SQ2EJQ 65 #51 Napisano 1 Lipca 2010 W sumie też wydrapałem 50 % rabatu i skuszony kupiłem Seiko 5 model SNK803 K2 Aviator jedyne, co to musiałem poczekać 4 dni aż zostanie sprowadzony. To dla Ciebie miał przyjechać z Gdańska egzemplarz, który jednak wpadł w moje ręce, albo raczej na rękę Ale Twój też przyjechał znad morza, bo ze Szczecina. 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_box 432 #52 Napisano 1 Lipca 2010 Tak w sumie 2 ostatnie egzemplarze trafiły do forumowiczów, a dokładniej na ręce forumowiczów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQ2EJQ 65 #53 Napisano 1 Lipca 2010 Poszukiwał go również kolega Flieger z Krakowa i wcześniej myślałem, że to jemu się udało. 0 Jurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d_box 432 #54 Napisano 1 Lipca 2010 Ja zamawiałem w piątek koło 17. Ale jak już przyszedł i go zobaczyłem to do razu zabrałem pani w T-T i na rękę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peri 575 #55 Napisano 1 Lipca 2010 Ja skusiłem się na SRP043.W każdym z salonów we Wrocławiu obsługa przedstawiła zasady promocji ze zdrapką, bez dopytywania się o nią. Zanim jednak się zdecydowałem, to ktoś mi "podebrał" jedyną dostępną sztukę jaką znalazłem. Musiałem więc poczekać na sprowadzenie nowej. Wszystko poszło szybko i sprawnie. Otrzymana sztuka nie ma żadnych mankamentów, na które zwracali uwagę koledzy. Także, jak na razie brak jakichkolwiek zastrzeżeń zarówno do obsługi jak i jakości zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #56 Napisano 3 Grudnia 2010 W najnowszym numerze "Joy" są kupony rabatowe do TT i Swiss - w obu przypadkach 20%. W TT dot. wybranych marek - również Seiko (ale na Seiko 15%). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czas Leci 0 #57 Napisano 3 Grudnia 2010 boldy dzięki za cynk bo poluje na SEIKO tylko powiedz czy to na wszystkie SEIKO? Dzisiaj jadę do pobliskiego TT i wszystkie modele dokładnie przejrzę. 0 Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #58 Napisano 3 Grudnia 2010 ups... teraz doczytałem... na Seiko jest 15% - sory za błąd (mały druk ). Ale chyba na wszystkie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #59 Napisano 3 Grudnia 2010 Na wszystkie wymienione marki na kuponie jest 20%.Dodatkowo w weekend są jeszcze inne promocje.LINK 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 212 #60 Napisano 3 Grudnia 2010 Lipa. Dzwoniłem do Time Trendu i to jest tak, że... Zegarki np. Seiko te co mają na stronie są już przecenione (jest to zaznaczone) Rzekomo, zegarki te w sklepach stacjonarnych są droższe (bez tej obniżki np. -20% ) i np. mając ten rabat z gazety -20% wychodzi na to samo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #61 Napisano 3 Grudnia 2010 Zdziwiony? Sprzedaż internetowa, to co innego niż stacjonarna. I to niezależnie od asortymentu. Spotykałem się już z różnymi sytuacjami (np. w necie drożej niż w sklepie, ale za to wysyłka gratis ). 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 212 #62 Napisano 3 Grudnia 2010 To ja może zapytam tak.. Ma ktoś z Was złotą lub srebrną kartę Timetrendu? Yanek, Zdziwiony może nie aż tak bardzo, narobiłem sobie nadziei trochę. Czytałem, że jakiś czas temu była taka promocja, że bywało - 50% po zdrapaniu odpowiedniego pola. Wiesz, jeżeli widzę zegarek, który kosztuje za oceanem 250$ a identyczny w Polsce w TT za 1100 zł.. no to tak trochę.. smutno.Mam już na oku upatrzony model raczej, pieniądze też są tylko wymienić z euro na złocisze.. tylko by jakiś rabat dostać choinkowy to tak zawsze miło.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #63 Napisano 3 Grudnia 2010 Srebrna karta daje 6% rabatu a złota 12%. Zatem teraz masz lepszy rabat w weekend. To że ceny w necie przeważnie są niższe, to nic nowego. A z Seiko to już zupełnie inny temat...Anyway, jest wolny rynek - masz wybór. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 212 #64 Napisano 3 Grudnia 2010 Ale ja tak sobie dumałem, że to by wyglądało tak.. Rabat na stronie internetowej -20% + karta klienta np. srebrna 6%. Mam możliwość zakupu jedynie przez internet. W moim województwie nie ma salonu TT.. zacofani jesteśmy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bis24 0 #65 Napisano 3 Grudnia 2010 można przespacerowac się do Faktory Pl. Czerwca 1976 R. 6 w Warszawie aby dobrac sobie coś ze starszych kolekcji i to zdecydowanie taniej niż w obecnych promocjach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #66 Napisano 3 Grudnia 2010 Rabat na stronie internetowej -20% + karta klienta np. srebrna 6%. To chyba nie przejdzie. Jak znam życie to "promocje i rabaty nie łączą się" Musiałbyś zadzwonić i dopytać. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz. 212 #67 Napisano 3 Grudnia 2010 Taki myk właśnie słyszałem w słuchawce telefonu gdy dzisiaj dzwoniłem. Dotyczyło to czego innego, ale widać, że z TT ciężko negocjować cenę. To po co ta karta klienta? Pozostaje zakupić z rabatem - 20% ze strony internetowej i się cieszyć.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czas Leci 0 #68 Napisano 3 Grudnia 2010 Jak widzę ich ceny i ich ubogą ofertę to w sumie niech se wsadzą w pupę te ich rabaty, lepiej wbić na ebaya i zakup zrobić od jakiegoś pewniaka. Taniej, wiekszy wybor a zegarek i tak sie nie zepsuje wiec gwara koło ... 0 Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czas Leci 0 #69 Napisano 4 Grudnia 2010 u 15% trochę mało na ceny w TT ale jeszcze wyhaczyłem takie coś, choć to i tak niewiele da bo pewnie rabat niski i wieksza korzysc bedzie z gazetowego rabatu Jakby ktoś więcej wiedział o tym mikołajkowym rabacie to proszę się podzielić // uaktualniam -> rabat 12% mikołajkowy. Jak widzę ich ceny i ich ubogą ofertę to w sumie niech se wsadzą w pupę te ich rabaty, lepiej wbić na ebaya i zakup zrobić od jakiegoś pewniaka. Taniej, większy wybór a zegarek i tak sie nie zepsuje wiec gwara koło ... Byłem dzisiaj i 20% przymierzałem seiko, zaraz się pochwale bo foto zrobiłem dodatkowo rabat ten sam z gazetą jest w sklepie swiss przymierzałem certina, tez zaraz zapodam fotkę 0 Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pop3k 2 #70 Napisano 5 Marca 2011 Teraz w TT jest niby -10 % na wszystkie modele seiko i -20% na wybrane. Jest jednak jeden problem, wchodząc w promocje na stronie nic nie znajdujemy, - nawet oznaczeń które to modele itd. [taki baner jest nr 4] czy ktoś orientuje się jak to działa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #71 Napisano 5 Marca 2011 Tak - dzwonisz i się pytasz jaki jest rabat na model XXX 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach