waldii 44 #26 Napisano 21 Czerwca 2010 No to jadę na łowy mam jeszcze 2 salony dam znać co i jak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #27 Napisano 21 Czerwca 2010 Wystarczy w jednym zapytać gdzie jest taki model. Mogą to sprawdzić.Z drugiej strony może w innym salonie utrafisz na półce coś innego 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ahojekk 0 #28 Napisano 21 Czerwca 2010 A mam takie pytanie co do Time Trend, czy w salonach mają coś więcej niż w ofercie na stronie internetowej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #29 Napisano 21 Czerwca 2010 No i wszystko jasne .W Poznaniu zegarka brak.Sprowadzą mi go do końca tygodnia.Zostało już tylko albo aż 8sztuk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Duniek #30 Napisano 21 Czerwca 2010 to niby na którym jest 50 %???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big 0 #31 Napisano 21 Czerwca 2010 Rozmawiałem z Panią pracująca w Time Trend i powiedziała mi ze mogę zamówić wybrany model zegarka którego obejmuje promocja, i jeśli zmieszczę się w czasie (do 2 lipca) to obejmie mnie promocja. Oto część wiadomości która dostałem od Nich. ?SRP031 jest w cenie 1399,00 zł.Jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia wynosi ok 3 bądź 4 dni (zależy od firmy kurierskiej, kiedy dostarczy paczkę) od momentu złożenia zamówienia oraz zapłacenia 10% zaliczki.Jeśli się Pan decyduje na zamówienie w/w zegarka, zapraszam do naszego salonu. Chciałabym również poinformować Pana iż do 02.07.10 obowiązuje w naszych salonach bardzo interesująca promocja związana z marką Seiko? Ale obawiam się że mi i tak fundusz nie pozwoli na zakup zegarka w tym czasie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 321 #32 Napisano 22 Czerwca 2010 Dziś zwiedziłem 2 salony Timetrend'u w warszawie (w galerii Arkadia i na chmielnej) zdrapałem 2 zdrapki i w obu miałem -50% rabatu(w obu zdrapałem środkowe pole). Jedną zdrapkę mogę komuś oddać za piwo . Jeśli ktoś chce ten kupon może go odebrać na terenie warszawy . Chętni niech piszą PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldreas 1 #33 Napisano 22 Czerwca 2010 Dzisiaj się dowiedziałem o tej promocji a wczoraj dostałem seiko na prezent:/ nietrafiony zreszta i kupiony był po normalnej cenie bo ekspedientka nic nie powiedziała o promocji!!! ale jak narazie trafiłem na dwie 50% ale rzeczywiście wybór maja troche słaby przynajmniej w salonie w którym ja patrzyłem nic ciekawego nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldreas 1 #34 Napisano 22 Czerwca 2010 he he ja tez trafiłem obydwie 50% w srodkowym polu:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #35 Napisano 22 Czerwca 2010 W salonach jest raczej skromny wybór Seiko, trzeba szukać na stronie Time Trendu... ale trzeba przyznać obiektywnie, że jakość zdjęć i opisy zegarków mocno u nich kuleją delikatnie mówiąc... Co do zdrapek to z rozmów z kolegami z forum, postów i własnych obserwacji jak na razie wychodzi, że rabat -50% jest zawsze na środkowym polu... a zatem do salonów po zakupy... ... ja dziś byłem i zamówiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwirek 0 #36 Napisano 22 Czerwca 2010 witam,orientuje sie moze ktos czy sa dostepne orange monstery na terenie wroclawia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #37 Napisano 22 Czerwca 2010 witam,orientuje sie moze ktos czy sa dostepne orange monstery na terenie wroclawia ? żartujesz? Z diverów tylko SRP043 i jakiś kinetyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tkpoz 0 #38 Napisano 22 Czerwca 2010 Potwierdzam, środek 50%, prawe pole 40%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major64 0 #39 Napisano 22 Czerwca 2010 Potwierdzam, u mnie środkowe pole to też było 50%. Dzięki temu stałem się zadowolonym właścicielem Seikacza SNN165 Dwa dni temu już się pogodziłem z myślą, że stać mnie jeno na chrono od Lorusa, prawie go kupiłem, a tu nagle dziś na Forum dowiedziałem się o promocji, hyc do sklepu (TimeTrend w CH M1 Poznań), szybka decyzja (bo podobno promocja działa i sprzedawca powiedział że jestem czwartym klientem dziś kupującym z rabatem - idą jak woda) i jestem bardzo zadowolony. I jeszcze koszulkę wylosowałem, niestety mieli tylko damskie, więc to żona będzie reklamować markę. Dzięki yanek za info! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #40 Napisano 22 Czerwca 2010 Potwierdzam, u mnie środkowe pole to też było 50%. Dzięki temu stałem się zadowolonym właścicielem Seikacza SNN165 Dzięki yanek za info!Gratuluje nabytku.I nie za ma co. A koszulkę można już kupić u nas na forumLINK 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwirek 0 #41 Napisano 23 Czerwca 2010 żartujesz? Z diverów tylko SRP043 i jakiś kinetyk. ja troszke nie w temacie jestem w takim wypadku czy jest jakakolwiek inna mozliwosc dostania nowego orange monstera poza 60sekund ? bo jak na razie to tylko tam go znalazlem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #42 Napisano 23 Czerwca 2010 ja troszke nie w temacie jestem w takim wypadku czy jest jakakolwiek inna mozliwosc dostania nowego orange monstera poza 60sekund ? bo jak na razie to tylko tam go znalazlem.chociażby na portalach aukcyjnych- zarówno polskim jak i zagranicznych, a i czasem w naszym bazarze się trafiają nówki, ale nie róbmy tu ot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zombiak 24 #43 Napisano 23 Czerwca 2010 Byłem dziś w dwóch salonach w Gdańsku. Obsługa to kpina, żadnej informacji, żadnej pomocy,w jednym miła blond Pani nawet nie chciała dać mi zdrapki: "bo to tylko dla kupujących zegarki". Odechciało mi się cokolwiek tam kupować. Esz... a taką ochotę miałem na tego nurasa 0 "NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA" Śmierć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NETRUNNER 2 #44 Napisano 24 Czerwca 2010 To Pani zle wiedziala. Ktory to sklep? Idziecie do sklepu. bez zobowiazan dostajecie jeden kupon. zdrapujecie jedno pole. dostajecie tak rabat.mozecie, ale nie musicie skorzystac kupujac tak zegarek. Jak kupicie sa jeszcze gadzety (okolo 90% innych kuponow cos ma ukrytego) gdzie 4 osoby wygraja wyjazd na 49ers w gdyni na 2 dni, gdzie bedzie kolacja, hotel, lodka do poplywania i obejrzenia zawodow z bliska itd. wlasciwie 3 bo jedna osoba juz wygrala. Z tym ze zalozenie jest ze jedna osoba dostaje kupon rabatowy raz, chyba ze kupi i znow bedzie chciala cos kupic. Ale jak widac polak potrafi i juz kombinujecie jak obejsc te zasady. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #45 Napisano 24 Czerwca 2010 Ja wczoraj "wydrapałem" 50% w TimeTrendzie w Pasażu Grunwaldzkim(Wrocław). I teraz się łamię, bo kolekcja tam raczej mizerna, same kwarce raczej, ale jakbym poczekał to może załapię się na SRP043K2 na gumie(jest do sprowadzenia). Cena regularna ok. 1 500, po przecence 750. Niezły interes by był... Może nie jakaś rewelacja bacząc na ceny eBayowe, ale i tak trochę do przodu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #46 Napisano 24 Czerwca 2010 To nie przecena tylko promocja ... chociaż patrząc na egzemplarz SRP043 który wczoraj oglądałem to chyba rzeczywiście można powiedzieć, że to przecena ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #47 Napisano 24 Czerwca 2010 Z tym ze zalozenie jest ze jedna osoba dostaje kupon rabatowy raz, chyba ze kupi i znow bedzie chciala cos kupic. Ale jak widac polak potrafi i juz kombinujecie jak obejsc te zasady.Hmmm. Przecież nie ma jakiegoś systemu rejestracji kto otrzymał zdrapkę, więc nic dziwnego, że jeśli pójdę do salonu A to ją otrzymam, w salonie B również itp. Co w tym złego? jakbym poczekał to może załapię się na SRP043K2 na gumie(jest do sprowadzenia). Cena regularna ok. 1 500, po przecence 750. Niezły interes by był... Może nie jakaś rewelacja bacząc na ceny eBayowe, ale i tak trochę do przodu.Na eBay widziałem za 225$ co daje niecałe 750zł. Do tego nie masz kosztów przesyłki obawy o cło i Vat. Za to dostajesz gwarancję, instrukcję, paragon. IMHO dobry deal.Ale nie róbmy OT. Nt. tego modelu dyskusja toczy się tutaj. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voit 5 #48 Napisano 24 Czerwca 2010 Witam.W zasadzie z ciekawości pojechałem do salonu T-T w Gdyni i wydrapałem 50% rabatu.W zasadzie z ciekawości, bo nie planowałem zakupu zegarka Seiko, choć rzeczywiście poszukiwałem zegarka w rozsądnej cenie. Skuszony otrzymanym upustem zakupiłem zegarek Seiko SNZC97 K1....Może można było lepiej wykorzystać taką okazję, ale ten zegarek polubiłem od pierwszego wejrzenia. Zdjęcie ze strony www.profihodinky.cz Mam nadzieję że nie będą mi mieli za złe... ...I jeszcze kilka słów o samej promocji:Odwiedziłem salon w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku i w CH Klif w Gdyni.W Gdyni mieli większy wybór zegarków ale końcówkę zdrapek.Zarówno w Gdańsku jak i w Gdyni zdrapkę i informację o promocji otrzymałem bez problemów, choć w Gdyni jakby chętniej.Akcja jest zaakcentowana niewielkimi plakatami i raczej trzeba zapytać o mechanizm promocji aby uzyskać pełną informację.Przyznaję, że o ile salon w Gdańsku nigdy nie powalał jakością obsługi (można było wejść i oglądać wszystko pół godziny i nie usłyszeć niczego oprócz "dzień dobry", a czasem i tego nie), to teraz było jakby milej i sympatyczniej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voit 5 #49 Napisano 24 Czerwca 2010 Przepraszam, post się zdublował... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_box 432 #50 Napisano 1 Lipca 2010 W Krakowie we wszystkich salonach T-T które odwiedziłem dostałem zdrapki bez problemu tak samo z przymierzeniem zegarka. Po wejściu do salonu miłe panie od razu się pytały czy mogą w czymś pomóc. W sumie też wydrapałem 50 % rabatu i skuszony kupiłem Seiko 5 model SNK803 K2 Aviator jedyne, co to musiałem poczekać 4 dni aż zostanie sprowadzony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach