Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co było z tym zegarkiem?, trochę już obserwuje te aukcje ale teraz zgłupiałem

http://allegro.pl/piekny-lucz-sprawny-grubo-zlocony-au-20-i6010610198.html

rzadki czy pomyliłem działy i trzeba było wrzucić do "nie przepłacajcie na allegro"?

Prawie na pewno ktoś tę aukcję sztucznie podbijał. Pytanie tylko czy był to tylko zwycięzca (nowe, czyste konto na Allegro) czy także pan z drugiego miejsca. Mam nadzieję, że się nie mylę, bo inaczej byłoby to czyste szaleństwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym go nawet wyżej ocenił. Zdecydowanie stan bardzo dobry, przecież to nie NOS.

Swoją drogą z ciekawością obserwuję jak zakończą się dwie aukcje które teraz są na 3133. Jaką cenę osiągną, przede wszystkim jaki poziom cen minimalnych ustawili obydwaj sprzedający, tzn ile to jest teraz cena minimalna wg nich za 3133 ;)

I jak bardzo przepłaciłem za mój najnowszy nabytek :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to te zdjęcia do wyraźnych nie należą, w dodatku jakaś żółtawa poświata....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to te zdjęcia do wyraźnych nie należą, w dodatku jakaś żółtawa poświata....

Wprawne oko widzi wszystko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale Krzyśkowe oko wypatrzy wszystko. Już nie raz uratował mnie przed wtopą, warto mu zaufać :)

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale Krzyśkowe oko wypatrzy wszystko. Już nie raz uratował mnie przed wtopą, warto mu zaufać :)

Nie śmiem wątpić  :D

Świetne są te chrono ale w jednej z aukcji na alledrogo, cena KT dość wysoka..... -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Toż to u nas na bazarku wisi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu jakie zainteresowanie...  Cena  up

No jak na początku znalazłem tą aukcję to myślałem, że mi się przyfarci  a tu cena w górę, że hoho. Ciekawe czy jakiś kupujący mu podpowiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak na początku znalazłem tą aukcję to myślałem, że mi się przyfarci  a tu cena w górę, że hoho. Ciekawe czy jakiś kupujący mu podpowiedział

Niestety chyba tak. Po propozycji korupcji poza allegro i odpowiedzi że za 170 jest moja byłem niemal szczęśliwy. Ale że gość tempo odpisywania miał jeden mail na dzień to w tzw. międzyczasie chyba go ktoś uświadomił lub inne propozycje. W każdym razie na zapytanie o finalizację transakcji za 170 dostałem już link do OLX i ogłoszenia z takim  zegarkiem za 1300 :(  i odpowiedź że on i tak kupił go za 5 zeta :o

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety chyba tak. Po propozycji korupcji poza allegro i odpowiedzi że za 170 jest moja byłem niemal szczęśliwy. Ale że gość tempo odpisywania miał jeden mail na dzień to w tzw. międzyczasie chyba go ktoś uświadomił lub inne propozycje. W każdym razie na zapytanie o finalizację transakcji za 170 dostałem już link do OLX i ogłoszenia z taki  zegarkiem za 1300 :(  i odpowiedź że on i tak kupił go za 5 zeta :o

No właśnie ja się nawet bałem zaproponować 100 zł żeby sie chłop nie skapnął no ale jak sam kupił za 5 zł to naprawdę szacun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wariaty  :D  :D fajnie żeście sobie to rozplanowali no ale niestety poszło jak zawsze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ja się nawet bałem zaproponować 100 zł żeby sie chłop nie skapnął no ale jak sam kupił za 5 zł to naprawdę szacun.

Za duże było zainteresowanie po wrzuceniu tutaj linka :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już było po "uświadomieniu" gościa ;)

Spodziewam się, że nie strzeliłbyś do własnej bramki :). Miałem go też w obserwowanym i nie powiem wpieniłem się widząc link, ale teraz już rozumiem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi