kolodzierr 10 #376 Napisano 12 Sierpnia 2016 Mój to już chyba będzie nr 172Złożyłem już zamówienie na pasek u jednego z kolegów na forum. W przyszłym tygodniu powinien być już gotowy.Jak na razie na gumie: Pasek już zrobiony, skromna skórka bez żadnych przeszyć.Jak się Wam widzi 007 jako zegarek do koszuli i spotkań biznesowych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
finchers 3 #377 Napisano 13 Sierpnia 2016 a u mnie taki pasior dotarł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moogio 44 #378 Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) no to i moje 2 Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez moogio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #379 Napisano 15 Sierpnia 2016 Skoro tak się chwalimy nowymi paskami, mój 009: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #380 Napisano 16 Sierpnia 2016 Fajny pach. Możesz dać zdjęcie nadgarstkowe, aby było widać połączenie z kopertą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #381 Napisano 16 Sierpnia 2016 Czy prawdą jest,że skx07/09 nie jest już produkowany?Czy ktoś ma bliższą wiedzę? 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #382 Napisano 16 Sierpnia 2016 Fajny pach. Możesz dać zdjęcie nadgarstkowe, aby było widać połączenie z kopertą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81291 #383 Napisano 16 Sierpnia 2016 Dobrze wygląda. Przy większości pasków jest spora dziura przy kopercie, dlatego ja swojego noszę na bransie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #384 Napisano 16 Sierpnia 2016 Mam i ja!SKX009 na bransolecie jubilee.W wolnej chwili, jak opadną emocje i będę miał z nim kilkudniowy kontakt - opiszę moje spostrzeżenia.Póki co szkoda zakładać na rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #385 Napisano 16 Sierpnia 2016 Ja również powróciłem do 09.Ceny idą w górę i podobno ma go zastąpić żółwik.Jutro jak dojdzie również się pochwalę. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #386 Napisano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Esteta, a 10dni temu pisałeś w temacie o Tisell'u, że miałeś SKX, przerabiałeś i nie wrócisz...placki na tarczy, brak stop sekundy i ceramiki oraz loteria, jeśli chodzi o jakość danego egzemplarza to największe, wyliczone przez Ciebie wady. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez tomtytus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #387 Napisano 17 Sierpnia 2016 Ja również powróciłem do 09.Ceny idą w górę i podobno ma go zastąpić żółwik.Jutro jak dojdzie również się pochwalę.A nie lepiej było kupić Deep Blue Nato Diver 300?Przecież ten SKX jest niedorobiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
finchers 3 #388 Napisano 17 Sierpnia 2016 Prawda jest taka, że te zegarki to jak wredne kobiety...wiadomo że ciężko z nimi wytrzymać ale coś mnie do nich ciągnie;P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #389 Napisano 17 Sierpnia 2016 Esteta, a 10dni temu pisałeś w temacie o Tisell'u, że miałeś SKX, przerabiałeś i nie wrócisz...placki na tarczy, brak stop sekundy i ceramiki oraz loteria, jeśli chodzi o jakość danego egzemplarza to największe, wyliczone przez Ciebie wady.I zdania w tym zakresie nie zmieniam.Ma placki,brak ceramiki,zdarzają się niedoróbki.Jednak zmieniłem zdanie w zakresie ponownej chęci posiadania z uwagi na obejrzenie zdjęć w sieci w różnych wariacjach paskowych nato.Zrozumiałem jak wdzięczny jest ten zegar do zabawy paskami.To po pierwsze.Po drugie prawdopodobnie wyszedł już z produkcji i jest ostatnia szansa na zakup nówki sztuki po normalnych pieniążkach i tak w wyższej cenie. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #390 Napisano 17 Sierpnia 2016 Jakby ktoś chciał trochę podłubać przy SKX'ie (i nie tylko): http://www.ebay.de/sch/dr.seikostain/m.html?item=302013491871&hash=item4651682a9f%3Ag%3AtQMAAOSwyKxXhq7L&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #391 Napisano 17 Sierpnia 2016 Pokażę tutaj jak prezentuje się w brązie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #392 Napisano 17 Sierpnia 2016 Skx jest stworzony do nato. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #393 Napisano 17 Sierpnia 2016 Imo tylko bransa jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #394 Napisano 17 Sierpnia 2016 Imo tylko bransa jubilee Oczywiście bransa oryginalna to number 1 ale jeśli nie bransa to nato.Paski średnio wyglądają z uwagi na fajnie pokazaną u kolegi na zdjęciu powyżej"szparkę". 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #395 Napisano 18 Sierpnia 2016 Od wczoraj również w moim posiadaniu SKX007 na oryginalnej jubilee ,jak dla mnie ...cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #396 Napisano 18 Sierpnia 2016 Gratulacje ale bez zdjęcia się nie liczy Ja również zgłaszam się ze swoim 09.Dziś doszedł.Klimatyczny zegar,do którego wracam i nie wypuszczę już ze swych łapek Odkrywam na nowo zalety oryginalnej bransolety wcześniej niedocenionej. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #397 Napisano 18 Sierpnia 2016 Panowie, nie mam czasu w tym tygodniu nawet ponosić bo bransoleta za duża!Jak sa skrócić?Czy trzeba rozkręcać od strony, gdzie widoczny jest łepek śrubki czy nacisnąć od strony, gdzie są strzałki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esteta 14 #398 Napisano 18 Sierpnia 2016 Bransoleta jest na piny.Należy je wypiąć zgodnie z kierunkiem strzałek.Jeśli nie robiłeś tego wcześniej wytrzymaj ciśnienie i udaj się do zegarmistrza.Unikniesz porysowania bransolety. 0 Tisell Klub Polska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #399 Napisano 18 Sierpnia 2016 Nie pomogłeś ale zdążyłem zauważyć, że pin nie wciska się od strony strzałki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #400 Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) .... jak bez zdjęcia się nie liczy ... no to proszę w towarzystwie sbdf81p1, który może duszy nie ma , ale też mi się podoba Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach