nickt 99 #926 Napisano 7 Grudnia 2014 Hej.Mam pytanko bo z okazji Mikołajek moja Manta postanowiła zrobić mi prezent i zacięła datę pomiędzy 6 a 7 Próbowałem dzisiaj ręcznie przestawić, próbowałem zmieniać na inne strefy czasowe i nic Wszystko inne działa w pełni, synchronizuje się, stoper działa, czasy światowe też....tyle że bez zmiany daty....czyli pewnie ten jeden silniczek się coś spie....zepsuł :/Pytanie teraz gdzie to dać do naprawy???Najchętniej w Bydgoszczy lub Warszawie.Poleci ktoś jakiegoś zegarmistrza czy oddać do Zibi? :/Akurat gdy wczoraj myślałem czy jej nie sprzedać...zemściła się Model to Oceanus OCW S2000p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #927 Napisano 7 Grudnia 2014 Poleci ktoś jakiegoś zegarmistrza czy oddać do Zibi? :/ Do zibi to raczej bym nie oddał, pogadaj z Waldkiem choć on chyba ocka nie oddawał nigdzie jeszczeTak czy siak jak gdzieś oddasz to licz się że może to potrwać ładne pare miesięcy W polsce w luxtimie mają ocki ciekawe jak realizują ewentualną gwarę pewnie ślą do JaponiiTu jednak musisz uważać żeby ci ponownie nie oclili złodzieje Może gdzieś u Niemca mają konkretny serwis Casio Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #928 Napisano 7 Grudnia 2014 Hej.Mam pytanko bo z okazji Mikołajek moja Manta postanowiła zrobić mi prezent i zacięła datę pomiędzy 6 a 7 Próbowałem dzisiaj ręcznie przestawić, próbowałem zmieniać na inne strefy czasowe i nic Wszystko inne działa w pełni, synchronizuje się, stoper działa, czasy światowe też....tyle że bez zmiany daty....czyli pewnie ten jeden silniczek się coś spie....zepsuł :/Pytanie teraz gdzie to dać do naprawy???Najchętniej w Bydgoszczy lub Warszawie.Poleci ktoś jakiegoś zegarmistrza czy oddać do Zibi? :/Akurat gdy wczoraj myślałem czy jej nie sprzedać...zemściła się Model to Oceanus OCW S2000p Napisałem na priv wiadomość 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #929 Napisano 7 Grudnia 2014 Niestety nie pomogło :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekzarski7 11 #930 Napisano 17 Grudnia 2014 OCEANUS MANTA moim zdaniem jest naprawdę godny uwagi i zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #931 Napisano 18 Grudnia 2014 Tak nieśmiało, kiepskie światełko na front... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #932 Napisano 19 Grudnia 2014 Kolejny raz gratuluję! 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #933 Napisano 19 Grudnia 2014 Czarek...mogłeś go dokładniej wyczyścić przed robieniem fotek 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #934 Napisano 20 Grudnia 2014 Walduś, mogłem...ale to jest przedmiot użytkowy, a nie muzealny Miałem białą wersję, ta wydaje się być dla mnie lepsza... wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #935 Napisano 20 Grudnia 2014 Wiem, że się paćka trochę Miałem obie wersje...ja wolę jasne z niebieskim i najlepiej niebieski bezel do tego... Obecnie nie mam żadnego - poszedłem ostatnio bardziej w Citizeny No i zostawiłem sobie 3 Brightzy bo te starsze modele z radiem do nas trudniej dostać. A Ocków pełno więc jak mocniej zatęsknię to sobie na szybko mogę kupić A tak w ogóle to T1000 bardzo udany model 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimson79 152 #936 Napisano 20 Grudnia 2014 To ja też się pochwalę moim pierwszym Ockiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #937 Napisano 20 Grudnia 2014 Trzy brightzy... Mam jednego, więc jak mi sprzedasz swojego, to zachowamy równowagę wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #938 Napisano 20 Grudnia 2014 Po ile teraz T1000 chodzą?? O ile nie jest to tajemnica? Te zwykłe oczywiście bo te wersje co ja bym chciał to pewnie w ogóle ciężko dorwać :/Moja S2000 czeka na pomoc zegarmistrza po Nowym Roku, generalnie wszystko działa łącznie z tym że przeskakuje dzień tygodnia....ale data stanęła :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marc_42 0 #939 Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) A tak w ogóle to T1000 bardzo udany model Zgadzam się w zupelności. Właśnie dzisiaj ok 9.00 mój kolega przywiózł mi z Japonii zamówionego przeze mnie T1000. Szkoda, że to nie był ten T1000B,. Wszem i wobec informuję, że mam pierwszego upragnionego Oceanusa, jego znak to T1000F-2AJF Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Marc_42 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #940 Napisano 20 Grudnia 2014 Walduś, mogłem...ale to jest przedmiot użytkowy, a nie muzealny ImageUploadedByTapatalk1419076103.310770.jpgMiałem białą wersję, ta wydaje się być dla mnie lepsza... wymęczone z fona....Lepsza, lepsza. Więcej niebieskich elementów. Może po Świętach się spotkamy, bo bym sobie poprzymierzał. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marc_42 0 #941 Napisano 20 Grudnia 2014 Po ile teraz T1000 chodzą?? O ile nie jest to tajemnica? Te zwykłe oczywiście bo te wersje co ja bym chciał to pewnie w ogóle ciężko dorwać :/Moja S2000 czeka na pomoc zegarmistrza po Nowym Roku, generalnie wszystko działa łącznie z tym że przeskakuje dzień tygodnia....ale data stanęła :/Jestem na bieżąco - T1000 w granicach 101 000 jenów. Do tego dolicz Vat i cło - jak kupujesz w internecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #942 Napisano 20 Grudnia 2014 A tak w ogóle to T1000 bardzo udany model Zgadzam się w zupelności. Właśnie dzisiaj ok 9.00 mój kolega przywiózł mi z Japonii zamówionego przeze mnie T1000. Szkoda, że to nie był ten T1000B,. Wszem i wobec informuję, że mam pierwszego upragnionego Oceanusa, jego znak to T1000F-2AJF Gratuluję Ale bez zdjęć się nie liczy 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #943 Napisano 20 Grudnia 2014 Trzy brightzy... Mam jednego, więc jak mi sprzedasz swojego, to zachowamy równowagę wymęczone z fona.... Masz 003.Ja mam akurat takie wybrane dość trudno dostępne - no może poza 009 które ewentualnie mógłbym wymienić na 001 A Twoja 003 też fajna. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #944 Napisano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Pisz o tym 009 A ja mam 011... wymęczone z fona.... Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Cezar. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 183 #945 Napisano 21 Grudnia 2014 Cezar 009 bardzo podobne do 011.Tarcza chyba taka sama, różnica że 009 na bransolecie i koperta czarna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #946 Napisano 21 Grudnia 2014 Cezar 009 bardzo podobne do 011.Tarcza chyba taka sama, różnica że 009 na bransolecie i koperta czarna. Z tarczy takie same - a tak to koperta i bransa w czarnym tytanie. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #947 Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Wiem, ale jak miałby pójść do obcych, to wolałbym ja.... A w temacie... edit :Taki plan...Radek, weźmiesz mojego 011, ja Twojego 003 i od Waldka 009 Łooo i to jest słuszna koncepcja Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Cezar. 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marc_42 0 #948 Napisano 21 Grudnia 2014 Gratuluję Ale bez zdjęć się nie liczy Jak jeszcze mi powiesz jak mam wstawić swoje zdjęcia zegarka to będzie super. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #949 Napisano 21 Grudnia 2014 edit :Taki plan...Radek, weźmiesz mojego 011, ja Twojego 003 i od Waldka 009 Łooo i to jest słuszna koncepcja Musiałbym najpierw 001 w superstanie wyrwać za jakąć normalną cenę - to mogę myśleć Jak jeszcze mi powiesz jak mam wstawić swoje zdjęcia zegarka to będzie super. Skorzystaj z jakiegoś hostingu. Ja np. korzystam z photobucket.comPotem wystarczy wstawić na forum odpowiedni link. 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #950 Napisano 21 Grudnia 2014 Musiałbym najpierw 001 w superstanie wyrwać za jakąć normalną cenę - to mogę myśleć Tak sobie myślę, że pozbieram troszkę i trzeba będzie pójść na łooowy Oczywiście z Tobą, jako przewodnikiem 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach