yanek 3 #1 Napisano 18 Czerwca 2010 Witam,w Time Trend jest promocja na zegarki Seiko.W skrócie polega to na tym, że trzeba udać się do salonu, odebrać kupon z rabatem (taka zdrapka, z 3 polami do wyboru) i już. Można kupić dowolny zegarek z wybranym rabatem. Nie wiem dokładnie jakie są rabaty, ale mnie udało się zdrapać 50% Do tego można wygrać jakieś gadżety typu koszulki, smycze itp oraz wyjazd na regaty.Ot, takie info. Może komuś się przyda.Pozdro. EDITInfoRegulamin 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #2 Napisano 18 Czerwca 2010 Na jednym z pól jest 30%. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #3 Napisano 18 Czerwca 2010 Głupie pytanie, jak wyjdzie 30% to można spróbować znowu aż trafi się na 50% ? Bo jak tak, to chyba niezła okazja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #4 Napisano 18 Czerwca 2010 Głupie pytanie, jak wyjdzie 30% to można spróbować znowu aż trafi się na 50% ? Bo jak tak, to chyba niezła okazja Jak to w loteriach bywa - jest chyba tak, że jak zdrapane jest więcej niż jedno okienko, to "los" nieważny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #5 Napisano 18 Czerwca 2010 W sumie dostaje się jeden kupon, ale co to za problem podejść jeszcze raz i próbować szczęścia 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #6 Napisano 18 Czerwca 2010 hmm... promocja jest na wszystkie modele Seiko w ich ofercie czy tylko na wybrane modele? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #7 Napisano 18 Czerwca 2010 Ta, może to polactwo, ale jeśli los nic nie kosztuje i możesz sobie go wziąć bez zobowiązań (tak zrozumiałem w regulaminie), to możesz a) wziąć ich kilka poprosić parę osób żeby zabrało dla ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #8 Napisano 18 Czerwca 2010 hmm... promocja jest na wszystkie modele Seiko w ich ofercie czy tylko na wybrane modele? Z tego co wiem to na wszystkie. InfoRegulamin 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #9 Napisano 18 Czerwca 2010 z regulaminu "z wykluczeniem modeli z kolekcji Ananta i Spring Drive"ale to akurat ok, bo nie te mnie interesują yanek i kupiłeś coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #10 Napisano 18 Czerwca 2010 Nie kupiłem.Ale kto wie... 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #11 Napisano 18 Czerwca 2010 hehe... no -50% to całkiem dobra oferta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #12 Napisano 18 Czerwca 2010 Szkoda tylko,że sklep nie ma w ofercie diverów Seiko z prawdziwego zdarzenia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #13 Napisano 18 Czerwca 2010 SRP043 jest. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #14 Napisano 18 Czerwca 2010 No jest,faktycznie,ale SRP043 jakoś nigdy do mnie nie przemawiał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #15 Napisano 19 Czerwca 2010 Qrde! Dopiero teraz zauważyłem, że Netrunner założył już temat o tej promocji LINK Co do diverów, to w Time Trend spotkać można też coś fajnego z Kinetic`iem. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieslak 97 #16 Napisano 19 Czerwca 2010 SRP043 jest. Yanek a napisałbyś mi jaka jest normalna cena tego zegareczka Z góry dzięki. Edit: już znalazłem na necie 0 PozdrawiamKamil Seiko flightmasterCertina DS Podium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #17 Napisano 19 Czerwca 2010 Ja bym przytulił SRP043 za połowę ceny bardzo mocno . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ded 1 #18 Napisano 20 Czerwca 2010 Ja bym przytulił SRP043 za połowę ceny bardzo mocno .Ja tez ale nawet ze znizka 30% kosztuje on podobnie jak za granica:) Tylko patrzec jak zaczna zdrapki -50% na alledrogo wystawiac 0 Obecnie na nadgarstku Orient Star SDK05003W0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #19 Napisano 21 Czerwca 2010 Dostałem kilka takich kuponów , mogę oddać jeden z rabatem 40% . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20 Napisano 21 Czerwca 2010 Wydrapałem 40%.Niestety zmartwię Was - promocja nie obejmuje zegarków nowości a SRP043 się do nich zalicza .Stałem kilkanaście minut przed gablotą seiko i nic nie wybrałem.Pełno kwarcy,trochę kinetyków i jeszcze mniej automatów.Polecicie jakiś model który warto kupić a może nic nie warto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #21 Napisano 21 Czerwca 2010 Ale regulamin nic o tym nie wspomina W którym poznańskim salonie byłeś ? 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #22 Napisano 21 Czerwca 2010 Kto Ci powiedział, że nie obejmuje nowości? Za regulaminem:3. Każdy Klient, który w okresie promocji przyjdzie do dowolnego salonu Time Trend, bez żadnego zobowiązania otrzyma zdrapkę Seiko, na której ukryte będą 3 różnej wielkości rabaty na zakup dowolnego zegarka Seiko (z wykluczeniem modeli z kolekcji Ananta i Spring Drive). Każda osoba może otrzymać tylko jedną zdrapkę z rabatami.Czyli jak rozumiem, rabat nie obejmuje kolekcji Ananta i Sprong Drive. A przecież SRP się do nich nie zalicza. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #23 Napisano 21 Czerwca 2010 Hmm czyli wychodzi na to,że mają niekompetentnych sprzedawców.Mało tego jak ktoś nie wie o promocji to sprzedawca napewno niepoinformuje.Ja musiałem pytać - zero ulotek czy plakatów promocyjnych .Pani wyjęła pudełko ze zdrapkami po dłuższej chwili jakby badała czy jestem w temacie.Byłem w poznańskiej pestce.No nic jutro pojadę do innego salonu.Widział ktoś SRP fizycznie leżącego na półce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #24 Napisano 21 Czerwca 2010 Widział ktoś SRP fizycznie leżącego na półce?Widziałem. 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #25 Napisano 21 Czerwca 2010 Ta, we Wrocławiu w pasażu grunwaldzkim ;] W sumie też się trochę nad nim zastanawiam z tej okazji. Szkoda, że to nie monster. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach