Gość breslauer #176 Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) https://lh5.googleusercontent.com/qktrqJLuO6TdPgd0RRg6_BnwwjUos6ktTnfvF001wS0=w116-h207-p-no mój 105 Edytowane 24 Czerwca 2014 przez breslauer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #177 Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) No to i ja się dopiszę jako #106. Kilka fotek nadgarstkowych na szybko stojąc dzisiaj w korku: Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez zielak_18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beddom 0 #178 Napisano 11 Sierpnia 2014 #107 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #179 Napisano 11 Sierpnia 2014 # 108 obecny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #180 Napisano 21 Sierpnia 2014 No to i ja się dopiszę jako #106. Kilka fotek nadgarstkowych na szybko stojąc dzisiaj w korku: x Pozdrawiam zielak_18, czy ta bransoleta to firmowe Seiko - dostałeś na niej zegarek, czy dokupiłeś osobno? Na zdjęciu wygląda super.Proszę o info. Panowie, podajcie proszę namiar na zakup SKX007, najlepiej made in Japan, najlepiej na takim kajdanie jak u zielaka. Najlepiej z pewnego sprawdzonego źródła, super byłoby z niebieskim, oryginalnym pudełkiem Seiko. Oczywiście chodzi o nówkę. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #181 Napisano 21 Sierpnia 2014 To nie jest kajdan z kompletu, kolega Zielak albo kupil ja oddzielnie albo kupil zegar u sprzedawcy który zamienia kajdany sa tacy np na E-Bay (placimy wtedy odpowiednio wiecej).Fabryczny SKX jest albo na gumie albo na jubillee z srodkowymi ogniwami z zwijanki, innych nie ma bylo juz o tym pisane z milion razy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #182 Napisano 21 Sierpnia 2014 ptaszku, zamiast prawic morały nt. milionow, napisz prosze gdzie zakupiles swojego SKXa i czy polecasz źródło pozdro. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #183 Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) tez bylo pisane najpopularniejsze sklepy ponizej, kazdy sprawdzony wielokrotnie przez forumowiczy http://www.watchhubs.com/http://www.creationwatches.comhttp://www.dutyfreeislandshop.com/http://mywatcheshub.com/albo bazarek. P.S. Do mnie wlasnie jeden leci bo mam zamiar modowac ale jak Ci bardzo zalezy do moge odstąpic. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez ptaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #184 Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzięki ptaku, ale nie trzeba. Prędzej czy później namierzę jakiegoś Japana - Masz już pomysł na moda, czy improwizujesz? Szacun za Twoje video recenzje! 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #185 Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) mam juz pomysl i zamówione graty brakowalo mi zielonego zegarka w kolekcji a wszystkie zielone albo mi nie pasuja albo drogawe są a zegar wlaśnie przyleciał, teraz czekam na tarcze, wskazówki, wewnętrzny ring i wkład bezla P.S. Moim zdaniem szkoda kasy na literke JRecek bylo by wiecej ale nie mam operatora/montazysty a troche zegarkow przelecialo przez moje lapki ostatnio Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez ptaku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Najkon 0 #186 Napisano 22 Sierpnia 2014 Mi dzisiaj doszedł, także #109. Polecam od siebie click-a-watch.com, tam był najtańszy jak kupowałem, wszystko poszło po mojej myśli, doszedł w 8-9 dni roboczych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielak_18 1 #187 Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) zielak_18, czy ta bransoleta to firmowe Seiko - dostałeś na niej zegarek, czy dokupiłeś osobno? Na zdjęciu wygląda super.Proszę o info. Panowie, podajcie proszę namiar na zakup SKX007, najlepiej made in Japan, najlepiej na takim kajdanie jak u zielaka. Najlepiej z pewnego sprawdzonego źródła, super byłoby z niebieskim, oryginalnym pudełkiem Seiko. Oczywiście chodzi o nówkę. A więc bransoleta jak już zostało to napisane nie jest oryginalną, była dokupiona osobno od znanego z forum WUS Harolda (yobokies). Koszt z tego co pamiętam to ok. 85 USD. Jak będziesz zainteresowany to daj znać podam Ci namiary na PW. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez zielak_18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KapitanMagellan 1 #188 Napisano 24 Sierpnia 2014 + 1 odemnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #189 Napisano 24 Sierpnia 2014 zielak, dzieki za info. pozdrawiam. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #190 Napisano 10 Września 2014 @ptaku, zmodowałeś już? Bo ciekaw jest czy wyszło Ci coś na kształt Hulka, czy raczej Shreka :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #191 Napisano 11 Września 2014 Jest u zegarmajstra a jutro wybieram się na wakacje wiec pewnie będę się chwalił po 22 września. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostropaty 15 #192 Napisano 14 Września 2014 Dołączam do klubu z 009, także nr 111 zajęty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostropaty 15 #193 Napisano 14 Września 2014 (edytowane) Proszę o usunięcie dubla Edytowane 14 Września 2014 przez Kostropaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #194 Napisano 25 Września 2014 to ja numer 113:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #195 Napisano 28 Września 2014 @ptaku jak tam ten MOD SKX? Pochwal się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #196 Napisano 28 Września 2014 Nie mam jeszcze ale zagarmajster obiecal przed 1.X mi go oddac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K0L0 28 #197 Napisano 29 Września 2014 W takim razie podbijam do 114! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanhakkhaya 0 #198 Napisano 10 Października 2014 K0L0 fantastyczne foto! ja zabawe z zegarkami zaczynam dopiero, do pierwszego automata dorastalem czytajac forum przez dobre 5 miesiecy. Z walki pomiedzy steinhartami (pilot vs nuras) a SKX007 zwyciezko wyszedl ten drugi. #115! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #199 Napisano 11 Października 2014 Nie zgłosiłem wcześniej, tak więc 116! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hondata 0 #200 Napisano 22 Października 2014 116# melduje się ! Dałem ogłoszenie o kupno używki... ale stwierdziłem , że nie wiele dołożę i będę miał nówkę - i nie żałuję!Zegar super jedynie fabryczna bransoleta faktycznie marna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach