Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta nr 2 - wybór zegarka rosyjskiego

Wybieram zegarek podforumowy  

76 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zagłosowałam na MC 3602/050

W związku z czym mam pytanie i prośbę...

Gdzie znajdę logo klubu? W wysokiej rozdzielczości?

Ktoś na pewno ma plik z logiem, prawda?

Potrzebuje ten plik graficzny do opracowania projektu wizualnego zegarka klubowego :huh:

Będę wdzięczna za pomoc!

Mój mail na który można mi podesłać to logo:

[email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zobaczyłem MC na

i muszę przyznać, ze jest naprawdę ładny :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zobaczyłem MC na

i muszę przyznać, ze jest naprawdę ładny :huh:

Kolego. Nie ładny tylko PIĘKNY !!! CLASYKA !!!

Tak uważam od samego początku, i tak zostanie ) :huh:

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Zagłosowałam na MC 3602/050

W związku z czym mam pytanie i prośbę...

Gdzie znajdę logo klubu? W wysokiej rozdzielczości?

Ktoś na pewno ma plik z logiem, prawda?

Potrzebuje ten plik graficzny do opracowania projektu wizualnego zegarka klubowego :huh:

Będę wdzięczna za pomoc!

Mój mail na który można mi podesłać to logo:

[email protected]

Trzeba by bylo odezwać się do szefa wszystkich szefów;)

Co do Stowy i projektu klubowego 2010

Dlaczego rok w rok zegarkiem klubowym jest własnie stowa? (po co mi np. Kolekcja 3 czy 6 takich samych, dobra rozniacych się kolorem sekundy;/?)

Cena 335 eur za zwykły zegarek + 155 euro za certyfikat chronometru COSC...

Nasze zegarki się o niebo lepiej prezentują z szachownica a gdyby tak jeszcze dodać logo kmziz na wachniku (cóż cenowo byłoby podobnie) ale mielibyśmy POLSKI czasomierz

na 3133 albo 3602 świetnych rosyjskich werkach..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do kiedy głosujemy? Może są jakieś nowinki co do projektu :) ?

W wolnej chwili takie coś powstało:

post-29183-0-36904200-1331578114.jpg

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie drażni trochę logo tego szturmownika ...a jakby zamiast tego loga zrobić nasze klubowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie drażni trochę logo tego szturmownika ...a jakby zamiast tego loga zrobić nasze klubowe ?

Jest w ankiecie nr 1 projekt;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błagam - nie, ale to tylko moja opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błagam - nie, ale to tylko moja opinia.

Też myślę, że logo klubu na cyferblacie to średni pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO zły pomysł. Poza tym myślę, że żaden szanujący się producent na to by nie poszedł :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie , Święta Prawda !

Logo raczej na deklu z tyłu :blink:

ale ostatni projekt, Jak Najbardziej ))

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolegów

Powiem szczerze, nie mogę przyzwyczaić się do szachownicy na ruskim czasomierzu. Momentami nawet to już widziałem. Jestem za przyjaźnią między narodami, ale szachownica to nasze godło prawie, tyle , że lotnicze.

Coś mi tu nie pasuje. Na polskim zegarku szachownica owszem. O deklu i limitacji nie dyskutuję, mile widziane byłoby logo klubowe (na deklu).

Doceniam prace kolegów i wasze próby, sam próbuję wyobrazić sobie tą szachownicę na tarczy - po mojemu za bardzo wyrazista jest.

A może tarcza w oryginale - a napisy cyrylicą.

Przepraszam za zamęt, ale tak to widzę.

pozdrawiam

ws

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie ... no mam Problem ...

A mianowicie ...

Ja zagłosuje na 2 Zegarki

Chce zagłosować na Vodolaza Takiego

http://moscowclassic...a=3602/00631020

pierwowzór wodołaza - z nadakwatniejsząazwą jest IMHO ciekawszy - choćby dlatego, że już teoretycznie nie do zdobycia z pierwszej ręki :blink:

więc nie ma co liczyc na taki model - nie wykonają go.....nazwa jest zastrzeżona dla Vostoka......dlatego zmieniono na Vodołaz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co powiecie?

1. Czerwona sekunda

post-26470-0-21740500-1331578336.jpg

2. Biała sekunda

post-26470-0-36567800-1331578337.jpg

Sorki za kopiowanie postów ale w ankiecie nr1 nikt o nich nie wyraził opinii ( jeżeli to możliwe to proszę usunac mój post z ankiety nr1)

Twoje projekty również fajne, zwłaszcza z białą sekundą :blink:

Mógłby taki być) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie szachownica zdecydowanie lepiej wygląda gdy jest umieszczona w taki sposób jak w projektach uki999. W pozostałych przypadkach wydaje się być zbyt wyrazista co już chyba zdążył ktoś wyżej zauważyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę by jakakolwiek firma pozwoliła na ingerencje w ich logo.

Tak samo firma raczej się nie zgodzi na usunięcie swojego znaku firmowego z cyferblatu.

Takich rzeczy się nie robi.

Oczywiście nie robią tego firmy, które mają markę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę by jakakolwiek firma pozwoliła na ingerencje w ich logo.

Tak samo firma raczej się nie zgodzi na usunięcie swojego znaku firmowego z cyferblatu.

Takich rzeczy się nie robi.

Oczywiście nie robią tego firmy, które mają markę ;)

To nie jest usunięcie ponieważ znak firmowy jest, został tylko zastąpiony jego element;)

Produkcja jest bardziej prawdopodobna ale niech się wypowie sama firma:)

kolega publisher coś milczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robicie projekty a nie został jeszcze wybrany model... Poczekajmy na wyniki ankiety, moze bedzie dogrywka. Na razie przypomina to bieg przed parowozem.

Na bazarku jest forumowa Stowa. Bez udziwnien, bez szalenstw. Czysta elegancja. Boje sie, ze z forumowego ruska zrobi sie festyniarski sikor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam wątek od dłuższego czasu i kibicuję mu na razie jedynie, więc nie udaję kogoś ważnego, ale moja rada jest taka, że zegarek powinien stawiać na tożsamość forum. W sytuacji gdy trwają prace nad kolejną edycją zegarka klubowego - raczej z mocnym nastawieniem na dział szwajcarskie/niemieckie, gdy na forum China Watches powstał właśnie bardzo ciekawy projekt inspirowany polskim lotnictwem - konkretnie PZL P 11c, pomysły z umieszczaniem szachownicy raczej bym odrzucił. Przy cenie wyższej od chińskich kolegów, ale niższej od edycji klubowej widziałbym zegarek o mocnej rosyjskiej identity. Przydałyby się wyraźne napisy cyrylicą, stylistyka nawiązująca do kosmosu (coś czym Rosjanie na prawdę mogą się pochwalić), ew. na drugim miejscu, wojskowo specnazowska. Wtedy można będzie liczyć na zebranie większej liczby chętnych, wśród których i ja miałbym nadzieję się znaleźć. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale my nie chcemy Rosyjskiej floty lotniczej tylko POLSKĄ Na zegarku i nie chce cyrylicy/bukfaricy ...

Specnaz ? A po co ... nie lepiej GROM ? Ruska wybraliśmy ze względu na koszty i dosyć elastyczne warunki customowania zegarka.

Publisher milczy ja ostatnio też ...

Temat dogadania się z MC ograniczył się do mailowania z nimi i faxowania ...

Walczymy dalej w temacie ... a projekty fajne ... zwłaszcza biała sekunda ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale my nie chcemy Rosyjskiej floty lotniczej tylko POLSKĄ Na zegarku i nie chce cyrylicy/bukfaricy ...

Specnaz ? A po co ... nie lepiej GROM ? Ruska wybraliśmy ze względu na koszty i dosyć elastyczne warunki customowania zegarka.

......

Jeśli jest/ma być tak jak zaznaczył powyżej kolega Jimi Jump, to niech producent wyczyści tarczę z wszystkiego co ruskie,nawet "Sdiełano w Rossiji" i Moscow Classic też, a wtedy "hulaj dusza piekła nie ma" - jest odpustowy zegarek, nawet można dodać banderę Marynarki Wojennej RP lub emblemat bojowników GROMu. Tylko będzie problem - gdzie w takim zagarku można wystąpić - chyba na rybach ;) . Myślę, że Mołnia zasługuje na lepsze "ubranko".

pozdrawiam

ws

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szachownica nie jest zła ... a nie po to wydzwaniam do MC żeby się na kawe umówić tylko żeby dogadać właśnie szczegóły odnośnie TARCZY... odpustowy zegarek NIE BĘDZIE.

Nie pozwolimy na to ...

Można napisać "Dzielano w Rasiji" czy jak tam się to mówi , a lepiej wygłąda Made in Rusland ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tylko wrócę z weekendu to postaram się wyciagnac z zegarka wiecej "stylu".

To nie prudect ma "wyczyscic" nam tarcze tylko my musimy zrobić custom tarczy oraz dekla żeby nasz zegar był lepszy "ladniejszy" niż z chinawatches...

Temat stoi a publisher dalej milczy, cóż czekamy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.