Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 00110010000010011001

Podrobki Casio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość piotrloren

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

allegro nie chce reagować na zgłoszenia to tablica tym bardziej...ostatnio nawet ebay coś słabo się bierze za temat fake-ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek o wielu imionach, obieżyświat, mieszka w całej Polsce... ehhh, miejmy nadzieję, że przynajmniej tu się nikt nie da nabrać.

Tablica/alle nie reagują, i interesik kwitnie :/ a potem tylko płacz i zgrzytanie zębów po straconej kasie lub kupnie podróby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia ale chyba lipa.

"Posiada normalne ślady użytkowania G-Shocka, ryski i otarcia'.

Normalne ślady użytkowania Gshocka to są ślady bieżnika T34, zagłębienia od zębów rekina i zaplątane w pasek włosy z lwiej grzywy.

A nie ryski i otarcia.

KJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że ktoś nie miał możliwości przetestowania go pod czołgiem czy w głębinach tropikalnych oceanów ;)

wtedy będą przebarwienia od jeansów i zadrapania o framugę drzwi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia ale chyba lipa.

"Posiada normalne ślady użytkowania G-Shocka, ryski i otarcia'.

Normalne ślady użytkowania Gshocka to są ślady bieżnika T34, zagłębienia od zębów rekina i zaplątane w pasek włosy z lwiej grzywy.

A nie ryski i otarcia.

KJ

:D plusik ;) Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Mam pytanie czy ten zegarek jest oryginalny w opisie jest 3+3 gwarancji (wygląda na polską dystrybucję), nazawa konta sklep-casio-pl wszystko wygląda jakby było ok ale cena b. atrakcyjna. Więc mam wątpliwości.

Dziękuję z góry za odpowiedź.

http://allegro.pl/oryginalny-casio-gd-110-2c-g-shock-6-lat-gwar-i4103269521.html

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma powodów do obaw, cena zupełnie normalna. Sklepy nie sprzedają podróbek. Co do oficjalnej polskiej dystrybucji mam wątpliwości, jeśli jest to dla Ciebie istotne to zapytaj sprzedawcę.

Z polskiej dystrybucji masz tutaj za niewiele wyższą cenę: http://allegro.pl/zegarek-casio-gd-110-2er-g-shock-gw-pl-wawa-i4074607720.html

Edytowane przez Seven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy poście z prawej strony jest taka zielona strzałka, ale plusy i tak nie są nigdzie zliczane. ;)

Edytowane przez Seven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie

Chciała bym zrobić chłopakowi prezent,ale niewiem czy zegarek który wybrałąm jest oryginalny,znalazłam na allegro kilka aukcji z wybanym modelem.

Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Czy tylnia płytka zegarka nie powinna wyglądać inaczej?

No i ogólnie była bym wdzięczna gdyby ktoś zerknął na tę aukcję i wypowiedział się na temat tego modelu,czy to oryginał czy nie?

oto link do aukcji: http://allegro.pl/g-shock-zegarek-casio-dw-6900-1v-nowy-gwarancja-pl-i4145805138.html

Z góry dziękuję i pozdrawiam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tych zdjęciach trudno ocenić. Poza tym to nie są delikatne ślady użytkowania, to jakaś masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi