Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rybka87

Zegarek- prezent na 50 urodziny??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowa na forum, nie znam się za bardzo na zegarkach ale za niedługo mój tata ma urodziny i chcemy mu kupić w prezencie jakiś porządny zegarek <_< Moglibyście polecić jakiś elegancki, tradycyjny zegarek na pasku... Z góry dzięki za wszystkie porady, pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

A ile masz pieniążków na zegareczek rybciu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka ! A jaką kasa dysponujesz ? Bo na 50 to można Orienta za 800 kupić lub Omegę za 18 000 tys !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mama i rodzeństwem chcemy przeznaczyć 1500zł max 2000zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne jest również, na ile tatko "zorientowany" jest w markach zegarków. <_<

do 2 tyś np. GLYCINE COMBAT Automat, może CERTINA DS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie poszukałbym czegoś z oferty:

Certiny

Tissota.

Bez problemu znajdziecie ładny automatyczny zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to prawdziwy facet to ja bym proponował Vostok Europe ! <_< za 2 kafle to takie cudo można mieć mmmmmm chyba że tato ma przekonania ANTY i jak się dowie że to od ex zaborcy to ... no nie wiem ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mama i rodzeństwem chcemy przeznaczyć 1500zł max 2000zł

Hmmm jesli ma byc bardzo rozpoznawalny to tissot la locle, jesli nie koniecznie i moze byc cos bardziej niszowego polecam wrecz doskonala davose classic manual lub automat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj nieznajoma , podejrzewam ze gdybyś wkleiła swoją fotkę Panno ( mam nadzieję ) Do Kolegów - sprawdzam grunt

to zapewne kilku chętnych wybrałoby się nawet osobiscie - aby doradzić przy zakupie do Kolegow - teraz idę na litośc

u nas na forum - Kobiety są rzadkością dlatego daj więcej oczekiwań/preferencji a zapewne otrzymasz sporo odpowiedzi .

PS a fotkę swoją drogą możesz wrzucic mam nadzieje ze 87 to rok urodzenia ? Juz nie bedę pisał czego to moze byc jeszcze wymiar , wybacz żarty do Kolegow - sprawdzam czy ma poczucie humoru i zyczę udanego zakupu .

pzdr.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek coś ty taki wyposzczony .... :) a tekie mozliwosci masz :)<_<

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wywiad

Jak to prawdziwy facet to ja bym proponował Vostok Europe !

Tradycyjny i elegancki dla 50-latka ? Z VE to tylko Plac Czerwony by się nadał, ale szkoda kupować ruska za 7 stówek na TAKĄ okazję.

Tissot Le Locle

Hamilton Jazzmaster

Davosa Classic (albo Vigo Day Date)

Stowa Antea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja nie dla siebie ! Uciekła - nie ma poczucia humoru :lol:

PS : mozecie mnie teraz rozstrzelać , albo dam sobie ostrzeżenie :unsure:

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze Pisze ! :unsure: Ale Racja ... trzeba koleżance pomóc ! 50 ma się raz w zyciu, więc powinno być coś orginalnego. A czym się szanowny Tata interesuje ? Jak np wyścigami to jakiś zegarek typu Chrono ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

staruszku ... może poszła spać ? :unsure: Nowa tu jest i nie wciągnęła się w forum tak jak my ! :lol: nie dawaj sobie ostrzeżenia ! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas na forum - Kobiety są rzadkością dlatego daj więcej oczekiwań/preferencji a zapewne otrzymasz sporo odpowiedzi .

oczekiwań/preferencji

Cholera zapomniałem dodać ZEGARKOWYCH :unsure:

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam zaraz nie ma poczucia humoru, ma ma :unsure: to może najpierw odpowiem na pytania STARUSZKA jeszcze panna i 87 to rok urodzenia :lol: aaa ktoś do doradzenia przy zakupie by się przydał nie powiem :lol: bo kompletnie nie wiem na co powinnam zwracać uwagę szukając zegarka... tata nie jest za bardzo zorientowany w markach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rybciu oblukaj jaki tata nosi zegarek (wyglad) jesli nie nosi zapytaj mamy czy jakis kiedys nosil i jak mniej wiecej wygladal a jesli nigdy nie nosil to masz za zaganie dowiedziec sie jakiego typu zregarki sie mu podobaja...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam zaraz nie ma poczucia humoru, ma ma :unsure: to może najpierw odpowiem na pytania STARUSZKA jeszcze panna i 87 to rok urodzenia :lol: aaa ktoś do doradzenia przy zakupie by się przydał nie powiem :lol: bo kompletnie nie wiem na co powinnam zwracać uwagę szukając zegarka... tata nie jest za bardzo zorientowany w markach...

a czym się interesuje ? Co go kręci ? co jest jego "konikiem" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ja jako przedstawicielka mniejszości mogę dać ostrzeżenie :unsure::lol: :lol:

Pomóżcie Koleżance

Pooglądaj Tissoty i Certiny a może Atlantic Worldmaster na pewno ten wzór Twój tata razpozna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera zapomniałem dodać ZEGARKOWYCH :unsure:

Hehe. I po Rybce :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ma byc duzy i przejrzysty czy raczej z tych troszke mniejszych?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o rodzaj zegarka , garniturowiec , sportowy , klasyczny , maly , duzy , kolor tarczy etc. wtedy łatwiej bedzie doradzić !!! do Kolegow - finalizujemy a jeśli chodzi o pomoc to powiedz w jakim miescie mieszkasz , mamy duzo znajomych zaprzyjaznionych sklepów gdzie często sprzedawcy to Forumowicze .

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie podpowiadam, za to oprowadzić i doprowadzić do finału mogę :unsure: Mam ku temu możliwości :lol:

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.