lec 61 #5376 Napisano 3 Czerwca 2014 :yay: :yay: :yay: Na1000 post,to wypadało by szczelić po oczkach, jakąś błyskotką.Dwór się rozpada, ale klamki zmienionena takie z materiału "Stojadły" Po przetopie starczyło na babcine "ubytki"a reszta przetopionaposzła na pudełka. Tak więc jak w jednym z pierwszych tematówi jak mówił Borowski w serialu Dom,"Cyma Panie, to jest Cyma". !!!Dołożywszy swoje,"czas Panie czyma". 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #5377 Napisano 3 Czerwca 2014 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #5378 Napisano 3 Czerwca 2014 W tej chacie goś wygrzebał? Zacna Ci maszyna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #5379 Napisano 3 Czerwca 2014 Widzę, że nie tylko Piotrka trzeba się "obawiać" jeśli chodzi o rarytaski. Cyma, zawieszka, pudełko. Gratuluję kompletu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5380 Napisano 3 Czerwca 2014 Ale że co, że niby ja jakieś zegarki? Niemożliwe.... Ja tu tylko sprzątam 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #5381 Napisano 3 Czerwca 2014 ...sprzątam... zgadzam się całkowicie, ale piękne zegarki z portali aukcyjnych. Piotrze, tak trzymać, przynajmniej jest na czy oko zawiesić, pozdrawiam. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5382 Napisano 3 Czerwca 2014 Myślałem, że będę mógł się nim pochwalić dopiero w lipcu, a tu dziś ze stanów wraz z Obamą przybył przemycony: I nawet cicho buczy zza tych metali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #5383 Napisano 3 Czerwca 2014 Latający spodek, ufo. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5384 Napisano 3 Czerwca 2014 I to w forumowych barwach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5385 Napisano 3 Czerwca 2014 Pancerny zegarek , jak limuzyna Obamy 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5386 Napisano 3 Czerwca 2014 Zarąbisty! piękny klocek, gratulacje! 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #5387 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Ciekawy ten Accutron, właśnie chodzi mi po głowie jakaś Omega z kamertonem, macie jakieś pozytywne doświadczenia z tym ustrojstwem ? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez grig1970 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5388 Napisano 3 Czerwca 2014 Świetny! Graty! Wasyl jak to sie stało ze go nie kupiliśmy 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #5389 Napisano 3 Czerwca 2014 Myślałem, że będę mógł się nim pochwalić dopiero w lipcu, a tu dziś ze stanów wraz z Obamą przybył przemycony: I nawet cicho buczy zza tych metali Dobra cegła! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5390 Napisano 3 Czerwca 2014 chory wtedy byłem chyba... 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5391 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) chory wtedy byłem chyba... @cook Lublin 2014.06.03 PODANIE Do @sneera i @Wasyla Jestem nowym użytkownikiem,mam pytanie,chcę dokonać zakupu zegarka na portalu e-bay .. Do którego z dwu panów muszę napisać celem wydania zezwolenia? Liczę na pozytywne załatwienie sprawy. Marek Edytowane 3 Czerwca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5392 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Zarąbisty! piękny klocek, gratulacje! Zainspirowany Twoim klockowatym Hamiltonem Wasyl jak to sie stało ze go nie kupiliśmy Nie był wystawiony na eBayu tylko na prywatnej stronie sprzedającego Swoją droga polecam - świetny człowiek i zakręcony na punkcie elektroników wszelakich: http://www.timetrafficker.com/ Ciekawy ten Accutron, właśnie chodzi po głowie jakaś Omega z kamertonem, macie jakieś pozytywne doświadczenia z tym ustrojstwem ?Omegi f300 też są świetne, ale niestety 4-6 razy droższe od Accutronów a i ciężej po pierwsze o dobry stan, po drugie o części na wszelki wypadek (Accu natrzaskali na potęgę). Chyba że masz ochotę na kamertonowe chrono - wtedy Omegowe Speedsoniki. Wasyl z pewnością poleci, bo sam ma genialnego, jest jeszcze drugi model - big lobster Edytowane 3 Czerwca 2014 przez MateuszDabrowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #5393 Napisano 4 Czerwca 2014 .... Omega z kamertonem, macie jakieś pozytywne doświadczenia z tym ustrojstwem ?Swietne zegarki, rzeczywiscie przyjemnie bucza na nadgarstku, sa dokladne i w tych zegarkach sekunda w porownaniu z mechanikiem naprawde plynie bez "zabkowania". Chociazby dlatego warto miec chociaz jeeden taki zegarek, bo urok plynacego sekundnika jest bezcenny . Niestety znalezienie takiej omegi w dobrym stanie i jeszcze lepszej cenie (ponizej 300 $) jest dosc trudne Mialem taki zegarek Niestety bardzo krotko, poniewaz teraz wystepuje on w takim "anturazu" Wiec ciagle szukam jakies okazyjnej F300 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5394 Napisano 4 Czerwca 2014 Okazyjnie czasem się pojawiają, ale zazwyczaj w marnym stanie/zdekompletowane. Ostatnio na zatoce choćby był minilobster sprzedany za 160$ z tego co pamiętam, ale bez bransoletki (która "robi" ten zegarek w sporej części) i z podbrudzoną tarczą. Tak to niestety faktycznie ceny na poziomie 600-1200$ za f300 są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5395 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) @cook Lublin 2014.06.03 PODANIE Do @sneera i @Wasyla Jestem nowym użytkownikiem,mam pytanie,chcę dokonać zakupu zegarka na portalu e-bay .. Do którego z dwu panów muszę napisać celem wydania zezwolenia? Liczę na pozytywne załatwienie sprawy. MarekSzanowny użytkowniku Marku,Od dokładnie 25 lat mamy w tym kraju wolność, w tym także pełną wolność zakupów na Ebay.Wystarczy tylko podanie do nas obu, w trzech egzemplarzach, z dołączonymi fotografiami obu nadgarstków, opłata skarbowa w stosownej wysokości, opłata koncesyjna, zezwolenie importowe, jeśli zamierzasz nawet okazjonalnie robić zakupy na Ebay.com a nie wyłącznie na Ebay.pl i już właściwie możesz kupować.Jeszcze tylko drobiazg-okazanie każdego nabytego chronografu pod kątem spełniania warunków produktu podwójnego przeznaczenia, w związku z czym obrót nimi będzie wymagał osobnych zezwoleń i, jak to mawia dzisiejsza młodzież,"jedziesz z tematem"Życzymy Ci wielu sukcesów w rozwijaniu pięknej pasji.Z poważaniem, Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5396 Napisano 5 Czerwca 2014 Nie mogę wyjść z ciągu zakupowego… niech mnie ktoś przede mną obroni! Właśnie dotarła: Jaki tu pasek? Nie chcę nato, nie chcę gumy. 19mm. Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5119 #5397 Napisano 5 Czerwca 2014 No rzeczywiście jesteś w "ciągu". Nie martw się, to przejdzie, ( w najgorszym przypadku na dzieci) . Znając Twoje zbiory, sadzę, że Omega jest przejściowo, więc to się nie liczy, możesz szukać dalej. Gratuluję i pozdrawiam. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #5398 Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Nie mogę wyjść z ciągu zakupowego… niech mnie ktoś przede mną obroni! Właśnie dotarła: Jaki tu pasek? Nie chcę nato, nie chcę gumy. 19mm. Pozdrawiam, Rewelacja! Może wrzucisz więcej zdjęć i coś napiszesz? Edytowane 5 Czerwca 2014 przez KamilZlg 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #5399 Napisano 5 Czerwca 2014 Tomek .... to ja już ze swoją poczekam do weekendu 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #5400 Napisano 5 Czerwca 2014 Dawaj, nie pękaj. Ja się ujawniam z trzema wskazówkami, to Ty się ujawnij z siedmioma... 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach