Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

ML mają fantastyczne koronki, winszuje kolekcji :lol:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie ciezki zegarek do robienia zdjec. Okropnie odbija swiatlo. Na zywo prezentuje sie zdecydowanie lepiej :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktos byl zainteresowany jutro wrzuce foty PO :lol:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten bedzie nastepny do mojej kolekcji :

post-27475-0-89786000-1331581938.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Mam nadzieje ze jeszcze w tym miesiacu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście ja jestem zainteresowany :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-65242200-1331581941.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bijesz wszelkie rekordy w szybkości powiększania kolekcji :lol: Tylko można Ci pozazadrościć. Maurice piękny, ostatnio odchodzę od chronografów, ale dla tego cukiereczka zrobiłbym wyjątek i przygarnął na nadgarstek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktos byl zainteresowany jutro wrzuce foty PO :lol:

To i ja poproszę o ładne zdjęcia PO z dużą ilością detali... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje Rado poprostu opetala mnie milosc do zegarkow. Coz zrobic toz to takie piekne rzeczy :lol:

A maurycy wierz mi jest boski. Wciaz sie nim ciesze jak dziecko z nowej zabawki. Ale trzeba go zalozyc zeby go poczuc :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech...pieknosci...zegarki oczywiscie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SecondTom z najwieksza przyjemnoscia :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje Rado poprostu opetala mnie milosc do zegarkow. Coz zrobic toz to takie piekne rzeczy :lol:

A maurycy wierz mi jest boski. Wciaz sie nim ciesze jak dziecko z nowej zabawki. Ale trzeba go zalozyc zeby go poczuc :lol:

Chętnie bym go założył, ale niestety po zakupie froga w zeszłym miesiącu, żonka nie wytrzymała i mam założny szlaban na zkupy do końca wakacji :lol:. Ale już rozglądam się za czymś eleganckim, bo po urlopie czas wracać do pracy i nowy zegarek musi być. Zastanawiam się właśnie nad jakimś Maurycym, wydaje mi się że ta firma ma lepszy stosunek jakości do ceny niż Omega. Chociaż mogę się mylić, bo zegarka żadnej z tych marek nie posiadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duzo zegarkow Maurice Lacroix mi sie bardzo podoba wg mnie to swietne zegarki zwlaszcza seria PONTOS. Jesli chcesz cos eleganckiego to bierz (chyba jest jeszcze w naszym bazarku) small second 43mm - piekny zegarek ! A co do zonek to ja za kazdym razem kiedy kupuje kolejny zegarek mam szlaban :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da rady, chociaż jakby maurycy na bazarku miał czarny cyferblat to kto wie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widziales go na tym jasnym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba masz szlaban non stop :lol: .

A tak na serio ten zenith - rewelacja.Ostatnio choruję na jakiegoś OH.

Gratuluję kolekcji i niech rośnie :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe :lol: Zenith kozak na zdjeciu a jak na zywo? kto widzial? chlopaki wkleje wam pare zdjec zegarkow zanim zaloze odopowiedni temat. Doradzicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bijesz wszelkie rekordy w szybkości powiększania kolekcji :lol: Tylko można Ci pozazadrościć. Maurice piękny, ostatnio odchodzę od chronografów, ale dla tego cukiereczka zrobiłbym wyjątek i przygarnął na nadgarstek.

Jakbyś postawił na Holandię też byś bił :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widziales go na tym jasnym ?

Widziałem, jest super, ale Twój bije go na głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbyś postawił na Holandię też byś bił :lol:

Dzisiaj postawiłem i to zdecydowanie i nie bije!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-05429700-1331581958.jpg<

post-27475-0-21230200-1331581948.jpg

post-27475-0-95585600-1331581949.jpg

post-27475-0-50190700-1331581951.jpg

post-27475-0-52872200-1331581952.jpg

post-27475-0-54882100-1331581953.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to tego Zenitha bym przygarnął, oj tak. Jak będziesz rozwijał kolekcję w tym kierunku to masz murowany ból głowy spowodowany dylematem, co założyć rano na nadgarstek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ulysse number one zdecydowanie :lol: na drugim miejscu zenith reszta moim zdaniem duzo gorzej. Dawaj jeszcze inne marki :lol:

Stylistyka choparda jak zegarków modowych za 500zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie kiedy zaloze odpowiedni temat to kazdy z tych zegarkow dokladnie opisze. Podejrzewam ze jeszcze pare dojdzie. Ale poki co moge zaczac przymiarke...

Czas na zakup tego jedynego mam do konca roku.

Mozna oczywiscie proponowac cos innego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.