Yahagi 2295 #526 Napisano Poniedziałek o 19:48 9 minut temu, Anansi napisał(-a): Ciekawe, czy ten Michaelis przetrwa braci Jung w określaniu producenta tych zegarów. 🤪 Myślę, że tak ... Utożsamiam się z tą interpretacją ... Chyba że ktoś ma 'skuteczniejszy' pomysł... OLED: Właśnie nie wiadomo... bo tylko wskazówki i styl widzimy. Nie ma photo mechanizmu.... Ale jakaś informacja jest.. Być może takie też były robione. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Josza 103 #527 Napisano Wtorek o 19:18 (edytowane) W dniu 3.11.2025 o 11:13, Yahagi napisał(-a): Taki zegar pojawił się na ogłoszeniach. Niestety tylko to 1 photo.... on jest pokazany, żeby zaprezentować 'małość' tego małego, który jest na sprzedaż.... Szkoda, że nie mozna zajrzeć co w tym dużym w środq siedzi... W przyszłym tygodniu będzie rok jak pokazałeś ten zegar, są tam jeszcze dwa zdjęcia Edytowane Wtorek o 19:22 przez Josza 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yahagi 2295 #528 Napisano Wtorek o 22:36 Dzięki. No właśnie... nie mogłem go znaleźć w archiwum, bo w wiedeńcach zapisałem. Tam - widać, to photo - zdecydowanie słabsze.. Wychodzi więc, że to nie-CS od Michaelisa... Szkoda troszq ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach