Maro66 63 #1 Napisano 20 Lipca 2010 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 20 Lipca 2010 Bardzo mi sie podoba ten Epos. Tylko ma jedna wade zreszta nie tylko ten bo wiekszosc. Ten PASEK eposowski jest jak z bazaru. Koniecznie do wymiany. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #3 Napisano 20 Lipca 2010 Pasek na żywo jest rewelacyjny. Przy nim wszystkie paski Certin, Tissotów, nawet Longinesów, że o Frederique Constant nie wspomnę , są jak z bazaru. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #4 Napisano 20 Lipca 2010 Piękny zegarek .Który nr? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #5 Napisano 20 Lipca 2010 17 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #6 Napisano 20 Lipca 2010 Carlito, Epos ma teraz nowe cielaki (nowy dostawca) i aligatora 22 . 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #7 Napisano 20 Lipca 2010 Ten zegarek mi sie podoba . A jaka cena jezeli mozna sie zapytac? ,jezeli wolisz to daj znac na pw 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #8 Napisano 21 Lipca 2010 Jesli to nowe paski to zwracam honor bo w poprzedniej wersji pasek nie wygladal za dobrze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9 Napisano 21 Lipca 2010 Fajny Milgauss 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #10 Napisano 21 Lipca 2010 Ładny, też się szykuje na niego ... jak się uda to z końcem roku będzie u mnie w kolekcji ! a ile średnicy ma dokładnie realnie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #11 Napisano 21 Lipca 2010 Tak jak do tej pory ten model średnio mi się podobał, tak po Twoich zdjęciach Maro, powoli zmieniam zdanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #12 Napisano 21 Lipca 2010 Świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #13 Napisano 21 Lipca 2010 A to się cieszę, że zegarek się podoba, choć i tak nie do końca udało mi się go uchwycić jakbym chciał. Średnica bez koronki wynosi chyba 43,5 mm. Oficjalna cena 3900 zł. Oczywiście z Pawłem (TIK TAK) zawsze można negocjować. Myślę, że w salonach sprzedających Eposy również. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielas 18 #14 Napisano 21 Lipca 2010 Fajny Milgauss Miałem dokładnie takie same skojarzenia :-) 0 CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych Dołącz do CH24.PL na Instagramie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #15 Napisano 21 Lipca 2010 Pokaż z poniedziałkiem na dacie dnia co? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #16 Napisano 21 Lipca 2010 OK, jak tylko czas i chęci pozwolą mi na zrobienie następnej sesyjki. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4953 #17 Napisano 21 Lipca 2010 Bardzo ładnego masz czwartka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #18 Napisano 21 Lipca 2010 Zdjęcie rewelacyjne 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4953 #19 Napisano 21 Lipca 2010 Możed Ci Maro odsprzeda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 5 #20 Napisano 21 Lipca 2010 Fajny Milgauss Miałem dokładnie takie same skojarzenia :-) Dokładnie te same Maro, dawaj więcej fotek.. i może trochę z odległości i od tyłu. Tarcza jest gładka czy w paskowana? PS. Są takie ale nie LE, bez okienka dnia tygodnia i na bransolecie? 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #21 Napisano 21 Lipca 2010 Są takie ale nie LE, bez okienka dnia tygodnia i na bransolecie? Są, a sekundnik mają jak w PO. Rewelacyjne. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1216 #22 Napisano 21 Lipca 2010 takie 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #23 Napisano 21 Lipca 2010 Śliczne te sikorki ale wybrałbym ze srebrną tarczą, tam są lepiej widoczne pasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł86 0 #24 Napisano 21 Lipca 2010 Bardzo ładny zegarek, gratuluję zakupu. W ogóle chyba każdy Epos ma w sobie coś niepowtarzalnego, a ten jest doprawdy szczególny. Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 5 #25 Napisano 22 Lipca 2010 Szkoda, że 60 jest czerwona Widział ktoś w sieci real fotki tych zegarków? Chodzi mi m.in. o bransoletę i jakość wykończenia. Rzeczywiście srebrny jakby ładniejszy.. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach