Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotrkrakow

Dopracowanie wskazówek zegarka klubowego 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Widzieliśmy jak wyglądał czerwony w Stowie i IMHO wyszło to kupowato.

Tez wlasnie chcialem przytoczyc tegoroczna Stowe jako przyklad ale juz sobie darowalem.

wszystko sie da tylko podciagamy w ten sposób cenę w górę. spróbujemy żeby to była opcja dodatkowa.

Swietnie! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie sie czerwona wskazowka podoba.dodaje charakteru.tak to lekko nudnawo B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym chyba zostawił takiego bladego, a ewentualnie AR lub może bezel w pepsi Żartowałem.:)

Martwi mnie brak propozycji dekla, bo wydaje mi się on kluczowym dla chcarakteru tego zegarka B)

Fajnie by było jakby zegarek był dopieszczony co do detalu, zebym się go nie musiał tak szybko pozbywać jak sprzedałem Stowę B)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się cała czerwona wskazówka sekundowa, w Stowie zresztą też. Ale to też moje subiektywne zdanie. Napis na czerwono też mógłby być OK, choć patrząc na tą wizualizację mam wątpliwości B) Sorry, piotrkrakow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się cała czerwona wskazówka sekundowa, w Stowie zresztą też. Ale to też moje subiektywne zdanie. Napis na czerwono też mógłby być OK, choć patrząc na tą wizualizację mam wątpliwości :) Sorry, piotrkrakow

No i bardzo dobrze. ja tylko pokazałem jakby to wyglądało mniej więcej. :blink:

Odnośnie dekla to mnie dekiel Mariusza bardzo się podoba

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jeszcze odnośnie czytelności czerwonej wskazówki sekundowej.

Ja nie nurkuję ale przypuszczam, że jeżeli ktoś nurkuje, to używa raczej czegoś co przypomina może zegarek ale nazywa się komputer do nurkowania czy jakoś tak a nie swojego diverka :blink: Natomiast argument, że się komuś nie podoba, rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietny wyszedł, doszedłem do wnosku , że jak się nie udzielam to wychodzi najlepiej :) , jest super, kiedy zapisy ??? Jakie ceny i kiedy dostawa , chyba ze coś przeoczyłem :blink: .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek,

jeszcze dekiel nam został. Jest w innym wątku tylko jedna sensowna propozycja. Dostawa 4-5 miesięcy od zlecenia. Zapisy jak domkniemy projekt. Wtedy tez poznamy finalną cenę.

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Tak jeszcze odnośnie czytelności czerwonej wskazówki sekundowej.

Ja nie nurkuję ale przypuszczam, że jeżeli ktoś nurkuje, to używa raczej czegoś co przypomina może zegarek ale nazywa się komputer do nurkowania czy jakoś tak a nie swojego diverka :blink: Natomiast argument, że się komuś nie podoba, rozumiem.

No to po co w ogóle diver...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, projekt rewelacja ! :blink:

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z sympatii :) Dla diverów oczywiście :blink:

No to po co w ogóle diver...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem tylko napisać że tak jak Combat nigdy mi się nie podobał (byłem zwolennikiem Davosy), tak teraz myślę że chyba się przekonam do niego w wersji KMZiZ :)

Ja jestem za opcją albo bez czerwonego koloru albo tylko cały sekundnik czerwony - obie wersje mi się podobają.

Mam tylko nadzieję że będzie możliwość zamówienia zegarka klubowego zarówno na bransolecie jak i na gumie.

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brałbym ten zegarek gdyby nie wskazówki :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaproponuj jakies bardziej Ci odpowiadajace. :) Jeszcze nie za pozno.

Zapewne wybor wskazowek (jak zwykle) zakonczy sie glosowaniem ktore to roztrzygnie co wybierzemy.

Tak apropo - posiadasz LCC3000 - z jakiego powodu wskazowki tego zegarka Ci sie nie podobaja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem wcześniej było lepiej

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam z niecierpliwoscia na caly projekt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Moim zdaniem wcześniej było lepiej

A moze ten rysunek mial oznaczac nakladane indeksy? Wtedy nie mialbym nic przeciwko.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak apropo - posiadasz LCC3000 - z jakiego powodu wskazowki tego zegarka Ci sie nie podobaja?

Nigdzie nie napislem ze mi sie nie podobaja, wrecz przeciwnie bardzo mi sie podobaja. Tylko problem wlasnie w tym ze juz je posiadam ;) wiec jaki jest sens kupowania kolejnego zegarka z takimi samymi wskazowkami? gdybysmy zmienili wskazowki to znow bym sie zastanawial nad zakupem, gdyz projekt mi sie naprawde podoba a dodajac do tego jeszcze projekty dekielka to juz wogole super sprawa.

Zreszta z tego o pamietam to Ty tez masz Lagunare... Zgadza sie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, czyli tylko dlatego. ;)

Moglbys (please!) obfotografowac te wskazowki objektywem makro i wrzucic zdjecia do tego watku. Ciekawe jak naprawde wygladaja z bliska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma problemu. Wrzuce foty na dniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zreszta z tego o pamietam to Ty tez masz Lagunare... Zgadza sie?

Tak, ale nie ten model.

Tak na przyklad wyglada moj ulubiony zimowy:

lagunare_blue.jpg

A ze nie specjalnie przepadam za wskazowkami z bialymi obramowkami zastanawiam sie na wymiane ich na takie same jak twoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁAŁ ;) Swietnie wyglada na tej niebieskiej tarczy !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro mam wolne to wrzuce zdjęcia (macro) wskazówek od mojego Lagunare.

Przepraszam, miałem na mysli poniedziałek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego uważam, ze te wskazówki bardziej pasuja do gładkiej tarczy niż giloszowanej.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.