lec 61 #276 Napisano 4 Maja 2014 A oto moje dwie piątki. Pierwsza 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #277 Napisano 4 Maja 2014 i druga 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10237 #278 Napisano 17 Maja 2014 Szkoda tylko, że paska nie mogę do niej założyć. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halbregg 0 #279 Napisano 18 Maja 2014 Również się melduję. A oto moja 5: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitucky 2 #280 Napisano 19 Maja 2014 Mam go i ja SNK805 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość liscak #281 Napisano 20 Maja 2014 (edytowane) Ich auch (zakupiony jako powystawowy z Niemiec w polskim sklepie internetowym) Edytowane 20 Maja 2014 przez liscak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezar1125 1 #282 Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Ponad tydzień temu spacerowaliśmy z żoną w jednej z łódzkich galerii handlowych i natknęliśmy się na Time Trend, w którym się zatrzymałem aby pooglądać witryny. Od zawsze lubiłem oglądać zegarki;) Nie miałem zamiaru kupna czegokolwiek, jednak spodobał mi się jeden z Lorusów, Pani zaproponowała przymierzenie no i się zgodziłem, No fajny, w niezłej cenie. Ale zapytałem o jakiś automat. No to mi pokazała Seiko które akurat mieli w promocji. Jednakże oboje stwierdziliśmy, że jest za mały, bardziej damski niż męski choć cena poniżej 300 zł i pokusa posiadania automatu była silna;) Sprzedawczyni stwierdziła, że dla porównania pokaże mi więsze Seiko 5 w automacie, no i przyniosła egzemplarz, w którym się zakochaliśmy od pierwszego wejrzenia:) Cena już nie była taka korzystna ale Pani zaproponowała rabat 15%, wyszło 660 zł więc się zdecydowałem na kupno i stałem się posiadaczem Seiko 5 Sports Automatic.Zegarek jest piękny, nie mogę oczu od niego oderwać. Jedyne co mi przeszkadza to fakt, iż jest troszkę za luźny a ma szerokie ogniwa i zdjęcie następnego spowoduje, że będzie z kolei za ciasny. Ale to drobnostka. Sprawdziłem rezerwę chodu - 43 godziny.Przez ten zegarek złapałem bakcyla zegarkowego który może się mocno negatywnei odbić na moim portfelu;) Zdjęcia:http://imgur.com/a/w4LDN#qe0AENJ Edytowane 10 Czerwca 2014 przez cezar1125 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4116 #283 Napisano 10 Czerwca 2014 Ponad tydzień temu spacerowaliśmy z żoną w jednej z łódzkich galerii handlowych i natknęliśmy się na Time Trend, w którym się zatrzymałem aby pooglądać witryny. Od zawsze lubiłem oglądać zegarki;) Nie miałem zamiaru kupna czegokolwiek, jednak spodobał mi się jeden z Lorusów, Pani zaproponowała przymierzenie no i się zgodziłem, No fajny, w niezłej cenie. Ale zapytałem o jakiś automat. No to mi pokazała Seiko które akurat mieli w promocji. Jednakże oboje stwierdziliśmy, że jest za mały, bardziej damski niż męski choć cena poniżej 300 zł i pokusa posiadania automatu była silna;) Sprzedawczyni stwierdziła, że dla porównania pokaże mi więsze Seiko 5 w automacie, no i przyniosła egzemplarz, w którym się zakochaliśmy od pierwszego wejrzenia:) Cena już nie była taka korzystna ale Pani zaproponowała rabat 15%, wyszło 660 zł więc się zdecydowałem na kupno i stałem się posiadaczem Seiko 5 Sports Automatic.Zegarek jest piękny, nie mogę oczu od niego oderwać. Jedyne co mi przeszkadza to fakt, iż jest troszkę za luźny a ma szerokie ogniwa i zdjęcie następnego spowoduje, że będzie z kolei za ciasny. Ale to drobnostka. Sprawdziłem rezerwę chodu - 43 godziny.Przez ten zegarek złapałem bakcyla zegarkowego który może się mocno negatywnei odbić na moim portfelu;) Zdjęcia:http://imgur.com/a/w4LDN#qe0AENJGratuluję pięknego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #284 Napisano 11 Czerwca 2014 ... Jednakże oboje stwierdziliśmy, Jedyne co mi przeszkadza to fakt, iż jest troszkę za luźny a ma szerokie ogniwa i zdjęcie następnego spowoduje, że będzie z kolei za ciasny... Długość bransolety można wyregulować też przy zapięciu, a nie tylko odejmując ogniwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #285 Napisano 11 Czerwca 2014 Dopiero dzisiaj trafiłem na ten wątek, a więc i ja wklejam swój majątek :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezar1125 1 #286 Napisano 11 Czerwca 2014 Długość bransolety można wyregulować też przy zapięciu, a nie tylko odejmując ogniwa. No właśnie też sobie to wczoraj uświadomiłem - pięć sekund pracy ze szpilką i jest idealnie:)Szkoda, że facet "fachowo" regulujący na to nie wpadł... Ale lepiej późno niż wcale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #287 Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, Od wczoraj moja pierwsza piatka poprostu cuuuudo a w szczegolnosci ta tarcza ktora moim zdaniem dodaje czegos temu zegarkowi ....na pewno to nie ostatni moj automat seikowy heheheheh chyba zlapalem bakcyla z tymi zegarkami . Pozdrawiam Kuba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #288 Napisano 11 Czerwca 2014 Witam, Od wczoraj moja pierwsza piatka poprostu cuuuudo a w szczegolnosci ta tarcza ktora moim zdaniem dodaje czegos temu zegarkowi ....na pewno to nie ostatni moj automat seikowy heheheheh chyba zlapalem bakcyla z tymi zegarkami . Pozdrawiam KubaIMG_5223.JPGIMG_5226.JPGsorki ...mialo byc ta kratka na tarczy ...ups 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekDM 0 #289 Napisano 20 Czerwca 2014 A to moja pierwsza 5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerwazy154 19 #290 Napisano 25 Czerwca 2014 Pierwszy zakup. SNKK71K1. Co prawda wersja składana w Chinach ale cena nawet jak na Polskie warunki niska. 240zl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość breslauer #291 Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) https://lh6.googleusercontent.com/ml5hHYDoP8w3LYJl-0seutAiVMuWhwG7Dxc2P10h85k=w369-h207-p-no to moja 5 i moje seikacze ulobione https://lh3.googleusercontent.com/damjqQin7LeAP6oMgvzAF5yHyImuzyaa20ZmxIZv5Q=w350-h196-p-no czwarty kibluje na cle w Zabrzu Edytowane 25 Czerwca 2014 przez breslauer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #292 Napisano 25 Czerwca 2014 @breslauer - tak to nie zadziała :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4116 #293 Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) file:///C:/Users/Symela/Desktop/najnowsze/WP_20140613_009.jpgTo na serio? Gdzie stoi komputer? Edytowane 25 Czerwca 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roso 1 #294 Napisano 26 Czerwca 2014 Moja pierwsza piąteczka: SNKE57 0 Seiiko SNKE57, Seiko SNK803, Orient Sparta (EV0N002W), Orient Curator (FFD0J004W0), SeaGull 1963, Orient Bambino (SER2400EW0), Parnis Power Reserve Automatic B2, Gerlach RWD-6, Gerlach CWS Sokół 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitucky 2 #295 Napisano 26 Czerwca 2014 Bardzo fajna,dobrze wyglada z tym paskiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roso 1 #296 Napisano 26 Czerwca 2014 Bardzo fajna,dobrze wyglada z tym paskiemPasek robiony przez forumowicza (andygp) 0 Seiiko SNKE57, Seiko SNK803, Orient Sparta (EV0N002W), Orient Curator (FFD0J004W0), SeaGull 1963, Orient Bambino (SER2400EW0), Parnis Power Reserve Automatic B2, Gerlach RWD-6, Gerlach CWS Sokół 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek84 1 #297 Napisano 4 Lipca 2014 Rewelka ta piąteczka z paskiem hand made . Super sprawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4116 #298 Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) Dołączam się, choć przymierzam się do zmiany tarczy na ff, tylko żaden z moich zegarmistrzów nie chce tego zrobić od ręki... udają, że to bardzo poważna sprawa a jeden powiedział nawet, że chcę oszpecić zegarek... Edytowane 19 Lipca 2014 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TabaQ 53 #299 Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) NIe wiem który to już numer, ale myślę że to mało ważne, a oto mój pierwszy Seiko, model SNK809K2: Edytowane 19 Lipca 2014 przez TabaQ 0 "**wno chłopu nie zegarek..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #300 Napisano 19 Lipca 2014 to i ja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach