobie?Ja do tej pory nie jestem w stanie tego zaakceptować i płaczę za polską różnorodnością wyżej wymienionych : ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 196 #5572 Napisano 20 Października 2018 (edytowane) No to się różnimy . Jego utwory są nierówne ale wszystkie bardzo autorskie i charakterystyczne. A to właśnie wyróżnia artystę imo.Charakteru nie można mu odmówić. Rozpoznawalny i oryginalny jak kebaby z warszawskiego Efesa, kto jadł, ten wie, imo najlepsze w stolicy. Kiedyś drażniła mnie jego wokalna maniera, ale starzeję się, coraz więcej wybaczam ludziom dookoła , i teraz już inaczej na to patrzę. Gość ma styl, ale wcześniejszej twórczości nie potrafię odpowiednio docenić, lubię wybiórczo. Ta nowa płyta to ewenement, pasuje mi bardzo. Edytowane 20 Października 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9624 #5573 Napisano 20 Października 2018 No i o to chodzi, całe piękno życia polega na jego różnorodności : ) Chyba nikt nie odważy się stwierdzić że nie masz racji! Nie znam kultury amerykańskiej ale przykład bardzo dobry podałeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4748 #5574 Napisano 22 Października 2018 nieźle ryje beret 0 Nikt nic nie czyta, jeśli czyta to nie rozumie, jak rozumie - zapomina. St. Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #5575 Napisano 22 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach