golumiasty 77 #751 Napisano 1 Sierpnia 2017 To i ja się zapisze ze swoim.Powracam z 007.Bardziej do mnie przemawia niż 009, którego miałem. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #752 Napisano 2 Sierpnia 2017 golumiasty, dlaczego bardziej przemawia. To to samo przecież. Kolor bezela się różni bo tamten granat na tarczy prawie jak czarny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #753 Napisano 2 Sierpnia 2017 009 wydaje się tak zabawkowy (dziecięcy) poprzez właśnie ten kolor bezela.007 jest poważniejszym zegarkiem w odbiorze.Za wesołka wakacyjniaka fajniej robi robotę Monster Orange. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23073 #754 Napisano 2 Sierpnia 2017 Miałem oba i dla mnie zdecydowanie wygrywa 009, nie jest tak nudny jak 007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #755 Napisano 2 Sierpnia 2017 A u mnie z tych dwóch wygrał żółw PADI 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #756 Napisano 2 Sierpnia 2017 Dlatego ,aby nie było nudno to takiego do parki rekomenduję . 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watchme 2 #757 Napisano 2 Sierpnia 2017 Skoro 007 używasz jako bardziej wyjściowy to jasna sprawa. U mnie właśnie 009 jest jako wakacyjny a do poważniejszych zadań czekają w szufladzie inne (marki).@Sol, a żółwie są dla mnie za duże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23073 #758 Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak naprawdę Sumo je wszystkie zjada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #759 Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak naprawdę Sumo je wszystkie zjada A ja pozwolę sobie nie zgodzić z kolegą.Pewnie,że Sumo ma lepszy werk,lepiej wykonaną tarczę ale... no właśnie ale :już ogólny look na zegarek daje odczucie "surowej "formy skx-a ,ciemniejszy ,bardziej czarny bezel ,przy którym Sumo wygląda jakoś bez charakteru i blado.Skx to właśnie taki "charakterniak" z bardzo wyróżniającą się i przemyślaną charakterystyczną bransoletą zwracającą uwagę.Dodatkowym minusem jak dla mnie jest 20mm w uszach przy Sumo(mnie drażnią te dysproporcje).Skx daje ponadto nieskończone możliwości wariacji paskowych,w każdym skórzanym pasku czy nato 22mm wygląda świetnie taki vintage pełną mordą, to taki zegar ze swoim niepodrabialnym DNA.Sumo to tylko lub ,aż tylko porządnie wykonany zegarek.Dodam ,że miałem niebieskie Blumo oczywiście bez szpetnego X. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23073 #760 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiadomo, każdy odbiera inaczej, rzecz gustu No ale jak wspomniałeś o surowym klimacie to niepowtarzalnym królem jest Monster - czarny pierwszej generacji Tylko szkoda że te Monstery i SKX-y to damki Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #761 Napisano 2 Sierpnia 2017 Taa 42mm to damki . To co zatem robi 40mm Submariner na nadgarstku Andrzeja Gołoty? Chyba za damkę rozmiar junior 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23073 #762 Napisano 2 Sierpnia 2017 Submariner to klasa sama w sobie i jemu wolno być małym i eleganckim A Diver z krwi i kości musi być duży i ciężki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41376 #763 Napisano 2 Sierpnia 2017 ...No ale jak wspomniałeś o surowym klimacie to niepowtarzalnym królem jest Monster - czarny pierwszej generacji ...Charakterem mógłby obdarzyć kilka zegarków. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #764 Napisano 13 Sierpnia 2017 007 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3769 #765 Napisano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Przepraszam za mały offtop, ale może jest ktoś komu zalega skx (jeśli można tak powiedzieć), a chciałby wypróbować citizena ny0040 z dokręcaniem koronką? Zestaw z pudełkiem i papierami.Jeśli tak to chętnie się dogadam, zdjęcia mojego citka w galerii:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/148241-citizen-0040/ Jeszcze raz sorry za ot, ale nie mogę jeszcze pisać w dziale sprzedam Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez wojtek91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sojkin 0 #766 Napisano 25 Sierpnia 2017 Mam go i ja. Witam wszystkich na forum. Wysłane z mojego LG-H870DS przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #767 Napisano 25 Sierpnia 2017 Wrzucaj go na kajdan.Tak mu najlepiej. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #768 Napisano 26 Sierpnia 2017 Weekendowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #769 Napisano 28 Sierpnia 2017 ostatnio w takim ubraniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #770 Napisano 28 Sierpnia 2017 Pepsi wygląda najlepiej na niebieskim Nato.Gdzie zanabyłeś bo chyba fajnej jakości? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #771 Napisano 28 Sierpnia 2017 tu na bazarze od kogos kupilem i faktycznie jest calkiem przyzwoity 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castillo 2 #772 Napisano 29 Sierpnia 2017 To i ode mnie Seiko SKX007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #773 Napisano 30 Sierpnia 2017 Ma massdropie jest promocja skxów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Stępkowski 1 #774 Napisano 31 Sierpnia 2017 Mógłbyś podesłać link plz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majuszm 0 #775 Napisano 31 Sierpnia 2017 https://www.massdrop.com/buy/seiko-core-skx-dive-watch Zostały jednak tylko SKX013 37mm z czarnym bezelem i na gumowym pasku (zamówiłem dla narzeczonej, z przesyłką wychodzi równe 175 USD) oraz SKX011 42mm z pomarańczową tarczą.Kiedy dojdzie ten "miniak" (po 28 września), cyknę fotkę i dorzucę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach