Vonziej 3497 #2126 Napisano 24 Listopada 2020 2 minuty temu, beriam napisał: A dlaczego to szanowny kolega sprzedaje tak fajny zegar ? ADHD zegarkowe tylko i wyłącznie. Świetny zegarek, świetna cena, sprawdzony sprzedawca. Nic tylko brać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2127 Napisano 26 Listopada 2020 A u mnie T200 ma już (raczej) stałe miejsce , tym bardziej , że to ulubieniec żony a jak wiadomo z żoną się nie dyskutuje 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2128 Napisano 26 Listopada 2020 ✈️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2129 Napisano 26 Listopada 2020 Godzinę temu, maritimeeng napisał: ✈️ Ło mamuniu, a co to to leci teraz? 😮 Godzinę temu, maritimeeng napisał: ✈️ Ło mamuniu, a co to to leci teraz? 😮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2130 Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) 19 minut temu, Vonziej napisał: Ło mamuniu, a co to to leci teraz? 😮 Setka. Ta kliknięta po pijaku 😆 Edytowane 26 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2131 Napisano 26 Listopada 2020 10 minut temu, maritimeeng napisał: Setka. Ta kliknięta po pijaku 😆 Aj no tak🤣 Płacisz VAT od razu jak dostajesz wiadomość od DHL? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2132 Napisano 26 Listopada 2020 MOD. Post ukryłem, napisz bez wulgaryzmów Łobuzie Z pozdrowieniami. ***** *** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2133 Napisano 26 Listopada 2020 46 minut temu, Kwiatek napisał: MOD. Post ukryłem, napisz bez wulgaryzmów Łobuzie Z pozdrowieniami. ***** *** He, he - ten co nie bluzga w postach 😆 Z braterskim ***** *** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2134 Napisano 26 Listopada 2020 31 minut temu, maritimeeng napisał: He, he - ten co nie bluzga w postach 😆 Z braterskim ***** *** Ale moich nikt nie zgłasza Bojo się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #2135 Napisano 26 Listopada 2020 25 minut temu, Kwiatek napisał: Ale moich nikt nie zgłasza Bojo się Uwielbiam takich cichych donosicieli... 🤮 co u naczelnika makowiec pod stołem wpie*****ją. Żeby było w temacie - ten już czeka w domu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2608 #2136 Napisano 28 Listopada 2020 Uprzedzam, zdaję sobie sprawę, że ilością zdjęć modelu T200, ten wątek zaczyna dorównywać LLD w temacie Longines i nawet ten egzemplarz już tu gościł ale to nowy nabytek u mnie, to się chwalę. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2137 Napisano 30 Listopada 2020 Panowie jak jest u T200 z trafianiem sekundnika w indeksy? One mają jakiś mechanizm korekcyjny? Czy w tym modelu też jest loteria jak w każdym kwarcu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2138 Napisano 30 Listopada 2020 5 minut temu, Noodles napisał: Panowie jak jest u T200 z trafianiem sekundnika w indeksy? One mają jakiś mechanizm korekcyjny? Czy w tym modelu też jest loteria jak w każdym kwarcu? Trafia idealnie (przynajmniej w moim egzemplarzu) , jest też możliwość kalibracji przez aplikację. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2139 Napisano 30 Listopada 2020 Rzucił się może komuś w oczy OCW-T200SB-1A? Znalazłem tylko na radzieckim chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sielwolf 1810 #2140 Napisano 30 Listopada 2020 Masz jakiegoś ruskiego tego Googla. Mój podpowiada, że tu można dostać https://m.ebay.pl/itm/Casio-Oceanus-OCW-T200SB-1AJF-All-Black-Bluetooth-Solar-Men-Watch-OCW-T200SB-1A/293463744088?_mwBanner=1&_rdt=1 https://www.ippojapanwatch.com/products/ocw-t200sb-1ajf https://www.sakurawatches.com/casio-oceanus-classic-line-all-black-ip-ocw-t200sb-1ajf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2141 Napisano 30 Listopada 2020 Teraz, sielwolf napisał: Masz jakiegoś ruskiego tego Googla Chyba tak Znalazłem jeszcze tak: Casio OCEANUS OCW-T200SB-1AJF All BlackBluetooth Tough Solar Radio Men's Watch 4549526258008 | eBay 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2142 Napisano 30 Listopada 2020 Godzinę temu, GTB napisał: Trafia idealnie (przynajmniej w moim egzemplarzu) , jest też możliwość kalibracji przez aplikację. A napisałbyś jak wygląda opcja kalibracji w apce? Ręcznie można zmieniać położenie sekundnika czy dali tylko opcję reset? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2143 Napisano 30 Listopada 2020 39 minut temu, Noodles napisał: A napisałbyś jak wygląda opcja kalibracji w apce? Ręcznie można zmieniać położenie sekundnika czy dali tylko opcję reset? Z tego co pamiętam to automatyczny reset , robiłem to tylko raz na początku bo zegarek mam cały czas rozparowany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2144 Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 11.03.2020 o 16:37, GTB napisał: Uderzające podobieństwo A tu z "biedniejszym" bratem. Wykorzystując mroczne moce nekromancji, wskrzeszam tego posta 👻 Czy byłbyś uprzejmy porównać tych 2 braci pod kątem średnicy? Efv100 jest chuba mniejszy (40mm)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2145 Napisano 30 Listopada 2020 50 minut temu, Noodles napisał: Wykorzystując mroczne moce nekromancji, wskrzeszam tego posta 👻 Czy byłbyś uprzejmy porównać tych 2 braci pod kątem średnicy? Efv100 jest chuba mniejszy (40mm)? Średnica jest niemal identyczna (40mm vs 40,5mm) , jedynie za sprawą konstrukcji lunety sprawia wrażenie większego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2146 Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 28.11.2020 o 14:40, mmaniek napisał: Uprzedzam, zdaję sobie sprawę, że ilością zdjęć modelu T200, ten wątek zaczyna dorównywać LLD w temacie Longines i nawet ten egzemplarz już tu gościł ale to nowy nabytek u mnie, to się chwalę. I bardzo ładnie leży :) Co do kalibracji i rozmowy dalej to można nawet ręcznie dokalibrować datownik - to też zrobiłem jak jeszcze miałem na początku, bo było jakieś 1/5 mm za wysoko. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #2147 Napisano 30 Listopada 2020 4 godziny temu, Vonziej napisał: I bardzo ładnie leży Co do kalibracji i rozmowy dalej to można nawet ręcznie dokalibrować datownik - to też zrobiłem jak jeszcze miałem na początku, bo było jakieś 1/5 mm za wysoko. aa czyli można sekundnik samemu dokalibrować jakby nie trafiał? Miałem coś takiego w moim starym citizenie, można go było kalibrować wciskając pushery na kopercie zegarka. Przesuwał się wtedy minimalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2148 Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 26.11.2020 o 18:39, maritimeeng napisał: Uwielbiam takich cichych donosicieli... 🤮 co u naczelnika makowiec pod stołem wpie*****ją. Żeby było w temacie - ten już czeka w domu Panie. A Pan to jeszcze nie dopłynął, że się nie chwali?! Czy dopłynął i od razu popłynął? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2608 #2149 Napisano 30 Listopada 2020 Egzemplarz kolegi@Vonziej a obecnie mój, trafia ale nie w pełnym zakresie, pomiędzy 10 a 22 sekundą i na 36 i 38 nie jest idealnie, kalibracja automatyczna wskazówek nie pomaga. Nie rozkminiłem jeszcze wszystkich funkcji, ale nie sądzę, żeby dało się to poprawić. Traktuję to po japońsku: wisimito !Dla zainteresowanych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2150 Napisano 30 Listopada 2020 🤔 Patrzę na to i nadal nie widzę, żeby nie trafiał. Jakiś ślepy jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach