Gość zimny-wiatr #51 Napisano 8 Sierpnia 2009 No to i ja pokażę swoją facjatę,brutalnie zrywając z konwencją ogólnowakacyjną Ooo Pagan, a ja myślałem że ty poważny pan z brodą jesteś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #52 Napisano 8 Sierpnia 2009 Ooo Pagan, a ja myślałem że ty poważny pan z brodą jesteś Fajny pomysł z tym wątkiem Coraz mniej anonimowo się robi .....i dobrze...! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #53 Napisano 8 Sierpnia 2009 Ooo Pagan, a ja myślałem że ty poważny pan z brodą jesteś Brodę miewam czasem.A wogle to skąd taka myśl?ja tu jeszcze nic poważnego nie napisałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 550 #54 Napisano 8 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #55 Napisano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) ... Edytowane 1 Stycznia 2012 przez zimny-wiatr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #56 Napisano 8 Sierpnia 2009 W estetach sie wklejaja 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #57 Napisano 8 Sierpnia 2009 To i ja się zapakuję z całą watahą. Z reguły to ja robię zdjęcia więc sam pojawiam się na nich przy większych okazjach (4 urodziny córki) . 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #58 Napisano 8 Sierpnia 2009 ..... (specjalnie wrzuciłem takie żebyś oglądali widoki, a nie mnie ) no Arku - kawał chłopa jesteś - przy Tobie to ten Wasz Stadion Narodowy - co go w tle widać - jakiś malutki się wydaje zdążycie na 2012? stylistycznie to jest inspiracja czy już rżnięcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #59 Napisano 8 Sierpnia 2009 no Arku - kawał chłopa jesteś - przy Tobie to ten Wasz Stadion Narodowy - co go w tle widać - jakiś malutki się wydaje zdążycie na 2012? architektonicznie to inspiracja czy już rżnięcie? Panie szanowny, damy radę. Ze szwagrem nie takie rzeczy żeśmy robili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek19877 20 #60 Napisano 8 Sierpnia 2009 To i ja wrzucę fotkę oczywiście Ja to ten w dresie:) , a obok Robert Piotrkowicz mistrz świata xD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1682 #61 Napisano 8 Sierpnia 2009 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #62 Napisano 8 Sierpnia 2009 ...americano, pseudo po tacie...czyli ja, Zuza i Pan Sumo...Międzyzdroje 2009. Żony nie pokażę, za ładna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binio 0 #63 Napisano 8 Sierpnia 2009 Ot i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #64 Napisano 8 Sierpnia 2009 Już raz z tego co pamiętam pokazywałem się ale śmiało to zrobie jeszcze raz Tutaj w temacie nie wakacyjnym (niestety) ale rodzinnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #65 Napisano 8 Sierpnia 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #66 Napisano 8 Sierpnia 2009 Już raz z tego co pamiętam pokazywałem się ale śmiało to zrobie jeszcze raz Tutaj w temacie nie wakacyjnym (niestety) ale rodzinnie heheale wtedy to ten wiekszy byl jak ten mniejszy, prawda? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #67 Napisano 8 Sierpnia 2009 heheale wtedy to ten wiekszy byl jak ten mniejszy, prawda? Prawie, ale trochę starszy jednak. Z tego co pamiętam to już zaczynał chodzić w tym poprzednim wątku, a mniejszy na tym zdjęciu ma jakiś miesiąc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #68 Napisano 9 Sierpnia 2009 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiolka 4 #69 Napisano 9 Sierpnia 2009 Nie lubię swoich zdjęć dlatego też nie mam ich wiele, to zrobione na potrzeby forum i już wszystko wiadomoPozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 436 #70 Napisano 9 Sierpnia 2009 To jeszcze ja się objawię Co za szook - jestem bez zegarka! Zauważyłem, że na forum wśród młodego pokolenia przeważają Córeczki tatusiów - moja na swoich trzecich urodzinach (lipiec 2009) 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #71 Napisano 9 Sierpnia 2009 Takie pytanie mam- czy konieczne jest posiadanie conajmniej jednej pociechy(najlepiej córki), żeby być klubowiczem? W sumie o dziecku jeszcze nie myślę, ale z tego co widzę chyba powinienem- sami młodzi tatusiowie ps. kurcze- czy ktoś ma syna oprócz Igora i macczarneckieo? W przypadku córek może być problem z zaszczepienie pasji zegarkowej...( ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #72 Napisano 9 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4231 #73 Napisano 9 Sierpnia 2009 Takie pytanie mam- czy konieczne jest posiadanie conajmniej jednej pociechy(najlepiej córki), żeby być klubowiczem? W sumie o dziecku jeszcze nie myślę, ale z tego co widzę chyba powinienem- sami młodzi tatusiowie ps. kurcze- czy ktoś ma syna oprócz Igora i macczarneckieo? W przypadku córek może być problem z zaszczepienie pasji zegarkowej...( ) Niezły wysiew....blado wypadamy Bibliotek@rzu ...a latka lecą...Będę musiał pożyczyć sobie jakiegoś malucha do zdjęcia A tak pomstowali na LPR...becikowe się sprawdziło . Ja swoją fotkę umieszczę jutro bądź wtorek jak mi zejdzie oparzenie słoneczne z twarzy i szyi :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #74 Napisano 9 Sierpnia 2009 ...sami młodzi tatusiowie ps. kurcze- czy ktoś ma syna oprócz Igora i macczarneckieo? W przypadku córek może być problem z zaszczepienie pasji zegarkowej...( )Już nie tacy młodzi, ale młodo wyglądający Co do córek, moja ma 3 lata i już 3 zegarki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzee 1 #75 Napisano 9 Sierpnia 2009 Nagib, a mówiłeś, że dostałeś tylko 300 PLN mandatu Napisz, gdzie garujesz, to przywiozę Ci paczkę z pilnikiem w chlebku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach