Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SphinX

MArine MAster

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny zegarek...jeśli kupisz to czekam na obszerną recenzję.

Jeśli Ci się podoba to kupuj bez zastanowienia...też bym chętnie kupił jednak cena skutecznie uniemożliwia.

Z drugiej jednak strony przy takiej cenie bardzo poważnie bym się zastanowił czy jednak nie dozbierać, poczekać i kupić Rolexa.

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz, z mniej lub bardziej ciekawymi opakowaniami ety daj sobie spokój... sleep.gif[/size]

Wiktorze a dlaczego ? Pytam bo moze faktycznie ety to nie jest dobra droga.

Łukasz a jesli Rolex to ktory model (Sub bez daty ?)? i czy koniecznie musi być nowy, bo ze sklepu to nie problem ale czy nowy ma być ?

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy tylko bardziej zainteresowałem się seikowymi nurkami marinemaster zawsze był moim skrytym marzeniem. Jest po prostu piękny, super wyważony, elegancki(oczywiście jak na nurka), idealne wymiary- nie za duży nie za mały, grubość w sam raz, więc widać kawałek solidnego sikora na ręce, ale też bez przesady. Tylko ta kasa ;) ... ehhh. Ale gdybym miał dwie sakiewki wolnej gotówki ani chwili bym się nie zastanawiał. A że seiko nie brzmi tak dumnie jak rolex ... i co z tego. Jakby Ci się znudził i za czas jakiś chciałbyś się go niedrogo pozbyć, a ja nie będę już tak sępił kasy, to bardzo chętnie bym go u siebie widział :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SphinX, że tak bezpośrednio powiem, daruj sobie konkurs na najlepszą alternatywę dla Rolka. Jeśli to Twój wymarzony zegar to poczekaj na niego, im dłużej przyjdzie Ci czekać- tym bardziej będziesz zadowolony w momencie zakupu. W marzeniach nie ma zamienników, a odnoszę wrażenie, że Seiko nim właśnie jest, w przeciwnym razie nie narzucałbyś nam pewnych odpowiedzi :)

Seiko MM to super zegarek, ale doceni to ten, kto marzy właśnie o nim.

Pewnie niezbyt pomogłem ;)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Ocean świetny, a Tobie się podoba te ładne pudełko Ety? ;)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Świetny jest SO Heritage, a nie ten.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SphinX, że tak bezpośrednio powiem, daruj sobie konkurs na najlepszą alternatywę dla Rolka.

Absolutnie tak tego nie traktuje, i nie stawiałem takiego tematu.

Ja nie traktuje jednego zegarka jako alternatywy drugiego.

A ROLKA nie chce, bo za drogi i z mały. Może kiedyś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, to w takim razie przepraszam, źle Cię zrozumiałem.

Myślisz jeszcze o czymś innym tak jak o tym Seiko?

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, to w takim razie przepraszam, źle Cię zrozumiałem.

Myślisz jeszcze o czymś innym tak jak o tym Seiko?

Marcin

Tak jak pisałem...o czymś w tym typie do $200USD

Diver, minimum 42mm, stal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pisałem...o czymś w tym typie do $200USD

Diver, minimum 42mm, stal...

w końcu kup MM

laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co kupiłeś MM ?

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.