Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

publisher

Ankieta nr 2 - wybór zegarka rosyjskiego

Wybieram zegarek podforumowy  

76 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

To nie prudect ma "wyczyscic" nam tarcze tylko my musimy zrobić custom tarczy oraz dekla żeby nasz zegar był lepszy "ladniejszy" niż z chinawatches...

...a to jest jakiś konkurs, który lepszy, nagrody też są przewidziane :P

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a to jest jakiś konkurs, który lepszy, nagrody też są przewidziane :P

Nagrodą będzie możliwość posiadania w pewien sposób unikalnego zegarka, zmodyfikowanego wg naszych pomysłów. Dla mnie to jakaś satysfakcja. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bardzo słusznie, tylko mi chodziło o stwierdzenie "żeby nasz zegar był lepszy "ladniejszy" niż z chinawatches..."

...robicie go po coś, czy dla siebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bardzo słusznie, tylko mi chodziło o stwierdzenie "żeby nasz zegar był lepszy "ladniejszy" niż z chinawatches..."

...robicie go po coś, czy dla siebie?

Może ja się wypowiem, bo jestem autorem tekstu.

Zegarek napewno będzie inny niż projekt z chinawatches, czy lepszy? Tutaj kolega Maxio musi odpowiedzieć sobie sam.

Muszę zaznaczyć ze nie chodzi o żadna rywalizację;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...spoko maroko, luzik guzik - po prostu z Twojego tekstu można wywnioskować, że ten zegarek ma być za wszelką cenę lepszy "ładniejszy" od tamtego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w podświadomości każdego z nas jest takie małe cuś, że chcemy by TEN NASZ był naj naj na i cacy :P

ale to dobrze, bo będziemy się bardzo starać i zawiesimy sobie wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o projekt ... by nie wyglądało to jak odpustowy zegarek.

Mnie tylko do jasnej cholery,krew zalewa, że nie mam czasu na nic ostatnio, a zwłaszcza na forum i załatwiania z zegarkami.Nie wspominam o innych przyjemnościach i kobiecie która też cierpi z tego powodu.

Szlag mnie trafia jak o godzinie 22.30 dalej pracą człowiekowi zawracają głowę, i to takimi błahostkami że działa to jak wbijanie takich małych szpileczek ... jestem nimi już tak ponabijany że zaraz pękne ja, albo w mojej głowie jakaś żyłka i się przekręce.

(Ja pierdziele ... jak Wy sobie ze stresem radzicie ? Możecie polecić jakiś lek ???)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(Ja pierdziele ... jak Wy sobie ze stresem radzicie ? Możecie polecić jakiś lek ???)

se radzimy...jakoś. Na początek proponuję raz dziennie, zwykle wieczorem, butelkę dobrego wina. Polecam amerykę południową, dobra relacja jakość/cena. Jak już opanujesz ten etap, będą dalsze instrukcje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w podświadomości każdego z nas jest takie małe cuś, że chcemy by TEN NASZ był naj naj na i cacy :)

...i tej wersji będę się trzymał :P

...ja na szczęście stresu nie mam. Po mnie wszystko spływa jak po kaczce. Telefonu nie możesz wyłączyć? Chyba, że masz w umowie, że musisz być 24 pod telefonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stres najlepiej kupić sobie nowy zegarek... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie sęk w tym ... że to nie telefon. Jak się z kimś mieszka takim, prawie pod jednym dachem ... to ma się przeje***.

Na stresa nowy zegarek... pilocik klubowy, będzie piękny, nasz, wygodny w noszeniu, i prezencje będzie miał taką że wyląduje na szczycie piramidy prestizu :P

(a wina i innych alkoholi nie mogę niestety ze względu na wrzody, nadżerki i guza na dwunastnicy. mają mi dać znać za czas jakiś czy złośliwy :/ tylko zastanawiam się kiedy ja tak zdążyłem scharatać zdrowie ? )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)(a wina i innych alkoholi nie mogę niestety ze względu na wrzody, nadżerki i guza na dwunastnicy. mają mi dać znać za czas jakiś czy złośliwy :/ tylko zastanawiam się kiedy ja tak zdążyłem scharatać zdrowie ? )

Współczuję i z całego serca życzę zdrowia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie sęk w tym ... że to nie telefon. Jak się z kimś mieszka takim, prawie pod jednym dachem ... to ma się przeje***.

Na stresa nowy zegarek... pilocik klubowy, będzie piękny, nasz, wygodny w noszeniu, i prezencje będzie miał taką że wyląduje na szczycie piramidy prestizu :)

(a wina i innych alkoholi nie mogę niestety ze względu na wrzody, nadżerki i guza na dwunastnicy. mają mi dać znać za czas jakiś czy złośliwy :/ tylko zastanawiam się kiedy ja tak zdążyłem scharatać zdrowie ? )

Kolego, pamiętaj nadzieja czyni cuda.Jakimś sposobem podejdź z dystansem do ,,tej" lub ,,tych" osób , może się uspokoją).

A co do zdrowia , to pilnuj.... no bo kto tego lotnika bedzie nosił!!! )))

Pozdrawiam i POWODZENIA) :)

,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka ... Miało mi dodać posta i nie dodało !!!

Musze pisać od początku .... ehhhhhhhhh

Więc ...

Gadałem dziś z Panem z MC i ...

Ogólnie kolo SPOKO, jak to ujął ... "Wszystko da się zrobić - Spoko"

Koszt customowej Tarczy to okolo ... 100- 150 zeta extra ...

grawer 80 zeta ... przydało by się uzbierać z 50 osób ... ale dla 30 też pomyślą o przystępnej cenie.

Powiedzieli żebym im podesłał projekty jak to widzimy a oni od Siebie TEŻ nam pomogą i nam pokarzą na co ICH stać :) Tak więc widać że im zależy.

reszta będzie jutro bo dosyć późno zadzwonił do mnie i pogadamy o szafirowych szkłach, antyreflexach itd jutro.

Limitacja dla nas np 1/50 Jest do zrobienia i bez problemu.

Postaram się kuć temat póki gorący i informować WAS na bieżąco.

Co prawda będę miał też dużo pracy w mojej pracy ale nie odpuszczę :)

Poza tym moje kochanie dodało 5 projektów w temacie pokrewnym :)

Pozdrawiam

Witek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może najpierw poczekajmy na pierwsze poważne projekty i orientacyjne ceny bo ja ( i pewnie nie tylko ja) biorę pod uwagę możliwość zakupu zegarka z tej edycji ale z podjęciem ostatecznej decyzji czekam na bardziej szczegółowe informacje - najlepiej ostateczny wygląd zegarka i cenę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi najbardziej pasuje projekt 5, jest bardziej stylowy i bardziej podoba mi się wizualnie. W nr 6 za bardzo naćkane to wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może najpierw poczekajmy na pierwsze poważne projekty i orientacyjne ceny bo ja ( i pewnie nie tylko ja) biorę pod uwagę możliwość zakupu zegarka z tej edycji ale z podjęciem ostatecznej decyzji czekam na bardziej szczegółowe informacje - najlepiej ostateczny wygląd zegarka i cenę :lol:

Łukasz ... tylko my chcemy na razie wiedzieć ILU takich jak TY jest chętnych ... zadeklarować się na co byś chciał i ilu takich nas jest !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi najbardziej pasuje projekt 5, jest bardziej stylowy i bardziej podoba mi się wizualnie. W nr 6 za bardzo naćkane to wszystko...

Z tego co widzę, to projekt 6 różni się od projektu 5 tylko orientacją szachownicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzę, to projekt 6 różni się od projektu 5 tylko orientacją szachownicy.

Zgadza się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie ... właśnie tylko taki zabieg a Już troszkę przestrzeń się zmienia !

Zobaczymy co Panowie z MC nam zaproponują ... jutro .. "najdalej jutro" jak powiedział ... podeślą mi projekt/y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała uwaga: temat zegarka rozwalony jest na 3 wątki... a w wątku z zamówieniami, nie ma podsumowania (+/- określony wygląd - zdjęcie! widełki cenowe...), tylko odesłanie do innych wątków. Zgłupieć można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała uwaga: temat zegarka rozwalony jest na 3 wątki... a w wątku z zamówieniami, nie ma podsumowania (+/- określony wygląd - zdjęcie! widełki cenowe...), tylko odesłanie do innych wątków. Zgłupieć można.

Dla kogoś NIE w temacie może okazać się to lekko chaotyczne ... ale wierz mi ... DA się to ogarnąć .

Podsumowania nie da się zrobić ba jak na razie nie ma czego podsumowywać ... Sprawa jest nadal otwarta, ale w celu sprawdzenia ILOŚCI chętnych by taka inicjatywa miała sens .... musi być 50 osób/ chętnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośniki są po to by się zapoznać z tematem i problemem jaki zaistniał.

Dla cierpliwych i zainteresowanych cenna wygrana: Przez nas wymyślony i dla nas zrobiony Zegarek :lol:

Warunek? Im nas więcej tym lepiej ;)

Temat jest otwarty i przyjazny na sugestie, dlatego jest to luźna sprawa i fajna.

Proste...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla kogoś NIE w temacie może okazać się to lekko chaotyczne ... ale wierz mi ... DA się to ogarnąć .

Podsumowania nie da się zrobić ba jak na razie nie ma czego podsumowywać ... Sprawa jest nadal otwarta, ale w celu sprawdzenia ILOŚCI chętnych by taka inicjatywa miała sens .... musi być 50 osób/ chętnych.

Ja niestety nie rozwiązałem tej zagadki - o ile progi cenowe i rodzaj to było jasne, to już wybór modeli nie za bardzo (brak zdjęć, linków, czegokolwiek) a szukanie w Google po numerach daje nie do końca spójne wyniki. Nie wiadomo co w końcu wygrało, ile będzie kosztować i jak będzie wyglądać (zwłaszcza projekt tarczy). Jeżeli ktoś (tak jak ja) nie siedzi na co dzień w rosyjskich to nie wiedząc na co ma się deklarować tego nie zrobi - ale widocznie (jak rozumiem) powstaje zegarek "dla wtajemniczonych" i nie trzeba informować reszty co to będzie, za ile, kiedy itd. Być może lista 50 chętnych oznacza "kupię jakikolwiek by nie był".

Wydaje mi się jednak, że przez takie robienie "po łebkach" zakończy utyskiwaniem na brak zainteresowania ze strony szerszego grona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety nie rozwiązałem tej zagadki - o ile progi cenowe i rodzaj to było jasne, to już wybór modeli nie za bardzo (brak zdjęć, linków, czegokolwiek) a szukanie w Google po numerach daje nie do końca spójne wyniki. Nie wiadomo co w końcu wygrało, ile będzie kosztować i jak będzie wyglądać (zwłaszcza projekt tarczy). Jeżeli ktoś (tak jak ja) nie siedzi na co dzień w rosyjskich to nie wiedząc na co ma się deklarować tego nie zrobi - ale widocznie (jak rozumiem) powstaje zegarek "dla wtajemniczonych" i nie trzeba informować reszty co to będzie, za ile, kiedy itd. Być może lista 50 chętnych oznacza "kupię jakikolwiek by nie był".

Wydaje mi się jednak, że przez takie robienie "po łebkach" zakończy utyskiwaniem na brak zainteresowania ze strony szerszego grona.

Dokładnie... + nie ma podanych orientacyjnych terminów. Osobiście po głowie chodzi mi aviator z bocznym sekundnikiem, ale nie wiedząc ile, za co i kiedy miałbym wydać, trudno jest się na listę wpisywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.