Maro66 63 #126 Napisano 21 Września 2011 Żadnego montażu, wszystkie zrobione "na żywo". Każda oddzielnie. Jestem z tych, którzy kombinują przed pstryknięciem, a nie po. Może dlatego, że obróbka na kompie zbytnio mi nie wychodzi 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #127 Napisano 21 Września 2011 Ja tez zawsze probkuje przed pstryknieciem a pozniej udaje sie do foto-szopy aby je wywolac hehe Pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #128 Napisano 21 Września 2011 No widzisz, ale Tobie wychodzi to super, ja zawsze tylko psuję 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #129 Napisano 21 Września 2011 hehe... "Cudze chwalicie, Swego nie znacie, Sami nie wiecie, Co posiadacie" ale nie przejmuj sie ja tez tak mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość robertock #130 Napisano 12 Października 2011 Hmmmm. Naoglądałem się zdjęć i teraz wiem jedno: muszę go mieć. Dzięki za rozpowszechnianie choroby monsterowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #131 Napisano 12 Października 2011 I mnie Maro zaraziłeś.Już do mnie jedzie,dziś wysłany ,jutro ma być u mnie.Też mu jakąś sesję pstryknę ,bo to fajny model Tylko na chwilę obecną pasków brak Zdjęcia super Moim zdaniem Olympus lepiej dawał radę 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #132 Napisano 5 Listopada 2011 To fakt, Olympus dawał radę, ale nie do końca jest tak, że był lepszy. Kupując Nikona, jako podstawowe szkło wybrałem Nikkora AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR, który choć jest świetnym szkłem, to do zastosowań zegarkowych nie jest najszczęśliwszym wyborem. Ostrzy od znacznie większej odległości niż kit Olympusa. Co za tym idzie nie mogę zbliżyć aparatu tak, jakbym chciał i muszę robić praktycznie wszystko na ogniskowej 105 mm i siłą rzeczy nie osiągnę efektu, jaki mógłbym na 50 mm... Skończy się na tym, że kupię albo pięćdziesiątkę, albo jakiś Micro, może nową czterdziestkę? Zobaczymy 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #133 Napisano 6 Listopada 2011 Fajne foty, a i zegarek ujdzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzytkownik_W-wa.Wola 0 #134 Napisano 9 Listopada 2011 Na fotkach Maro66 z poświatą, szybka wygląda jakby miała jakiś AR. a w rzeczywistosci monsterkowa szybka szału nie robi. Tak czy inaczej fotki fajne. Bardziej mi się podobają fotki z monsterem na bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #135 Napisano 26 Grudnia 2011 Po obejrzeniu całej galerii Czarnego Monsterka w różnych wdziankach zachorowałem na niego, wprawdzie pomarańczka wydaje mi się, że jest nie do wygryzienia, ale chyba warto mieć w swojej kolekcji i czarnego monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #136 Napisano 28 Grudnia 2011 Oczywiście, że warto 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszakowaty 1 #137 Napisano 29 Grudnia 2011 Ja od dawna choruję i poluję na czarnego Monserka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #138 Napisano 29 Grudnia 2011 Ja właśnie upolowałem, chociaż byłem nastawiony na pomarańczę początkowo. Kolejny mój cel to właśnie OM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ruger 5 #139 Napisano 1 Stycznia 2012 Niezłe sesje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #140 Napisano 3 Stycznia 2012 Po przerwie, zbyt długiej przerwie znów zagościł na nadgarstku mym... Maro66 składasz stylistycznie zdania jak Wielki MIstrz Zakonu Jedi YODA Czyżbys podbierał jakieś nauki Jasnej Strony Mocy? Po zakupie zegarka Black Monstera na pewno przeszedłeś na Ciemną Stronę Mocy. Jedi noszą Orange, a Sithowie Blacka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #141 Napisano 3 Stycznia 2012 Rozgryzłeś mnie 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miliarder 162 #142 Napisano 9 Stycznia 2012 Jednak czarny też ma to coś w sobie, zawsze byłem fanem pomarańczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #143 Napisano 10 Stycznia 2012 ^ Chorowałem na pomarańczę, kupiłem czarnego i dochodzę do wniosku, że bym teraz nie zamienił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #144 Napisano 10 Stycznia 2012 ^ Chorowałem na pomarańczę, kupiłem czarnego i dochodzę do wniosku, że bym teraz nie zamienił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #145 Napisano 11 Stycznia 2012 A ja chorowałem na oba, oba kupiłem choroba ustąpiła, sprzedałem czarnego i nastąpił nawrót choroby Teraz wypatruję na forumowym bazarku okazyjną cenę czarnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #146 Napisano 11 Stycznia 2012 Ja mam pomarańczowego, ale czarny też zacny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #147 Napisano 14 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vix 0 #148 Napisano 16 Stycznia 2012 Ja tam też wole czarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #149 Napisano 12 Lutego 2012 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #150 Napisano 5 Marca 2012 Z dzisiejszego spaceru.By maro66 at 2012-03-05 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach