Robnyc 4170 #2101 Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Bylem w Mt Joy, gdzie jest RGM pare lat temu, teraz z 2 malych dzieci nie da rady, one maja inne zainteresowania.....np. kurczaczki.... syn - pociagi i motory Edytowane 9 Lipca 2014 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1276 #2102 Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Ja też się ujawnię poniżej z małym projektantem: i śpiochem: Mało mam okazji żeby być na zdjęciach z córką... bo ja za zwyczaj robię zdjęcia Edytowane 9 Lipca 2014 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #2103 Napisano 14 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #2104 Napisano 14 Lipca 2014 Lestaf - a te wlosy nie byle dluzsze?? gdzie robione zdjecie? przypomina mi zywiec albo pszczyne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23272 #2105 Napisano 14 Lipca 2014 Na łapce Riseman, jak na recenzenta przystało , ale z tym jokerem to do lekarza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #2106 Napisano 14 Lipca 2014 Lestaf - a te wlosy nie byle dluzsze?? gdzie robione zdjecie? przypomina mi zywiec albo pszczyne Włosy ściąłem dawno temu, a zdjęcie robione w Toruniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mararg 5 #2107 Napisano 18 Lipca 2014 Teraz widać podobieństwo z avatarem, 0 atlantic seahunter, certina ds spel, aerowatch les grandes classiques, steinhart marine black anchor, atlantic milano, mondaine sport I date, cyma conquistador auto day date, hy moser, auguste reymond tytan, alpina startimer pilot, davosa argonautic ceramic lumis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2108 Napisano 8 Października 2014 Leysin downhill, 5 zjazdow, 5 chlopa,dwa zlamane palce, obity mostek (RTG niezbedne) 2 pary porwanych spodenek, jedna stluczona kostka. Anyone up for? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2109 Napisano 8 Października 2014 Pomarańczowa rama? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2110 Napisano 8 Października 2014 Pomarańczowa rama? Zielona, bylem operatorem kamery 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2111 Napisano 8 Października 2014 Zielona, bylem operatorem kamery Wygladasz jak Teletubiś 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2112 Napisano 8 Października 2014 Wygladasz jak Teletubiś Na Ciebie mozna liczyc, jak na zone prawie mowila dokladnie to samo. Torebke chciala pozyczyc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4436 #2113 Napisano 8 Października 2014 Wygladasz jak Teletubiś Widać Marek na jaką kinematografię się przerzuciłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2114 Napisano 8 Października 2014 Widać Marek na jaką kinematografię się przerzuciłeś Podejrzewam, ze przestal rozumiec otaczajacy go swiat i cofnal sie do lat mocno dziecinnych (wilk i zajac malo popularny wiec celowal w teletubbies). Chyba to sie nazywa efekt wyparcia czy jakos tak no nic i tak go lubie hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2115 Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Na Ciebie mozna liczyc, jak na zone prawie mowila dokladnie to samo. Torebke chciala pozyczycI dobrze To chyba najładniejsza dziewczyna w całym kantonie.....jak dobrze pamiętam Widać Marek na jaką kinematografię się przerzuciłeś Z dziećmi kiedyś oglądałem[siostry] Podejrzewam, ze przestal rozumiec otaczajacy go swiat i cofnal sie do lat mocno dziecinnych (wilk i zajac malo popularny wiec celowal w teletubbies). Chyba to sie nazywa efekt wyparcia czy jakos tak no nic i tak go lubie heheheNie "szpanuj" -to nie Ty w rodzinie jesteś psychologiem... [co byś bez żony zrobił? ] Edytowane 8 Października 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4436 #2116 Napisano 8 Października 2014 Nie "szpanuj" -to nie Ty w rodzinie jesteś psychologiem... [co byś bez żony zrobił? ] E tam, każdy Polak to domorosły psycholog samouk ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2117 Napisano 8 Października 2014 to i ja sie ujawnie ten po lewej to ja zdjecie z przed roku... kto rozpoznaje miejsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2118 Napisano 8 Października 2014 ja 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2119 Napisano 8 Października 2014 fajne miejsce bardzo oswietlone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2120 Napisano 8 Października 2014 to i ja sie ujawnie ten po lewej to ja zdjecie z przed roku... kto rozpoznaje miejsce Ten po prawej mocno dziabniety raczej juz i i tak nie pamieta gdzie byl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2121 Napisano 8 Października 2014 haha fakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2122 Napisano 8 Października 2014 A to gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2123 Napisano 8 Października 2014 w Patkowie rzeczjasna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2124 Napisano 8 Października 2014 a to moje slicznotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2125 Napisano 8 Października 2014 A to gdzie? W Radomiu a to moje slicznotki Faktycznie,gratuluję 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach