Mirosuaw 1,541 #1 Posted April 22, 2010 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
binio 0 #2 Posted April 22, 2010 Super fotki, kawał dobrej roboty. Co raz bardziej się przekonuje do monstera:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 1,541 #3 Posted April 22, 2010 Super fotki, kawał dobrej roboty. Co raz bardziej się przekonuje do monstera:)Moim zdaniem w tej cenie zegarek jest bezkonkurencyjny. Nie ma się co zastanawiać. 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
sikkens 4 #4 Posted April 22, 2010 Miałem pomarańczkę - świetny zegarek! Dobre zdjecia 0 Pozdrawiam, Dawid Share this post Link to post Share on other sites
y60 189 #5 Posted April 22, 2010 Bardzo przyjemnie obfocony Potworek.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Yargoth 1 #6 Posted April 23, 2010 Świetnie się prezentuje 0 Share this post Link to post Share on other sites
Shymel 0 #7 Posted April 23, 2010 Bardzo fajne zdjęcia o zegarku nie wspomnę - 0 Share this post Link to post Share on other sites
Pollux 1 #8 Posted April 23, 2010 Komponuje się z zegarami Ceed'a, a już myślałem że one z niczym w komplecie nie zaistnieją 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 1,541 #9 Posted April 23, 2010 Komponuje się z zegarami Ceed'aBingo 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
Degustatorr Noir 3 #10 Posted April 25, 2010 Piękny piękny piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eh...W tym zegarku można się zakochać od pierwszego wejrzenia...a raczej od pierwszego założenia... 0 Share this post Link to post Share on other sites
whats up 0 #11 Posted April 28, 2010 Foty super szczegolnie ta przed ostatnia !!! z dnia na dzien co raz bardziej sie pograzam w OM !! 0 SEIKO RULEZ Share this post Link to post Share on other sites
Bujan50 1 #12 Posted April 28, 2010 Zdjęcia są naprawdę SUPER!Potworek też piękny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
clar 0 #13 Posted May 30, 2012 Klasa zdjecia i zegarek graty 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawelb29 750 #14 Posted June 5, 2012 Już gdzieś dawalem jako przykład zdjęcia z tej galerii. Kolego Mirosuaw Wielki Szacun za piękne zdjęcia wspaniałego zegarka. Goście z Seiko powinni się to Ciebie zwrócić o prawa autorskie i wykorzystywać te zdjęcia w oficjalnych materiałach reklamowych. 0 Deus Dona Me Vi Share this post Link to post Share on other sites
blake 2 #16 Posted June 13, 2012 Jak ja uwielbiam ten zegareczek 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 1,541 #17 Posted June 13, 2012 Już gdzieś dawalem jako przykład zdjęcia z tej galerii. Kolego Mirosuaw Wielki Szacun za piękne zdjęcia wspaniałego zegarka. Goście z Seiko powinni się to Ciebie zwrócić o prawa autorskie i wykorzystywać te zdjęcia w oficjalnych materiałach reklamowych.Dzięki, ale widziałem lepsze, spójrz na przykład na zdjęcie Tactica z jego avatara. P.s.Tamtego Monstera już nie mam. Teraz mam drugiego O taki: 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Szymon. #18 Posted June 13, 2012 Foty faktycznie fajne. Tak jak powiedziałeś, bywają też lepsze. Z wodą ciut nie wyszło - za mało gazowana chyba, żeby uzyskać efekt fajnych bąbelków. A ja też zaczynam myśleć o potworze, ale czarnym. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mirosuaw 1,541 #19 Posted June 13, 2012 Foty faktycznie fajne. Tak jak powiedziałeś, bywają też lepsze. Z wodą ciut nie wyszło - za mało gazowana chyba, żeby uzyskać efekt fajnych bąbelków. To była kranówa Chociaż podobno tu u nas w Lublinie z kranu leci woda o jakości zbliżonej do Nałęczowianki. Niegazowana oczywiście 0 Pozdrawiam, Mirek Share this post Link to post Share on other sites
Pablo25 1 #20 Posted June 17, 2012 Swietne foty, tez ostatnio stalem sie posiadaczem pomaranczki. Moze niedlugo wkleje jakies foty:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
creativee 0 #21 Posted June 25, 2012 Świetne foty, będe Cię wypatrywał na mieście z monsterkiem na łapie Nigdy go na żywo nie widziałem 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 3,833 #22 Posted July 2, 2012 Zdjęcia świetne. Zegarek wiadomo. Co dwa lata nowy OM? ...zegarami Ceed'a...Zastanawiałem się z jakiego auta te liczniki.Jest to Pro Ceed? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
Lestaf 199 #23 Posted July 2, 2012 Kombinowałeś coś z kolorami zdjęć? OM którego widziałem na żywo miał tarcze bardziej żółtą niż pomarańczową, mało wyrazistą i jakby wyblakłą, a Twój wygląda na soczyście pomarańczowy... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 3,833 #24 Posted July 2, 2012 Raczej nie. Mam taki sam kolor tarczy. Pierścień bardziej pomarańczowy niż tarcza. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites