Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Klubowy Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

ja za to pijam do 7 kaw dziennie wielkości espresso - 50ml i ciężko mi je sobie wyobrazić w kubku...

a i sam je sobie podaję :)

To zdecydowanie powinna być filiżanka w Twoim przypadku :). Ja wypijam tylko jedną i to nie zawsze...

Zakładając, że nosisz "automat" to po takiej ilości kawy, 3 minuty i nakręcony na rok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te tanie, chińskie kubki termiczne podłączane pod np zapalniczkę to straszny syf. U mnie w firmie takie rozdawali to smród z nich taki jak z chińskiej fabryki chemicznej i nie idzie tego wyparzyć, tylko co więksi desperaci z nich pili, ja zrezygnowałem od początku :). Lepiej, klasyczny kubek ceramiczny bo chińskie plastiki to jak chińskie zegarki... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem lepszy będzie zwykły kubek termiczny, bez zbędnych wodotrysków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem lepszy będzie zwykły kubek termiczny, bez zbędnych wodotrysków B)

Już jak miałby być kubek termiczny, to też jestem za bardziej zwykłym. Kosztem "bajerów" można wziąć lepszy i mieć pewność, że nie będzie zajeżdżał plastikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie, je bym jeszcze tylko prosił o szczelne zamknięcie, bo w niektórych modelach po przechyleniu niestety wylewa nam się kawa/herbata :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł wisi od ponad 1,5 roku i całe 12 osób. Może za kolejne 10 lat się uda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kalendarze było wielu chętnych, nawet jeszcze w styczniu ludzie chcieli kupować

wg. mnie na kubki (termiczne, filiżanki) będą chętni, tylko konkrety są potrzebne

ja piszę się eleganckie filiżanki (x2 przynajmniej) albo na kubek termiczny do auta

na zwykły kubek - NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, ja też się nie uważam za arystokratę pijącego z filiżanki, no i ten mały palec odstający przy piciu... ;) , poza tym filiżanka też może być wygodna. Dlatego napisałem o uchu. W fazie projektu wszystko można zmienić. To nie musi być malutka Chińska filiżanka.

Nie mniej jednak, gdy większość będzie za termicznym kubkiem, także ja się na niego skuszę i na pewno też będę zadowolony...

Kolego 1Faktograf Czytałem kiedyś książkę pt. "Grek Zorba". Główny bohater tej książki grał na instrumencie którego nazwy nie pomnę. Podczas gry na tym instrumencie przeszkadzał mu palec to Zorba go sobie cach i nima :):D:mellow: Tak na poważnie to pomysł z Klubowym Kubkiem jest dobry. Zdjęć nie mogę obejrzeć, gdyś się nie wyświetlają, ale kubek sobie wyobrażam!

Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno :) Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć.  Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he, coś w tym jest z tym palcem ;)... , ale cóż by to był za arystokrata pijący herbatkę bez tego odznaczającego się palca...

Kolego 1Faktograf Czytałem kiedyś książkę pt. "Grek Zorba".

Nie mogłem się powstrzymać żeby nie podesłać linka do trafnej sceny z pewnego klasyka Polskiego :mellow:

media]http://www.youtube.com/watch?v=T0bTBFNMBYc&feature=related[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku zrobiłem na próbę jeden kubek, ale niestety technologia jest kulawa (przystosowana do zdjęć) i nie radzi sobie z białym nadrukiem na całkowicie czarnym tle. Czarny kubek posiada białe okno które trzeba zadrukować czarnym kolorem, ale niestety nie zapewnia on krycia w 100% i przez to nadrukowana czerń jest tak naprawdę bardzo ciemną szarością z odrobiną barwy purpurowej. Planowałem stworzyć kilka projektów każdy z innym typem tarczy ale niestety zrezygnowałem w przebiegach

vvLOk.jpg

dLMsj.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co a może podwieście ten wątek w sprzedam czy w innym miejscu - częściej odwiedzanym ?

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze się prezentuje tarcza na kubku, fajnie jakby była możliwość mieć tarczę z jakiegoś swojego clocka, ale to już projekt bardziej indywidualny i trochę odbiega od pierwszego planu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

14.kaczor76

Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu mój dawno obiecany projekt indywidualny. Jutro zaniosę do miejscowego polifotodrukografa i zobaczymy co mi z tego zrobi:

ffb22641dc26b96bmed.png

Nie chce mi się bawić w wizualizacje. Zapodam gotowy wyrób i cenę.

Tempus fugit - ... zegarek manet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamawiałem w zeszłym roku 300 kubków z nadrukiem u człowieka pod Warszawą. Jakość nadruku rewelacyjna, dużo wzorów kubków do wyboru a cena jakaś śmieszna wyszła. Mogę poszukać namiaru i pewnie zrobiłby nam co byśmy chcieli z naszego projektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Lawnowerman - 2szt.

2. Xpovoc - 2 szt.

3. krystekomega

4. barteq891

5. DarekK

6. Chorwat - 2 szt.

7. shi_ra

8 xylog 2 szt.

9. Łukasz Erlich

10. Z_bych - 2 szt

11. 1Faktograf

12. prOzak

13. Sneer

14. kaczor76

15. armian - 2 szt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w końcu jak ten kubek będzie wyglądał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Ja mam już kubeczek z logo klubu:-)) Na razie jest to prototyp, bo być może będą też inne projekty takiego kubka? Detalicznie wychodzi nie tak drogo za sztukę, ale jest załatwione, że KMZiZ będzie miał jeszcze taniej nawet wtedy, gdy zostanie wykonana niewielka ilość sztuk! Prezes Dariusz Chlastawa zna szczegóły!

....Za swój kubek zapłaciłem 19 złotych, ale dla klubu KMZiZ cena takiego kubka, jeśli będą to pojedyńcze sztuki to 15 złotych. Jeśli będzie powyżej 25 sztuk to cena 12 złotych za sztukę przy założeniu, że będzie ten sam nadruk. Przy większych ilościach nadruk na kubek wykonuje się inną techniką i dlatego cena spada. Oprócz kubków podobny wydruk można zamówić też na koszulkach, poduszkach, innej ceramice, torbach itp... Namawiam do zamawiania kubka, bo im większa ilość tym taniej!!!

post-44476-0-91428400-1330014763_thumb.jpgpost-44476-0-33386700-1330014749_thumb.jpgpost-44476-0-93452100-1330014731_thumb.jpg

Ps. Mnie osobiście najbardziej podoba się rękodzieło z początku tematu, czyli propozycja kolegi Pawła Jankowskiego. Szkoda, że nie ma zbyt dużo chętnych na ten pięknie zdobiony kubek. Pewnie nie opłaca się kuzynowi Pawła robić zaledwie kilkanaście sztuk? Szkoda! P.

Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno :) Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć.  Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Projekt nie jest zły. Niemniej jednak wyrzuciłbym z kubka adres internetowy, a zostawił część mechanizmu tak jak jest. Kolor kubka zmieniłbym na bardzo jasny brąz (jak tło naszego forum) a kolor napisu na ciemny brąz, czyli takie kolory jak ma napiz KMZiZ w lewym górnym rogu strony forum.

....Jest możliwość zrobienia kilku wariantów kubka, ale aby to zrobić trzeba mieć duże rozdzielczości grafik logo KMZiZ. Napisałem do Prezesa Darka Chlastawy i może da się załatwić inne projekty, ale ja już nie będę w tym uczestniczył tylko Prezes.

....Ja za swój kubek zapłaciłem 19 złotych, ale dla klubu KMZiZ cena takiego kubka, jeśli będą to pojedyńcze sztuki to 15 złotych. Jeśli będzie powyżej 25 sztuk to cena 12 złotych za sztukę przy założeniu, że będzie ten sam nadruk. Przy większych ilościach nadruk na kubek wykonuje się inną techniką i dlatego cena spada. Oprócz kubków podobny wydruk można zamówić też na koszulkach, poduszkach, innej ceramice, torbach itp... Namawiam do zamawiania kubka, bo im większa ilość tym taniej!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.