Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może będę zainteresowany Tritonem, zależy jaki zegarek wygra w "zegarek klubowy"

Poziom rabatów niewątpliwie będzie miał bardzo motywujące znaczenie :D

Ok, ale musiał byś się określic do 15 - 16 października

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie jeśli to będzie 15-20% :D

ale pisze się na tego z czarną tarczą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ozzie, ok w środę się wyjaśni jaki będzie rabat.

PANI ANIU, MAMY EWENTUALNYCH DWÓCH NOWYCH NABYWCÓW :D PROSZĘ W LIŚCIE RABATOWEJ UWZGLĘDNIC RÓWNIEŻ TRITONA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ale musiał byś się określic do 15 - 16 października

Oczywiście, jutro chyba wyjaśni się sprawa zegarka klubowego. Jeśli rabat będzie na przyzwoitym poziomie to wchodzę do gry :D

Chodzi o ten model:

STEINHART "TRITON 100 ATM stainless steel"

Art.Nr. 10203

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jestem ciekaw jak zakończą się "rozmowy polsko-niemieckie" :)

A swoją drogą trochę dziwne, że tak mało informacji jest nt firmy Steinhart...o produkcji, o histori. Kurcze przecież jest wiele małych firm i coś jest do wyciągnięcia z internetu :D A tu właściwie nic :)

Czy ktoś w ogóle wie cokolwiek ponad.....ponad dwa trzy zdania o marce??!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie Pani Ania :D

Jutro się wszystko wyjaśni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszam do zapozanania się również z tym tematem

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/49399-archimede/page__st__20__gopid__544814#entry544814.

czekaqm również na propozycję ceny od firmy steinhart sirluke ( mam już skalę porównawczą:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle twój temat znam. Tak jak pisałem, Pani Ania obiecała mi jutro poziomy rabatów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż trzeba poczekać do jutra, mam nadzieję, że Pani Ania przywali konkretną propozycją, bo widzę, że są tutaj osoby nielojalne wobec tego tematu (w tym również ja :D ) i kręcą na boku z Archimede

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D- równiez z utesknieniem czekam na odpowiedz p. Ani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='pino22' timestamp='1286906262' post='544776'

A swoją drogą trochę dziwne, że tak mało informacji jest nt firmy Steinhart...o produkcji, o histori. Kurcze przecież jest wiele małych firm i coś jest do wyciągnięcia z internetu :P A tu właściwie nic :blink:

Czy ktoś w ogóle wie cokolwiek ponad.....ponad dwa trzy zdania o marce??!

Parę postów wcześniej masz to opisane. Więcej nie ma, bo to firma dość nowa, bez historii, bez tradycji.

Marka własna dystrybutora (DOB / private label).

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoby są bardzo lojalne ale to jest transakcja i lojalność nie jest najważniejsza, powiem więcej utrudnia negocjacje.

Każdemu z nas podoba się wiele zegarków i chciałby mieć jak najwięcej ze swojej listy życzeń. Niestety większość z nas nie może tego zrealizować.

Dlatego też chcemy kupić jak najtaniej. W zamian producent nie tylko ma sprzedaż hurtową ale również pozyskuje osoby opiniotwórcze w tym temacie - takich "ambasadorów marki".

Oczywiście najpierw musi dojść do zakupu oraz zegarki, obsługa itd. muszą spełnić nasze oczekiwania.

Korzyści dla producenta mogą być znaczące :P Sam już doradzałem w zakupie kilkudziesięciu zegarków. Nie ukrywam, że sprawia mi to frajdę, prawie taką jakbym sam kupował :blink:

TR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce pisac dlaczego ale wydaje mi sie ze lepiej poprosic o kontakt osobisty z Gunterem i w imieniu KMZiZ porozmawiac na temat rabatu i nie tylko. Steinhart jest mloda firma i powinno im zalezec na klientach tym bardziej takich jak my - milosnikow zegarkow, ktorzy wystawia pozniej dobre opinie na temat Steinharta co zaowocuje lepsza zprzedaza tych zegarkow tak wiec proponuje ustalic wlasne warunki pozniej je przedstawic Gunterowi a jesli odmowi to dowiedzenia. Oczywiscie wszystko w granicach rozsądku.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietajmy ze to my jestesmy klientami i to nie byle jakimi - tak jak ktos wczesniej napisal nadzwyczaj opiniotworczymi. To Gunterowi powinno zalezec zeby sprzedac nam jak najwiecej zegarkow bo przeciez dzieki takim ludziom jak my ma okazje isc do przodu czyt. rozwijac swoja działalnosc. Jestesmy szanowani i musimy sie szanowac to my mozemy zaproponowac warunki.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Pana Guntera, to byłem z nim w ścisłym kontakcie i ustalilśmy, że kontak przejmie Pani Ani, ponieważ komunikuje się po Polsku. Wiem, że Pani Ania wszystko przekazuje Szefowi.

Póki co proszę podchodzić do tematu spokojnie, poczekajmy na ofertę. Potem będziemy dyskutować :blink:

Wiem, że w miarę oczekiwania napięcie rośnie :blink:

Dajmy szansę wykazac się Steinhartowi, aj również jestem zdania, że marketingowo może to być dla nich korzystne :P

Póki co nie mam jeszcze wieści, jak znam życie Pani Ania odpowie wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze....ale czemu nie ma żadnych wieści :blink:

Wystarczy napisać przecież rabat taki i taki, i już.......szok :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo maja nas w czterech literach. Gdyby tak nie bylo to dawno byloby czarno na bialym juz napisane - przeciez to kwestia chwili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak-rabat powinien byc nie mniej niż 30%. Tak jak pisał carlito1...około 20 zegarków do popchnięcia i to dla miłośników, którzy mogą rozreklamowac markę to nie byle co... :blink:

A tak z innej beczki-to ja nadal nie dostałem odpowiedzi na temat niebieskich wskazówek do Aviatona. Mało to jest profesjonalne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajmy. Skoro Pani Ania ma dzisiaj przedstawić rabaty to doczekajmy do końca dnia. Miejmy nadzieję, że zostaniemy mile zaskoczeni :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

decyzja juz zostala podjeta. Propozycje przeslalam juz dawno do Sirluke1

Takze pewnie da znac!:blink:

I po drugie to wszystkich tutaj traktujemy powaznie. Takze.....hmm.. Te wiadomosci daja do myslenia.

milego wieczoru,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak z innej beczki-to ja nadal nie dostałem odpowiedzi na temat niebieskich wskazówek do Aviatona. Mało to jest profesjonalne...

Niebieskie wskazowki do Aviation- nie mozliwe.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękujemy za zanagażowanie pani Aniu- czekamy na info od prowadzącego rozmowy.Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Pani Anno...dziękujemy bardzo za czas i trud. Mam nadzieję, że wszyscy będziemy zadowoleni....mam nadzieję :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak :blink:

Z tego co wiem, wiadomośc Pani Ania wysłała do mnie na miala ... w pracy :P Pewnie po 18 tak wiec poprosiłem właśnie o powtórzenie na komunikatora forum. Czekamy, może dostanę, jak nie wszystko się wyjaśni jutro około 10:00 (normalnie jak u Hitchcoca).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.