Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

artme

Głosujemy na naklejkę KMZiZ

Którą naklejkę wybieram  

128 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

moim zadaniem 1- fajnie byłoby "coś" okleić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serce mówi "wybierz czwórkę panie", ale przyłączam się do głosu rozsądku (marcomartin) - adres musi być, jeśli nie mamy być hermetyczną sektą.

pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy nie patrzą na daty. Sprawa chyba nie jest kontynuowana. Kolega Urf odgrzał kotleta, a koledzy dalej konsumują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Koledzy nie patrzą na daty. Sprawa chyba nie jest kontynuowana. Kolega Urf odgrzał kotleta, a koledzy dalej konsumują.

To może trzeba było zamknąć po prostu temat, który wymarł śmiercią naturalną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez sie dziwie, bo samo zaprojektowanie i przygotowanie pod druk bylo juz praktycznie z mojej strony zamkniete. Ale ludzi do reszty (logistyki) zabraklo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie może wrócimy do tematu? Chętnie bym sobie nakleił coś w tym rodzaju na aucie.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolega Urf odgrzał kotleta, a koledzy dalej konsumują.

...skoro obsługa pozostawiła na stole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 00110010000010011001

Proponuje to logo wstawic na forum do stylu KMZiZ oraz IP.Board. Dziwni mnie fakt, ze tak sie nie stalo?

Gratuluje artme ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje :D

Mnie to nie dziwi, bo sa tacy, ktorym moja inicjatywa niestety, ale nie do konca sie spodobala (kłuła w oczy) z wiadomych mi wzgledow - a chcialem dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.