Waldzior 3227 #401 Napisano 6 Marca 2017 U mnie wygląda mizernie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #402 Napisano 6 Marca 2017 Faktycznie maluszek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #403 Napisano 6 Marca 2017 Ale mega wygodny Dzisiaj byłem w nim na mieście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #404 Napisano 7 Marca 2017 Koperta DBX110.Zegarek DB520. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #405 Napisano 20 Marca 2017 Ja mam zegarek dbc610 i samą kopertę bym wymienił. Tylko znaleźć nie mogę w rozsądnej cenie. Zegar chodzi do dziś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #406 Napisano 21 Marca 2017 Biedny Marlin http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6755787003 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #407 Napisano 21 Marca 2017 Widziałem go już wczoraj. Biedak sporo się wycierpiał, niestety nie był używany zgodnie z przeznaczeniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost71 3 #408 Napisano 21 Marca 2017 Ten ma ponad 25 lat i śmiga aż miło.Za czas jakiś, albo sprzedam albo wymienię szkiełko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #409 Napisano 21 Marca 2017 Bardzo fajny. Oryginalnie był na bransolecie czy gumie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #410 Napisano 21 Marca 2017 Nowy nabytek Ma przetarcie na bezelu ale szkło czyste.Cena olxowa, nie ebayowa wiec cieszy potrójnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #411 Napisano 21 Marca 2017 I co, działa pilot zegarkowy na TV 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost71 3 #412 Napisano 26 Marca 2017 Bardzo fajny.Oryginalnie był na bransolecie czy gumie? Oryginalnie był na skórzanym pasku. J. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apachepoznań 0 #413 Napisano 27 Marca 2017 Witam.Rok prawdopodobnie 1985 ale pewny nie jestem.W rodzinie od nowości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #414 Napisano 28 Marca 2017 Świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #415 Napisano 29 Marca 2017 Wlasnie go ostatnio szukalem z ciekawosci... i gdzies w google krazy jego zdjecie w metalowej obudowie ,ale to chyba jakas indywidualna przerobka Czy ten zegarek posiada funkcje 'podgladu' tego ukladu np za 10 lat ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #416 Napisano 30 Marca 2017 To w ogóle działa na serio ten układ planet? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apachepoznań 0 #417 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Po naduszeniu Demo planety zaczynają "mrugać" i niektóre obracają się wokół centralnej planety która mruga .Specjalnie dla was w weekend włączę tą funkcję i zrobię parę zdjęć w odstępie kilkugodzinnym bo sam szczerze powiedziawszy nie wiem jak to działa. Najdłużej miałem to włączone przez kilka minut.Myślę że jest to jakiś bajer.Faktycznie zegarek dosyć rzadki.Na ebay widziałem wersje NOS .Mam tylko nadzieję że zrobię lepsze foto. Edytowane 30 Marca 2017 przez apachepoznań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #418 Napisano 30 Marca 2017 Model rzadko spotykany i przez co niektórych porządny:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apachepoznań 0 #419 Napisano 30 Marca 2017 Aż żal w jakim jest stanie.Myślałem nad zakupem DW-5600 A TEGO DO SZAFY. A jaw nim remont robię co widać na foto gdyż jest zaraz po szlifowaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #420 Napisano 30 Marca 2017 ''..Po naduszeniu Demo planety zaczynają "mrugać" i niektóre obracają się wokół centralnej planety która mruga .Specjalnie dla was w weekend włączę tą funkcję i zrobię parę zdjęć w odstępie kilkugodzinnym bo sam szczerze powiedziawszy nie wiem jak to działa...'' Obawiam sie,ze musialbys te zdjecia robic w odstepach co najmniej tygodniowych Najprostszy sposob to zrob aktualne zdjecie,a pozniej przestaw date w zegarku np pol roku do przodu i zatwierdz zmiane..teoretycznie po powrocie do trybu timekeeping uklad powinien byc inny,przynajmniej te pierwsze cztery planety od srodka /slonca/ powinny zmienic swoja pozycje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apachepoznań 0 #421 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Włączyłem na kilkanaście minut i napisze jedno że jest to bajer.Te planety najbliżej słońca krążą raz jedna ,raz druga a te najbardziej oddalone krążą co jakieś 2-3 minuty.Także powtórzenie całego układu trwa około 20 minut.Po ponownym wciśnięciu przycisku Demo układ wraca na swoje normatywne miejsce.Taki bajer. Edytowane 30 Marca 2017 przez apachepoznań 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #422 Napisano 30 Marca 2017 a jak przestawisz date to planety zmieniaja swoje polozenie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #423 Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Może dlatego że to tryb demo. A jest tam tryb normal ? Edytowane 30 Marca 2017 przez mandaryn44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #424 Napisano 30 Marca 2017 bo widzisz,to nie jest takie proste bo jezeli ten uklad jest odzwierciedlony w czasie rzeczywistym to: np merkury bedzie potrzebowal 3 miesiace by obleciec slonceziemia ,wiadomo - jeden rok ale np jowisz potrzebuje 12 latPluton nawet nie drgnie - bo jego obieg liczony chyba jest w setkach wiec dlatego ci pisze zebys popatrzyl na uklad teraz...przestawil date o pol roku i znow popatrzyl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #425 Napisano 30 Marca 2017 http://www.dailymotion.com/video/x2xh26f 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach