lec 61 #6301 Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Marcin! Ja napisałem tylko,że włożę kij w mrowisko.Patrząc na powiększone swoje widać dopieroże dziwnie utlenia się luma i t o co widać na Twymjest chyba naturalnym działaniem czasu (nierówności)Me wątpliwości budziło, nie regularne utlenienie w "liniach"cyfr a wychodzenie lumy poza te linie.Maszyny jednak nie były takie precyzyjne,jakby się nam wydawało. Świadczy o tym "górka" mojej czwórki.Jak widać w reszcie cyfr nie widać żadnychokreślę to sportowo "spalonych"a jedynie braki w utlenionej lumie. Tak, że teraz, każdy może przejrzy swe zasobyzapodając fotki pacjentów i razem może coś ustalimy. Myślę Marcinie, że nie masz do mnie żalui nie żywisz skrywanej złości co by mnieprzy nadarzającej okazji uwalić łeb przy samej d..... A cha! Już Ci się kiedyś przedstawiałemi na imię mi ojce dali Leszek. Co do moda, to myślę, że przeniesie w odpowiednie miejsce..... z resztą jak bym się tak bał wszystkiego, to bym z domu nie wychodził. Edytowane 20 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #6302 Napisano 20 Października 2014 No i wsadzę kij w mrowisko! Cuś mi siem zdaje, lub nie tylko.że ta "pianka do golenia" na cyferkach,była nakładana ręcznie. Jeśli tak, to robota wyjątkowo precyzyjna,bo niuanse trudne do zobaczenia i normalnie praktycznie nie do zauważenia.Większy niebieski ring po między 5 a 6 widać jakieś zgrubienie linii i nie jest ono maszynowe.Do oceny pozostaje luma na pałeczce 10 i 117 na zagięciu "daszku" ale co ja tam wiem i w dodatku ślepy jestem. Poza tym dwójeczki się różnią a 0 nie udało się jednym pociągnięciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #6303 Napisano 20 Października 2014 Marcin! Ja napisałem tylko,że włożę kij w mrowisko.Patrząc na powiększone swoje widać dopieroże dziwnie utlenia się luma i t o co widać na Twymjest chyba naturalnym działaniem czasu (nierówności)Me wątpliwości budziło, nie regularne utlenienie w "liniach"cyfr a wychodzenie lumy poza te linie.Maszyny jednak nie były takie precyzyjne,jakby się nam wydawało. Świadczy o tym "górka" mojej czwórki.Jak widać w reszcie cyfr nie widać żadnychokreślę to sportowo "spalonych"a jedynie braki w utlenionej lumie. Tak, że teraz, każdy może przejrzy swe zasobyzapodając fotki pacjentów i razem może coś ustalimy. Myślę Marcinie, że nie masz do mnie żalui nie żywisz skrywanej złości co by mnieprzy nadarzającej okazji uwalić łeb przy samej d..... A cha! Już Ci się kiedyś przedstawiałemi na imię mi ojce dali Leszek. Co do moda, to myślę, że przeniesie w odpowiednie miejsce..... z resztą jak bym się tak bał wszystkiego, to bym z domu nie wychodził. Cieszę się żę jest ta dyskujsa Leszku ,bo to tylko ożywia temat ,nic nie bede urywał . Po to jest to forum aby każdy mógł podzielić się swoja wiedzą i spostrzeżeniami . No własnie nie moglem sobie przypomnieć imienia , ale teraz już na 100% zapamietam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #6304 Napisano 21 Października 2014 To że wydaje Ci się, że jesteś "mądrzyckiej babci wnunio",to mi i chyba nie tylko, wiadomo!Jeśli chodzi o okulary to ich używama słowo "spadaj dziadu" (wiesz o co chodzia i Marek także,po jakich Twych pytaniach) zauważyłem bez nich! Może jeszcze dorośniesz?Cofnij się do szkoły i naucz czytać i pisać, nawet w vintage kaleczysz język. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6305 Napisano 21 Października 2014 Mniej emocji panowie -to tylko zegarek:-) :-) P.S Ale zawsze miło poczytać jak się warszawskie andrusy kłócą...:-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #6306 Napisano 21 Października 2014 (edytowane) No, może se po gębulach dadzą po razie... ale będzie fajnie Odnośnie tarczy, to powiedzcie kto będzie robił (jeśli) tak profesjonalną renowację tarczy w zegarku za stówę? (nawet ojro) Edytowane 21 Października 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #6307 Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Czytać się nie da, Polonia w Chicago ma lepszą składnię. Edytowane 21 Października 2014 przez kasparov 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #6308 Napisano 21 Października 2014 Czytać się nie da, Polonia w Chicago ma lepszą składnię.Leszek ma swój styl trzeba przyznać, trzeba trochę dłużej analizować jego posty, ale w tym właśnie tkwi urok.... 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6268 #6309 Napisano 21 Października 2014 Toż to właśnie o to chodzi! Nie czujesz warszawskiego bluesa? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6310 Napisano 21 Października 2014 (edytowane) Mniej emocji panowie -to tylko zegarek:-) :-)P.S Ale zawsze miło poczytać jak się warszawskie andrusy kłócą...:-) :-)Marek!Przestań.Jaki andrus?Korniszon ze słoika, ku zrozumieniu i ze składnią,to będzie, po "słoikach". Kiniol "doktorku" Masz słuszność,bowiem obecnie tak.Ale w czasach kiedy za Atlancior buliło się wypłatę albo dwie,to było to możliwym.Lub też,to prze ca nie Rolexi lumę nanoszono ręcznie. Co do nauk,to nie która "szpagatowa" entylegencjaprzypisuje se Cambridge uniwersity,a ja mam tylko trzy klasy miejskiei cztery złodziejskie na dzielnicy,ale zaliczone! I jak, to mówi minister o sadownikach... ech! zapomniałem... Edytowane 21 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6311 Napisano 21 Października 2014 Aaaa to już wiem dlaczego ludzie bulą tyle za te zegarki: sentyment i ręczna robota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6312 Napisano 21 Października 2014 Nareszcie! Dotarło? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kasparov #6313 Napisano 21 Października 2014 Co do nauk,to nie która "szpagatowa" entylegencjaprzypisuje se Cambridge uniwersity,a ja mam tylko trzy klasy miejskiei cztery złodziejskie na dzielnicy,ale zaliczone! Niektóra, ort. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #6314 Napisano 21 Października 2014 Niektóra, ort. Co się czepiasz, przecież dobrze napisał , popuść gumkę na majtkach i wrzuć luz , należy się szacunek dla forumowicza z 1200 postami, a każdy inny i wymagający pracy umysłu. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6315 Napisano 21 Października 2014 Botwina i CKM 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #6316 Napisano 21 Października 2014 Też coś dodam od siebie: kasparov weź na odwagę i chodź na Prage...Jesteśmy z tamtej strony Wisły, z na przeciwkaMamy swój fason i swój własny szykGdy nam na wódkę brak, lubimy popić piwkaW tem nie dorówna nam żaden warszawski łyk...u nasz na Pradze są rozrywki kurtularne...u nasz się tańczy tylko tanga popularne ...więc...Rzuć bracie blage i choć na PrageWeź grube lage, melonik tyżZobaczysz Prage, dziewczynki nagie !!! pozdrawiamPaweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #6317 Napisano 21 Października 2014 Co się czepiasz, przecież dobrze napisał , popuść gumkę na majtkach i wrzuć luz , należy się szacunek dla forumowicza z 1200 postami, a każdy inny i wymagający pracy umysłu. Chyba jednak nie pomogło i gumka pąkła... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6318 Napisano 21 Października 2014 Stringi wrzeły sie w tupe i uwierają. Źle się siedzi przy partii szahuf. Gari ile popełniłem błęduf? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #6319 Napisano 21 Października 2014 Koledzy idą na ustawki, Kasparov ma bana, a ja nadal nie wiem co z zegarkiem. Więc jaki werdykt? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6320 Napisano 21 Października 2014 (edytowane) A co ma być? Ciesz się zdobyczą i nie puacz Werdykt taki, że robie zdjęcia swoim cudeńką i będziecie mieli pole do popisu Edytowane 21 Października 2014 przez Robredo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #6321 Napisano 21 Października 2014 No i jag piżesz gąbie, jag??? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #6322 Napisano 21 Października 2014 jak nic mody punhtamy hejtująco siem wyrabia! ze nie może być!Sodomija i Gomoryja Panie.Nie ma jusz kary na takowyjebezeceństwa!Wstyd i chańbe przyjdzie nam doznawać!A ty 333 paczysz i nie grzmisz...... 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #6323 Napisano 21 Października 2014 Zebrało mnie i od razu zaznaczam:nie otwieram i nie fotografuję dalej. Już sobie leżą schowane. Jak Wam się podobają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #6324 Napisano 21 Października 2014 Ta ostatnia Cyma bardzo w moim guście Odnawiana czy oryginał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 334 #6325 Napisano 21 Października 2014 Ta ostatnia Cyma bardzo w moim guście Odnawiana czy oryginał? Dla mnie też cymka najładniejsza.Dałbyś lepsze zdjęcia ( takie dla ślepawych )A nie rypiesz z kilometra .Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach