Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Okazja była spora :) Tarcza wysypana ale mechanizm wygląda na oryginał. No i koperta zdobiona :)

Pierwszy kwartał 1937 - ciekawostką jest że właśnie od tego roku te zegarki mają oznaczenie kwartał - rok.

Wcześniejsze takiego oznaczenia nie miały.

Jakby z jakiegos powodu Ci nie podpasował to chetnie odkupię lub zaproponuje zamianę :)

Dzięki za ciekawe info i propozycję :)

Tarcza faktycznie w stanie nieciekawym, ale za to egzemplarz przyjemny kolekcjonersko, co sobie cenię (jak pewnie większość osób tutaj). :)

Edytowane przez Grizlob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za ciekawe info i propozycję :)

Tarcza faktycznie w stanie nieciekawym, ale za to egzemplarz przyjemny kolekcjonersko, co sobie cenię (jak pewnie większość osób tutaj). :)

No i zdecydowanie fajniej cyka niż mołnia - to po prostu słychać że chodzi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Kto wziął kieszonkę?

Edit: Nie ważne ;) Gratuluję :)

Mawis mi dzisiaj ktoś Pobiedę sprzątnął z przed nosa. :(  Mam tylko nadzieję że to ktoś z naszych.  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bedzie jeszcze taniej.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Edit: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6727327870

Arbuz za 200 to może nie okazja ale na allegro niezbyt często się pojawia. To ktoś z forum? :)

Edytowane przez Grizlob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Pomimo wskazówek od czapy (sekunda jest OK) i podmienionego wałka z koronką, brałbym w ciemno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chłopaki, mignęło Wam przed nosem. Facet ma jeszcze fajne sikory zachomikowane, teraz się chyba kolekcjonersko na szwajcary przerzuca. Warto napisać do na prv. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

W sumie napisałem do gościa wczoraj, że biorę i poprosiłem o dane do przelewu. Rano dostałem dane, ale nie zdążyłem zrobić przelewu, bo w jakiegoś powodu sprzedający zrezygnował ze sprzedaży. Hmmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie się pojawi drożej haha

Łukasz widzę znasz sprzedającego preferencje zagarkowe tak można wywnioskować z Twojej wypowiedzi

Ma coś fajnego ?

Edytowane przez Rybak1979GSL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Bogdan, znajdziecie go na gumtree Certeko

Wymacane na szkle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się z nim osobiście. Nabyłem u niego ultrarzadką Moskwę, na którą mocno się czaiłem - teraz chcę jeszcze trochę kupić sikorek z podobnej okolicy. Musi mieć dużo sowietów, w prywatnej konwersacji pokazywał przepiękne sztuki. Mnie tam np. te uszate raczej nie interesują, więc zawsze warto zapytać.

Tak, na gumtree ma z 200 zegarków wystawionych. Budziki ma kozackie, ale drogo.

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś ten sprzedawca miał niższe ceny. Zaczeło do niego pisać i dzwonić sporo osób i niestety ale ceny poszły w górę gdzieś tak z 30-40%.

Wg mnie to efekt działania wątku " Ruskie okazje ".   Sorry jezeli kogoś uraziłem ale uważam go za jeden z bardziej g....... wątków.

Pokazując rózne linki, zegarki, sprzedawców sami nakręcacie sobie ceny i często przebijacie oferty. Nie ma to już niestety nic wspólnego z okazjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi