Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest 00110010000010011001

Podrobki Casio

Recommended Posts

Dziękuję Waldzior.

Jak tylko zegarek dojdzie, na pewno wypróbuję sposób z podanego przez Ciebie linku.

Dzięki.

A tak apropo... to kupiłeś go okazyjnie z tą wadą jakoś bardzo tanio czy jak?

Pytasz troche po fakcie chyba..

Zapłaciłem za niego łącznie z wysyłką 450zł. Zegarek został zakupiony na początku 2014r. oczywiście posiada wypełnioną gwarancję, więc wydaję mi się, że jest to dobra cena ??? Co do tej wady, to zdaję sobie sprawę, że mogę oddać zegarek na gwarancję, ale właśnie wyczytałem, że ktoś miał podobną usterkę i naprawił to samemu, dlatego o to zapytałem, bo może uda się również go naprawić samemu i nie będę musiał oddawać go na gwarancję.

Tak się dołączę, nauczony w innej sprawie, jak jest gwarancja to korzystaj z niej, co byś nie ingerował w zegarek :)

Tak mi się wydawało ale wolałem się skonsultować. piowa ile max warto zapłacić za ten model?

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

W stanie bdb dałbym 200 pln. A ten jest trochę używany. 8-(

W opisie jest DW-6600, a na deklu DW-9000.

MSZ skrzydełka są niewygodne na duży nadgarstek.

Chyba wolałbym dołożyć 150 pln i kupić GD-400, który nawiązuje do klasyki z lat 90-tych. 

pozdrawiam, Piowa

Tak mi się wydawało ale wolałem się skonsultować. piowa ile max warto zapłacić za ten model?

Ja ostatnio sprzedałem nówkę DW-9052 (identyczny ale w ładniejszej wersji kolorystycznej moim zdaniem) za 130 pln.

A tak apropo... to kupiłeś go okazyjnie z tą wadą jakoś bardzo tanio czy jak?

Pytasz troche po fakcie chyba..

Zapłaciłem za niego łącznie z wysyłką 450zł. Zegarek został zakupiony na początku 2014r. oczywiście posiada wypełnioną gwarancję, więc wydaję mi się, że jest to dobra cena ??? Co do tej wady, to zdaję sobie sprawę, że mogę oddać zegarek na gwarancję, ale właśnie wyczytałem, że ktoś miał podobną usterkę i naprawił to samemu, dlatego o to zapytałem, bo może uda się również go naprawić samemu i nie będę musiał oddawać go na gwarancję.

To nie jest żadna wada. Datownika nie trzeba naprawiać, tylko wyregulować. Każde Casio z niezależnym napędem datownika posiada taką opcję. :)

To nie jest żadna wada. Datownika nie trzeba naprawiać, tylko wyregulować. Każde Casio z niezależnym napędem datownika posiada taką opcję. :)

Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale Wiecie Święta...

Co do Twojego postu Seven, właśnie tak zrobiłem, oczywiście sugerowałem się twoim poradnikiem dotyczącym modelu GW-3000 1AER który podsunął mi Waldzior i dzięki temu udało się, wszystko śmiga jak należy i naprawdę jestem z niego póki co mega zadowolony, tym bardziej, że na ręce prezentuję się pierwszorzędnie.

Edited by kuku

Tak też myślałem.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Co my myślicie o tym bo mamy mały spór na FB?

post-76027-0-81750800-1419839550_thumb.jpg

Cześć

Mam pytanie dotyczące tego allegrowicza, mieliście z nim jakąś styczność ?http://allegro.pl/zegarek-casio-g-9000-1v-promocja-g-shock-i4891538797.html

Czy ten mudmen jest oryginalny? W TT jego cena to 499 ( ogólnie to trochę ich pokręciło z tą ceną )

Czy brać G-9000 czy 9010 który w UK kosztuje 450 zł?

Pozdrawiam

Edited by Pilott

Sprzedawca sprawdzony, zegarek oryginalny. Sam kupiłem kilka zegarków u Niego  :)

Edited by tomaliusz

Cześć

Mam pytanie dotyczące tego allegrowicza, mieliście z nim jakąś styczność ?http://allegro.pl/zegarek-casio-g-9000-1v-promocja-g-shock-i4891538797.html

Czy ten mudmen jest oryginalny? W TT jego cena to 499 ( ogólnie to trochę ich pokręciło z tą ceną )

Czy brać G-9000 czy 9010 który w UK kosztuje 450 zł?

Pozdrawiam

Ostatnimi czasy zanim zakupiłem kilka Casio na allegro szukałem tu na forum odpowiedzi na temat sprzedawców, którzy nie lecą w kulki i sprzedają oryginały i Daymon-Trade był wśród sprawdzonych, sprawdź w szukajce