Guest 110010000010011001 #1 Posted February 18, 2010 (edited) ]< Edited February 18, 2010 by 110010000010011001 0 Share this post Link to post Share on other sites
sergserg 14 #2 Posted February 18, 2010 PRW-5000T fajowy, ale czy te wskazówki nie psują idei Protreka, jako zegarka "górskiego" (czytaj praktycznego i czytelnego)?Owszem, czytałem na forumach, że ludziki w USA potrafią Protreka jako miejskiego zegarka używać, więc prawdopodobnie jakaś grupa odbiorców jest. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Share this post Link to post Share on other sites
NETRUNNER 2 #3 Posted February 19, 2010 bardzo wiele osob uzywa tych zegarkow na codzien, zeby nadac sobie charakter outdoorowy. tak jak kupuje sie jeepa wranglera do miasta. zegarek bedzie dostepny w polsce od konca marca.cena to 1599 za pasek i 1999 za bransolete tytan. wskazowka sekundnika dziala tez jako wskaznik w kompasie czy pokazywanie tendencji zmian cisnienia itd. w sensie ze nie jest to tylko sekundnik. 1 Share this post Link to post Share on other sites
whats up 0 #4 Posted February 19, 2010 mam 500t i nadaje klimatu te powyzej sa jeszcze wyrazniejsze i za***iste 0 SEIKO RULEZ Share this post Link to post Share on other sites
JACA 0 #5 Posted February 23, 2010 NETRUNNER Czekam na następcę CASIO DW 6600...Czy coś o "GW 6600" już wiadomo? 0 Share this post Link to post Share on other sites
AgentBart 0 #6 Posted February 23, 2010 Te Protreki są nieortodoksyjne, ale bardzo fajne. Porównanie z Jeepem celne, ja widziałem nawet Protreka noszonego do garnituru 0 pozdrawiam - Bartek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Classified #7 Posted February 23, 2010 ja widziałem nawet Protreka noszonego do garnituruWyrazy współczucia dla właściciela, zrobił na pewno niezłe wrażenie A co do tego Pr0, miło widzieć zmianę stylu na bardziej sportowy. Zegarek rewelacja. 0 Share this post Link to post Share on other sites
bEEf 3 #8 Posted February 23, 2010 A ile to monstrum ma średnicy? Nie mogę nigdzie tej informacji znaleźć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
sergserg 14 #9 Posted February 23, 2010 stoi w opisie: Wymiary 56.8 x 49.3 czyli prawie 5cm 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Share this post Link to post Share on other sites
NETRUNNER 2 #10 Posted February 24, 2010 nastepca DW-6600 na razie sie nie szykuje. z wazniejszych nowosci teraz to PRW-5000, EQW-M710, GA-100, GW-3000, BGA-111, MTP-1303L. Nastepne poznam dopiero w maju. Wiem natomiast ze na jesien nie bedzie rewelacji w Edifice. Beda zachowawcze modele, dobre, ale nic nowego, na szczescie w przyzwoitych cenach. Niestety wciaz brak paskow skorzanych. Generalnie na moim blogu staram sie umieszczac wszystkie nowosci, a przynajmniej te wazne. 0 Share this post Link to post Share on other sites
zielony991 0 #11 Posted February 24, 2010 Zegarek bardzo fajny, podoba mi się. Gdyby ProTreki miały jeszcze szersze i równoległe bransolety to byłyby idealne. A nie tak że przy uszach są szerokie i w kierunku zapięcia się zwężają. 0 GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900 Share this post Link to post Share on other sites
Guest 110010000010011001 #13 Posted February 25, 2010 (edited) ][ Edited February 25, 2010 by 110010000010011001 0 Share this post Link to post Share on other sites
miller 0 #14 Posted February 25, 2010 Większość nowości Casio można zobaczyć na www.javys.com. Pozdrawiam Mirek 0 Share this post Link to post Share on other sites
godzilla242 0 #15 Posted February 25, 2010 nowy G jakos na marzec. Generalnie mi sie nie podoba, ale ta fota zmienia oblicze tego G, no ale to tylko fota dobrze oswietlona itp.:-)) 0 Share this post Link to post Share on other sites
kazior 492 #16 Posted February 25, 2010 nowy G jakos na marzec. Generalnie mi sie nie podoba, ale ta fota zmienia oblicze tego G, no ale to tylko fota dobrze oswietlona itp.:-)) fota swietna, jak jakis czolg czy inny pojazd. chetnie zobacze w realu jak sie pojawi w pl 0 Share this post Link to post Share on other sites
NETRUNNER 2 #17 Posted February 26, 2010 pamietajcie ze nie wszystko co na javys sie pojawia jest dostepne w polsce i odwrotnie. GA-100 wyglada super. Juz jest w sprzedazy. Na teraz tylko wersja ze zdjecia czyli czarna z negatywem. Za tydzien pozostale. Pisalem o nim na moim blogu jakis czas temu. baby-g nie bedzie, przynajmniej przed jesienia. AE-1000 i AE-2000 juz jest (o jednym pisalem pare dni temu na blogu) Edifice gold label nie bedzie. wersje z rozowym zlotem sprzedaja sie slabo pomimo zanizonej kalkulacji (czyt. tansze niz powinny byc). Nie ma sesnu ich rozwijac w polsce, ani w calej europie. generalnie chcecie poznac nowosci, to zapraszam na mojego bloga gdzie glownie to przedstawiam. 0 Share this post Link to post Share on other sites
zielony991 0 #18 Posted February 26, 2010 Nawet fajna ta stronka z nowościami;) Jak znajde sobie dziewczyne to kupie jej czarnego Baby-G z tą dużą gwiazdą na cyferblacie albo białego AW-590L-7B, są świetne 0 GW-1400DU, GW-7900B, GLX-5600, DW-6900 Share this post Link to post Share on other sites
Guest 110010000010011001 #19 Posted February 26, 2010 (edited) < Edited February 26, 2010 by 110010000010011001 0 Share this post Link to post Share on other sites
sergserg 14 #20 Posted February 26, 2010 W kwestii nowinek, to jest aktualnie jeden egzemplarz G-Shock GIEZ GS-1200B-1AJF do kupienia w dziale Sprzedam. Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Share this post Link to post Share on other sites
Guest zimny-wiatr #21 Posted February 26, 2010 Netrunner, czy taki plakat tego g-shocka bedzie gdzieś w sklepach do dostania?? 0 Share this post Link to post Share on other sites
AgentBart 0 #22 Posted February 26, 2010 Te lotnicze są bardzo fajne, zwłaszcza ten z mapą świata, cena wyjątkowo przystępna. Mutli-kolorowy GA-110F-2JR wymiata. Najlepiej założyć go dla draki do jakiegoś poważnego szarego garnituru 0 pozdrawiam - Bartek Share this post Link to post Share on other sites
michu 1 #23 Posted February 26, 2010 Mi się podoba ten red bull racing, ile będzie kosztował??? 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Share this post Link to post Share on other sites
sergserg 14 #24 Posted February 26, 2010 Te lotnicze są bardzo fajne, zwłaszcza ten z mapą świata, cena wyjątkowo przystępna. No tak, tylko dlaczego przystępna?Bo z tego co widzę, tam niczego nie ma jeśli chodzi o technologię. Brak Tough Solara, Waveceptora, o Tough Mvt nie wspominając. Więc pewnie cena będzie na poziomie 400zł.Fakt, że wygląd trochę nawiązuje do Citizena Air Promastera, ale jeśli chodzi o zawartość, to nie ma porównania. A szkoda. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Share this post Link to post Share on other sites
godzilla242 0 #25 Posted February 26, 2010 No tak, tylko dlaczego przystępna?Bo z tego co widzę, tam niczego nie ma jeśli chodzi o technologię. Brak Tough Solara, Waveceptora, o Tough Mvt nie wspominając. Więc pewnie cena będzie na poziomie 400zł.Fakt, że wygląd trochę nawiązuje do Citizena Air Promastera, ale jeśli chodzi o zawartość, to nie ma porównania. A szkoda. nie przesadzajmy zegarek nie musi mieć solara, waveceptora, mam i z takimi funkcjami i bez, jakiejś wielkiej różnicy nie widzę, one i tak jak sa na baterie to ile robią różnicy na miesiąc , 10 sekund?? Kto to zauważy... co nie zmienia faktu ze wave to fajna funkcja;)) 0 Share this post Link to post Share on other sites