Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Degustatorr Noir

Klub Miłośników Zegarków OMEGA

Rekomendowane odpowiedzi

DSC_0143.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Posek

No ładnie Ulotny. A niżej moja

othf1z.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Posek

Kiepsko Posek kiepsko :D Jeszcze do forumowych wyjadaczy troche brakuje :)

Nie mam zamiaru do nikogo sie porównywać pod względem działalnosci artystycznej tutaj. Wystarczy, ze inni są best w tej materii. Będę z uśmiechem na ustach tłem dla nich, oraz podziwiał twoje fotki w tym wątku. W końcu tyle ich tu wrzuciłeś, ze jest z czego wybierać :lol:

Edytowane przez Posek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie fotka się podoba, ma klimat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Posek

Dziękuję saniku. Nie mam sprzętu profesjonalnego do fotografiki a nawet zwyklego porządnego apatatu, bo to nie moja bajka.

Fotka zrobiona smartfonem, więc moim subiektywnym okiem nie jest taka najgorsza a ma w sobie coś, co i mnie urzekło dlatego ją wrzuciłem.

Edytowane przez Posek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, a Twoja fotka pomimo tego, że robiona telefonem ma rzeczywiście klimat :)

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zamiaru do nikogo sie porównywać pod względem działalnosci artystycznej tutaj. Wystarczy, ze inni są best w tej materii. Będę z uśmiechem na ustach tłem dla nich, oraz podziwiał twoje fotki w tym wątku. W końcu tyle ich tu wrzuciłeś, ze jest z czego wybierać :lol:

musialbys przewinac wstesz sporo stron :D wrzuciles, wiec przyjmij krytyke na klate a nie sie wykrecasz smarfonem czy wycieczkami do mnie :)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posek, nie daj się wkręcić :) to nie konkurs fotograficzny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję saniku. Nie mam sprzętu profesjonalnego do fotografiki a nawet zwyklego porządnego apatatu, bo to nie moja bajka.

Fotka zrobiona smartfonem, więc moim subiektywnym okiem nie jest taka najgorsza a ma w sobie coś, co i mnie urzekło dlatego ją wrzuciłem.

Jak bez sprzętu do "fotografiki" to całkiem niezła fotografika:)

Tisell Klub Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna ceramika, fajne zdjęcie, szkoda, że dyskusja jakoś na boczne tory schodzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-48316-0-79178100-1445978127_thumb.jpg

Piękna ceramika, fajne zdjęcie, szkoda, że dyskusja jakoś na boczne tory schodzi :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Część postów została usunięta by zachować ciągłość dyskusji.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Non stop cenzura :) czlowiek po pracy chce sobie ciekawe dyskusje poczytac a tu cenzura ;) ech

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swierszczu jak tam 300-setka się spisuje.Nie żałujesz przesiadki z P.O?

Tisell Klub Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co was najbardziej przyciagnelo do 300 SMPc? bo widze, ze na forum jest ich juz sporo a coraz mniej PO. Wygoda czy czysto wizualne wrazenia? Przeciez PO przez swoj surowy wyglada i ceramike daje poczucie, ze jest tym nurkiem bardziej niz SMPc :) Chociaz moj to nurkuje tylko w zlewie, jak ma spa :D

post-68673-0-52926100-1446018263_thumb.jpg

Edytowane przez stateless

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wybiera się do salonu Omegi w Warszawie na wystawę zegarków agenta 007?

post-69167-0-37154900-1446026013_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowity komfort noszenia. Pierwszy Bond był niezauważalny na nadgarstku, do tego stopnia, że zapominałem, że mam zegarek na ręku. W skutek tego uzupełniłem wersją ceramiczną. Nieco grubszy i masywniejszy, w końcu mam miłą świadomość jego posiadania, jednak nadal często zdarza sie wsadzić rękę gdzie nie trzeba. Przez to pojawiają sie rysy, lecz toolwatchowi to pasuje. Eleganckiemu należy zaznaczyć, wiec w pracy z casualowym ubraniem sie nie gryzie.Z koszula z niebieskimi akcentami nawet ładnie wyglada. Po pracy basen, zegarka nie muszę zostawiać w szafce, bezel sie przydaje do ustawienia czasu. Pod kątem użytkowym zegarek idealny.

Mam wiele innych zegarków, nawet z tej samej stajni. Niektóre są ładniejsze, inne ciekawsze mechanicznie, każdy posiada jakieś unikalne walory. Ale takiego zestawienia cech użytkowych, ktore czynią z Omegi 300M najbardziej uniwersalny zegarek na świecie, nie posiada żaden z nich :-)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie teraz zafascynowaly produkty z lat 70ych :)- powyzej jeden z nich.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co was najbardziej przyciagnelo do 300 SMPc? bo widze, ze na forum jest ich juz sporo a coraz mniej PO. Wygoda czy czysto wizualne wrazenia? Przeciez PO przez swoj surowy wyglada i ceramike daje poczucie, ze jest tym nurkiem bardziej niz SMPc :) Chociaz moj to nurkuje tylko w zlewie, jak ma spa :D

Moim zdaniem SMPc oprócz faktu,że to też nurek,jest moim zdaniem bardziej eleganckim zegarkiem,więc i też bardziej uniwersalnym od PO. Stąd też pewnie magia tego zegara.Oczywiście dodatkowo komfort noszenia,jest fantastyczny.

Edytowane przez esteta

Tisell Klub Polska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SMPC święci takie triumfy bo wygląda jak "miliun dolcy a to ludzie lubiejom"

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi