Tomek z Wrocławia 149 #526 Napisano 28 Maja 2015 Dopisuje sie z moja 5tka rozmiar moglby byc wiekszy,chociaz mi nie przeszkadza,bo jest bardzo wygodny! Gratulacje Bardzo wygodny i "nieodczuwalny", jednakże rozmiar ciut mały jak dla mnie (kwestia subiektywna). Niewątpliwie SNZG ma lepszą lumę, miałem 809-tkę i nie świeciła tak długo, w SNZG jest widoczna, solidna warstwa lumy. Wolę również wskazówkę sekundową w tym pierwszym, w 809 jest nieco ekstrawagancka - chodzi o proporcje, "widoczność" końcówki pomalowanej na czerwono i to "kółeczko" z lumą (czemu po przeciwnej stronie, niż zazwyczaj?) i długość oraz proporcje. Plus dla SNZG za pełne ogniwa bransy i 23 kamienie Subiektywnie wolę wiekszego pilota, tarcza też wydaje mi się bardziej uporządkowana i proporcjonalna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #527 Napisano 28 Maja 2015 Bezposrednio przed ta 5tka nosilem Certine DS Rookie i jak zalozylem Seiki to pomyslalem - damka! Ale po paru dniach sie przyzwyczailem i jest ok;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #528 Napisano 31 Maja 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #529 Napisano 20 Czerwca 2015 moja "5", od niej wszystko się zaczeło prawie 3 lata temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t1098 0 #530 Napisano 20 Czerwca 2015 moja "5", od niej wszystko się zaczeło prawie 3 lata temu Fajny. Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #531 Napisano 20 Czerwca 2015 SNKE63K1, na forum jest nawet recenzja kolegi Przemek84 i więcej zdjęć z fajnymi paskami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8281 #532 Napisano 23 Czerwca 2015 Zegarek prześwietny, gratuluję. Łezka mi się w oku kręci jak go widzę w takim ładnym stanie. Mój po 4 latach noszenia do pracy już "troszkę" gorzej wygląda, ale co mnie cieszy nadal punktualny i wodoszczelny. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #533 Napisano 24 Czerwca 2015 Zegarek prześwietny, gratuluję. Łezka mi się w oku kręci jak go widzę w takim ładnym stanie. Mój po 4 latach noszenia do pracy już "troszkę" gorzej wygląda, ale co mnie cieszy nadal punktualny i wodoszczelny.widziałem w galerii na fajnym parciaku, co to za pach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8281 #534 Napisano 24 Czerwca 2015 Chodzi o ten?http://zegarkiclub.pl/forum/topic/89663-dlubanina-w-nylonie/Jeśli tak to nato przeze mnie zrobione. Jeśli inny to pewnie o canvas ze sklepu Timefactors. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #535 Napisano 25 Czerwca 2015 chodzi o ten pasek ze zdjęcia na instagramie, w ręku scyzoryk, multinarzędzie, latarka a na ręce SNKE63K1 na tym pachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8281 #536 Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) To jest zrobione przeze mnie dwa lata temu oliwkowozielone nato. Aktualnie już dość mocno znoszone, muszę uszyć nowe ale czasu brak. https://instagram.com/p/3dv0qyLhDI/?taken-by=przemekspcehttps://instagram.com/p/3KBUZCLhC4/?taken-by=przemekspce Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Przemek84 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looki8329 0 #537 Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Oto moja piątka. Jest to mój pierwszy automat. Tylko mam problem. Zupełnie zapomniałem jaki to model:) Edytowane 26 Czerwca 2015 przez looki8329 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4115 #538 Napisano 26 Czerwca 2015 Seiko 5 president w Google i powinien być zawsze mi się podobał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
looki8329 0 #539 Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) O dzięki teraz już wiem. To model: SNK619K. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez looki8329 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #540 Napisano 27 Czerwca 2015 też mi chodził po głowie president, nie mogłem sie zdecydować biały czy czarny i w końcu wziąłem coś innego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Amildor #541 Napisano 5 Lipca 2015 Oto moja piątka. Jest to mój pierwszy automat. Tylko mam problem. Zupełnie zapomniałem jaki to model:)Podoba mi się pomysł umieszczenia informacji z dniem tygodnia na dole, dobrze to wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #542 Napisano 22 Lipca 2015 kojarzy ktos seiko 5 z jasna tarcza i niebieskimi indeksami ? Bylo niedawno na bazarku, podobne nieco do poljota 55g jak ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #543 Napisano 22 Lipca 2015 Ten model masz na myśli? ps. fotka zapożyczona z netu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #544 Napisano 22 Lipca 2015 tak. jakie ma oznaczenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #545 Napisano 22 Lipca 2015 SNK645 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekwoj 45 #546 Napisano 28 Lipca 2015 A oto moja piąteczka, tydzień na forum i nie mogłem się powstrzymać, musiałem kupić coś co można nazwać prawdziwym zegarkiem... W końcu od czegoś trzeba zacząć SNKK07 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4115 #547 Napisano 28 Lipca 2015 Fajny początek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2258 #548 Napisano 28 Lipca 2015 Fajne, niech się dobrze nosi. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mike74 #549 Napisano 29 Lipca 2015 dzis rano przeczytalem ten watek i znalazlem zdjecie seiko snxs77k....i juz jedzie do mnie, dzieki forumowicze! w zyciu bym nie spojrzal na ten zegarek, ale jak zobaczylem go na pasku to dopiero zobaczylem jego piekno w prostocie! po prostu czad! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mike74 #550 Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Chcialem wrzucic zdjecie ale mam jakies techniczne problemy.jestem zachwycony zegarkiem.na zywo cudo.w kolorze blue.ciekawe czy w innych kolorach tez taki slodziak na zywo.mam zegarki x razy drozsze ale to wlasnie ten zegareknie tak zachwycil.sam sie az dziwie.pozdrawiam wszystkich fanow snxs77k! Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez mike74 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach