Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Noxiss

W jakim zawodzie pracujesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Poproszę Grand Seiko, może być przemycone w bagażniku :P  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biolog , pracuje Jako konsultant medyczny w firmie farmaceutycznej , prowadzę badania 4 fazy na nowych lekach ;) , brzmi nawet ciekawie , ale jest makabrycznie dużo jeżdzenia i papierkowej roboty :)

Sprzedawca nowych samochodów japońskiej marki.

Jak szukacie dobrej oferty, to piszcie na PW :)

Jedzie do mnie nowa Toyota i już 5 miesiąc dojechać nie może :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem biologiem z wykształcenia, ale niestety nie pracuję w zawodzie.

Sprzedaję samochody drugiej pod względem wielkości marki japońskiej, czyli Nissana.

Mamy obowiązek posiadania większej ilości samochodów na stockach dealerskich, więc z dostepnością i oczekiwaniem nie ma u nas problemu :)

Aha, wszystkich szukających samochodu zachęcam do spróbowania jazdy testowej nowym Qashqaiem - bez konkurencji (piszę obiektywnie :) ).

Firma zamówiła ponad 300 samochodów , pierwsza partia z Japonii miała przyjechać koniec lutego początek Marca , a auto odbieram dopiero w przyszły czwartek od Dealera w Warszawie ... Bez komentarza , zapewnili nam na ten czas aurisy , tylko problem jest taki ze się do niego nie mieszczę ...

A i Kaszka niestety ma się zupełnie słabo do choćby C-maxa 1.6 ecoboost , Cudnie jeździ to auto , jakość wykonania i przede wszystkim wygłuszenie o klasę wyżej , ale od tego mamy inny temat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KAM w firmie zajmującej się wynajmem i serwisem odzieży roboczej.

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściciel firmy Centrum Przygotowania Motorycznego Invictus :) Jestem trenerem przygotowania motorycznego w grach zespołowych oraz fizjoterapeuta :)

Nie wiem czy można tutaj umieścić link do strony ( jeśli nie to proszę moderatora o edycję i usunięcie linku :) ) - zachęcam do polubienia :)

FB: https://www.facebook.com/motoryka?ref=hl

www: http://invictus.motoryka.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba wykonująca czynności agencyjne - tzw domokrążca, poborca, złodziej:) Praca na własnej działalności 

Liceum zawodowe - mechanik

Studia - prawo i administracja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściciel firmy Centrum Przygotowania Motorycznego Invictus :) Jestem trenerem przygotowania motorycznego w grach zespołowych oraz fizjoterapeuta :)

Nie wiem czy można tutaj umieścić link do strony ( jeśli nie to proszę moderatora o edycję i usunięcie linku :) ) - zachęcam do polubienia :)

FB: https://www.facebook.com/motoryka?ref=hl

www: http://invictus.motoryka.com/

Beksa mozna sie do ciebie na priv odezwać ?? Mam problem lekki z barkiem od sportu. Może jakieś ćwiczenie zalecisz ?? Pozdrawiam i z góry dzieki. Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stolarstwo - głównie duże konstrukcje architektury ogrodowej

post-68206-0-66275600-1403760395_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...... między innymi montażysta sprzętu caraudio, a po godzinach informatyk :)

BueII 

Love it or leave !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyuczony mam inny, wykonuję ten, który lubię o ile można lubić pracę zawodowego kierowcy ciężarówki. Śniadanie w Gdyni, obiad w Wawce a kolacja w Krakowie. Następnego dnia inne lokalizacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Studia chemiczne na polibudzie, praca w zawodzie w korporacji bedącej jednym z największych koncernów chemicznych na świecie, branża twoarzywa sztuczne, granulaty kontrukcyjne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elektronik (elektroniczka ? :) ), ale jestem w trakcie przekształcania swojego wieloletniego hobby - grafiki komputerowej w mój nowy zawód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jesteś drobnej budowy ciała to elektroniczynka a jeśli ... to elektronicha

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stolarstwo - głównie duże konstrukcje architektury ogrodowej

Planuję u siebie w ogrodzie coś w ten deseń.

Podeślij mi na PW ofertę albo jakieś linki do swoich prac.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm...... między innymi montażysta sprzętu caraudio, a po godzinach informatyk :)

Montażysta sprzętu Car Audio ;) W jakimś warsztacie czy tak po godzinach prywanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Montażysta sprzętu Car Audio ;) W jakimś warsztacie czy tak po godzinach prywanie ?

I w warsztacie i prywatnie :) nie chcę reklamować firmy ale z Chorzowa :)

BueII 

Love it or leave !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Car Audio to moja ogromna pasja i od dłuższego czasu studnia bez dna ;) . Z chorzowa nie kojaże żadnej dobrej firmy :P , najbliżej jest Armar w Dąbrowie lub Józek w Gliwicach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawód:

1. Wyuczony: IT

2. Wykonywany: IT(etat + dorywcza praca zdalna)

Wiek 28 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.