Lestaf 452 #1726 Napisano 4 Kwietnia 2014 EE...ale nie jestem tu jedyna kobietka w tym gronie wiec skad to 'zamieszanie'? zachowuje sie jak wszyscy inni. Pokazalam jak wygladam, pokazuje moje zegarki .. Nie powinnaś się dziwić reakcji, w końcu to Klub Miłośników 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1727 Napisano 4 Kwietnia 2014 Hmm.. faceci są dziwni bez urazy (kobiety tez) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1728 Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie powinnaś się dziwić reakcji, w końcu to Klub Miłośników to ja założę Klub Miłośników Klaudii L. to co niektórzy będą mogli się mną ''podniecać'' ha ha ha.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #1729 Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie powinnaś się dziwić reakcji, w końcu to Klub Miłośników Co zostało wreszcie wyrażone nowym logo ! zegarki to tylko środek pośredni do zostania prawdziwym MIŁOŚNIKIEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1730 Napisano 4 Kwietnia 2014 Temat rozwojowy.....zaraz przejdzie do sytuacji na Ukrainie,czy jakie lakierki do smokingu.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1731 Napisano 4 Kwietnia 2014 Temat rozwojowy.....zaraz przejdzie do sytuacji na Ukrainie,czy jakie lakierki do smokingu.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1732 Napisano 4 Kwietnia 2014 Mam propozycję a może by tak założyć FAN CLUB-Klaudia i poprosić KATA o podpięcie tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1733 Napisano 4 Kwietnia 2014 Jasne! Jeszcze na fejsie poproszę o fan club! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #1734 Napisano 4 Kwietnia 2014 Mam propozycję a może by tak założyć FAN CLUB-Klaudia i poprosić KATA o podpięcie tematu Jestem Za!!! a nawet przeciw !! Jasne! Jeszcze na fejsie poproszę o fan club! A jeszcze go nie masz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #1735 Napisano 4 Kwietnia 2014 Temat rozwojowy.....zaraz przejdzie do sytuacji na Ukrainie,czy jakie lakierki do smokingu.... No właśnie...to o czym myśmy???.....aaa no właśnie ten Putin to....a ten Pis i PO Panie.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1736 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wyobraź sobie, że nie mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #1737 Napisano 4 Kwietnia 2014 A to ja. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1738 Napisano 4 Kwietnia 2014 Na albinosa nie wyglądasz 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1739 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) .........dubel Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1740 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Mnie bardziej chodziło o zachowanie niektórych Panów Pojawiła się Kobieta w tym męskim skądinąd gronie i ... zegarki zeszły na drugi plan Niepokojący jest Twój post Wynika z tego, że zegarki powinny być przed kobietami??? Jak pojawiają się kobiety to WSZYSTKO zchodzi na drugi plan Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1741 Napisano 4 Kwietnia 2014 Przepraszam, że uraziłem Mnie wystarcza moja Pani...Ale jak nie masz się czym fascynować to proszę...toć to wolny kraj wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1742 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Przepraszam, że uraziłem Mnie wystarcza moja Pani...Ale jak nie masz się czym fascynować to proszę...toć to wolny kraj wymęczone z fona.... Wcale nie uraziłeś Też mam się kim fascynować i nie brałem udziału w powyższym zamieszaniu ...oczywiście nie ujmując niczego Zonce Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1743 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ogłaszam koniec zamieszania! Przepraszam, nie chciałam ... zajmijmy sie lepiej zegarkami jak dawniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1744 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja też nie brałem udziału bo wielokrotnie gryzłem się w język,jeszcze boli :P ooo jaki czerwony 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #1745 Napisano 4 Kwietnia 2014 Przepraszam, że uraziłem Mnie wystarcza moja Pani...Ale jak nie masz się czym fascynować to proszę...toć to wolny kraj wymęczone z fona....Mnie też wystarcza moja Pani jednak mam prawidłowy poziom testosteronu i po ślubie nic mi nie odpadło,więc jak widze że na typowo męskim forum pojawiają się kobiety (jest tu kilka) w dodatku naprawde ładne to nie pozostaje obojętny i coś napisać musze Może nie jest to fascynacja jak napisałeś ale upodobanie do piękna i jeśli mam do wyboru oglądanie kolejnej Pobiedy, Poliota czy Wostoka w piątkowy wieczór to zdecydowanie wole ten temat EDIT !!!!! I nie napisałem tego o AlbiNOS żeby było jasne !!!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1746 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wiesz....to są ku temu oglądaniu inne fora... wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5785 #1747 Napisano 4 Kwietnia 2014 Wiesz....to są ku temu oglądaniu inne fora... wymęczone z fona....Ale to jest dział po godzinach - więc RELAX !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1748 Napisano 4 Kwietnia 2014 ....dokładnie i więcej obiektów do westchnięć :D 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1749 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ja cały czas relax wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1750 Napisano 4 Kwietnia 2014 Reelax ! Mamy weekend i wiosnę cieszmy sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach