Lincoln Six Echo 72420 #6326 Napisano 17 Stycznia 2020 uwielbiam te obrażanie uczuć religijnych chrześcijan - nie powinno się tego robić, tak...ale za to chrześcijanie mają prawo ustawiać życie innym według swoich dziwnych zasad...i nie można się nawet zająknąć, bo inaczej ich obrażasz wydumane z kosmosu zasady dot. seksu przedmałżeńskiego, in vitro, eutanazji, aborcji, antykoncepcji, homoseksualizmu, rozwodów itp. najlepiej żeby całemu światu narzucić swoją interpretację i niech się słuchają, a jak powiesz, że trochę im się mentalnie i argumentacyjnie pozostało w średniowieczu to obrażasz ich uczucia religijne, ale nie biorą pod uwagę, że nie wszyscy muszą uważać, że oni mają rację i nie powinni narzucać innym swoich religijnych zasad prawnie w świeckim państwie. Nie wszyscy chcą żyć według ich zasad religijnych. Jakby co - mój wpis był kompletnie nie o tym. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sielwolf 1810 #6327 Napisano 17 Stycznia 2020 (edytowane) Od pi razy drzwi 20 lat poza rankingami Jak to ładnie o nich napisał śp Beksa, łączą gotyckść Sisters of mercy z progresywnoscia Marillion i hard rockowością The Cult. I jest w tym więcej niż coś. Edytowane 17 Stycznia 2020 przez sielwolf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 695 #6328 Napisano 18 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6329 Napisano 18 Stycznia 2020 Wątek o muzyce, ale jednak odpowiem. uwielbiam te obrażanie uczuć religijnych chrześcijan - nie powinno się tego robić, tak...ale za to chrześcijanie mają prawo ustawiać życie innym według swoich dziwnych zasad...i nie można się nawet zająknąć, bo inaczej ich obrażasz wydumane z kosmosu zasady dot. seksu przedmałżeńskiego, in vitro, eutanazji, aborcji, antykoncepcji, homoseksualizmu, rozwodów itp. najlepiej żeby całemu światu narzucić swoją interpretację i niech się słuchają, a jak powiesz, że trochę im się mentalnie i argumentacyjnie pozostało w średniowieczu to obrażasz ich uczucia religijne, ale nie biorą pod uwagę, że nie wszyscy muszą uważać, że oni mają rację i nie powinni narzucać innym swoich religijnych zasad prawnie w świeckim państwie. Nie wszyscy chcą żyć według ich zasad religijnych.Nie mieszaj bracie do tego wszyskich chrześcijan. Pamiętaj, że każdy katolik teoretycznie jest chrześcijaninem, ale nie każdy chrześcijanin jest katolikiem. Co więcej uważam, że katolicy często przynoszą chrześcijanom wstyd swoimi światopoglądowymi wywodami, które stoją w sprzeczności z tym, co nauczał Jezus. A teraz do muzyki...U naszych przyjaciół zza zachodniej granicy znalazłem świetny wykon (niemiecki The Voice), który przypadł mi do gustu bardziej niż oryginalny kawałek.I jeszcze cover Slipknota.Trzymam kciuki za Stefanie Stuber, świetna jest.A poniżej najnowszy Avenged Sevenfold. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72420 #6330 Napisano 18 Stycznia 2020 Powiedzmy, że ciekawostka... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67896 #6331 Napisano 18 Stycznia 2020 Na sobotni wieczór przy szklaneczce paskudnej whisky 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6332 Napisano 18 Stycznia 2020 Na sobotni wieczór przy szklaneczce paskudnej whisky Paskudna whisky to oksymoron. Dzisiaj wypiłem butelkę Johnnie Walkera Black Label, więc piszę to z pełnym przekonaniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67896 #6333 Napisano 18 Stycznia 2020 Paskudna whisky to oksymoron. Dzisiaj wypiłem butelkę Johnnie Walkera Black Label, więc piszę to z pełnym przekonaniem. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa właśnie kończę piątą szklaneczkę tego ścierwa HP 10Y Teraz może być już tylko lepiej... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #6334 Napisano 20 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72420 #6335 Napisano 20 Stycznia 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1399 #6336 Napisano 21 Stycznia 2020 Jak ktoś ma problemy z rozbudzeniem (trochę głośniej) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barcafan888 12 #6337 Napisano 21 Stycznia 2020 U mnie aktualnie: Ufomammut - Stigma 0 Obecnie posiadane: Maurice Lacroix Masterpiece Flyback Chronograph, Gerlach Karaś, GS DW5600, Seiko Presage SARY057, Balticus "Wiślak"Historyczne: Longines Hydroconquest, Orient Bambino v2, Tag Heuer Formula 1, Jorg Gray 3500 Chrono, Seiko SSb073p1, Orient Mako III, Citizen ny4050-03l, Dan Henry 1970 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16010 #6338 Napisano 21 Stycznia 2020 Lubię tych wariatów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6333 #6339 Napisano 21 Stycznia 2020 Obejrzałem dobry niemiecki film "Błąd systemu" i nie mogę przestać słuchać wykorzystanej w nim piosenki z "Hair" w wykonaniu Niny Simone: Genialne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72420 #6340 Napisano 22 Stycznia 2020 Znowu mnie wzięło - nie mogę się "uwolnić" od tego albumu... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4561 #6341 Napisano 23 Stycznia 2020 na czasie......Lorenc razem z Kilarem- mistrzowie w swoim rzemiośle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppavl 0 #6342 Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Dzisiaj praktycznie od rana słucham sobie jazzu. W głośnikach leci Norah Jones. O ile na co dzien lubię mocniejszą i bardziej energetyczną muzykę, to w sytuacji w której musze się skupić, a tak jest w pracy, wolę bardziej spokojne nuty. Przekonałem się równeiż do muzyki poważnej, szczególnie muzyki firmowej. Zastanawiam się również czy w tym rokku nie wybrac się na Opener, który chciałbym zgrać ze zwiedzaniem Trójmiasta. Akurat zgrywa sie z urlopem jaki będe mial w tym roku.Czy ktos moze kupował ostatnio bilety? Warto kupic teraz czy moze jednak czekać do ostatniej chwili? https://www.ticketmaster.pl/festiwale/wszystko-festiwale/10101/events Edytowane 28 Stycznia 2020 przez ppavl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 150 #6343 Napisano 23 Stycznia 2020 Po przeczytaniu książki: ZETRZYJ KREW I GRAJ DALEJ HISTORIA ZESPOŁU TURBO - FILIP BOGACZYK odżyła fascynacja z czasów szkoły średniej.... Kawalerię to słuchałem na okrągło, kaseta kończyła się, przekładałem na druga stronę i volume max i jazda; a niech zabrzmi https://www.youtube.com/watch?v=53Fsv-UJXfQ 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4561 #6344 Napisano 24 Stycznia 2020 ...zaawansowana matematyka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16010 #6345 Napisano 27 Stycznia 2020 Czekam z ciekawością na nową płytę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40565 #6346 Napisano 27 Stycznia 2020 [quote name="satanic" post="2698778" Ja też. Mam również nadzieję, że będzie lepsza niż poprzednia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72420 #6347 Napisano 28 Stycznia 2020 Szaro jakos tak, polskie znaki szlag wzion , to se wrzucilem "troche slonca"... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6333 #6348 Napisano 29 Stycznia 2020 Tytułowy utwór zna każdy (uwielbiam słuchać go późno w nocy), ale reszta też dobra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #6349 Napisano 30 Stycznia 2020 Desire or will ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16010 #6350 Napisano 30 Stycznia 2020 To był album, ale go katowałem na kasecie.Nie no trzeba teledysk wrzucić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach