Gregory_70 512 #7376 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) a brać czy nie brać.. czy dobra będzie...czy szklo ma logowane ,..? Mówiłem marudo że piękna jest Marudny jestem to fakt , ale bardziej przed zakupem powstrzymywały mnie złe doświadczenia z tym Sprzedawcą. Edyta. Szkło nie jest logowane Edytowane 12 Lutego 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7377 Napisano 12 Lutego 2015 Grześ nie rób spa koperty, weź pastę Automax i lekko szmatką ją przepoleruj..i nie rób koperty.. 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7378 Napisano 12 Lutego 2015 Wiesz werk to klasa sama w sobie. Ale jakoś indeksy jakoś nie korespondują mi ze wskazówkami.Człowiek uczy się całe życie i im więcej wie tym głupszy umiera.Ale natura detektywa każe mi kopać i się dokształcać.Podasz ten nr ref , aby rozwiać wszelkie wątpliwości niedowiarków .Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #7379 Napisano 12 Lutego 2015 e tam,to jak nic szmatka, do odcedzania mleka po udoju. Wycierał i się skleiło. Ładna suczi te sztylety! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7380 Napisano 12 Lutego 2015 Grześ nie rób spa koperty, weź pastę Automax i lekko szmatką ją przepoleruj..i nie rób koperty.. Przekonałeś mnie Piotr, przetrę tylko szmatą i zrobię serwis werku. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7381 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wiesz werk to klasa sama w sobie. Ale jakoś indeksy jakoś nie korespondują mi ze wskazówkami.Człowiek uczy się całe życie i im więcej wie tym głupszy umiera.Ale natura detektywa każe mi kopać i się dokształcać.Podasz ten nr ref , aby rozwiać wszelkie wątpliwości niedowiarków .Pzdr 14390-61-SC A tu masz linka do porównaniahttp://omegaforums.net/threads/linen-dial-14390-62-sc.20969/ Edytowane 12 Lutego 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7382 Napisano 12 Lutego 2015 http://omegaforums.net/threads/correct-vintage-box-for-vintage-watch.19612/ Jeszcze jedna linka z forum.Zdjęcia trochę słabe , ale sedno uchwycone.Zawsze jak to mawia Artur , żółte indeksy i wskazówki a stalowa koperta budzą obawy.A z tarczą (zaznaczam , że to tylko moja opinia ) było coś robione - grubość napisów i krój czcionki.Ta z twojego linku jest idealna i nawet luma idealnie spatynowała.I sorry , jeśli się czepiam.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7383 Napisano 12 Lutego 2015 http://omegaforums.net/threads/correct-vintage-box-for-vintage-watch.19612/ Jeszcze jedna linka z forum.Zdjęcia trochę słabe , ale sedno uchwycone.Zawsze jak to mawia Artur , żółte indeksy i wskazówki a stalowa koperta budzą obawy.A z tarczą (zaznaczam , że to tylko moja opinia ) było coś robione - grubość napisów i krój czcionki.Ta z twojego linku jest idealna i nawet luma idealnie spatynowała.I sorry , jeśli się czepiam.Pzdr Znam historię tego zegarka i na 99% tarcza jest w oryginale, dzięki za linka. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7384 Napisano 12 Lutego 2015 No problem.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7385 Napisano 12 Lutego 2015 Zawsze jak to mawia Artur , żółte indeksy i wskazówki a stalowa koperta budzą obawy. Też bywam czujniejszy ale wśród omeg vintage nie jest to akurat coś dziwnego i bardzo dużo jest takich połączeń w różnych modelach A z tarczą (zaznaczam , że to tylko moja opinia ) było coś robione - grubość napisów i krój czcionki.Ta z twojego linku jest idealna i nawet luma idealnie spatynowała. co do tarczy to trzeba by było obejrzeć z bliska - według mnie luma jest stara a napisy trzeba by było oglądać w makro, zobaczyć czcionkę, szeryfy, wypukłość napisu, połysk farby i takie tam...po tych zdjęciach to nie podejmuje się zadnej oceny 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7386 Napisano 12 Lutego 2015 najlepiej do NASA wysłać. tam mają dobre mikroskopy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #7387 Napisano 12 Lutego 2015 cudna omega gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7388 Napisano 12 Lutego 2015 Grzesiek , z zazdrosci to robią...:-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7389 Napisano 12 Lutego 2015 Grzesiek , z zazdrosci to robią...:-) :-) :-)Wiem Marku, najpierw mi napiszą, że to malowanka a potem odkupią za bezcen..... 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7390 Napisano 12 Lutego 2015 Gregory_70 ładna sztuka gratulacje ....ja sam dawno niczego nie wrzucałem bo tymi atlantikami to już szkoda zaśmiecać forum ale dziś w tłusty czwartek przywitała mnie Pani listonosz z taka jedną chudą kopertą Najpierw szybkie SPA i na bransę No stan co najmniej na 5 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7391 Napisano 12 Lutego 2015 O, ta bateryjkowa to jest mój klimat... Pikna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7392 Napisano 12 Lutego 2015 Szybki jesteś Piękna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7393 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki !!!! dołączyła do grona z opcją na bransolecie Edytowane 12 Lutego 2015 przez Stary 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #7394 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Choć to bakteryjka to tak jak pisałeś na "5".Bez komentarzy - zachwyca sama.Jaka średnica? Ze 36 mm chyba ma , bo przy pozostałych wcale nie wygląda mizernie.Pzdr Edytowane 12 Lutego 2015 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #7395 Napisano 12 Lutego 2015 Jeden z ładniejszych kamertonów i do tego z moonowymi wskazówkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7396 Napisano 12 Lutego 2015 Wymiary bez koronki to 36,3mm bransoleta może nie do końca jej pasuje ale taka miałem wizję Piotrek!!!! 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7397 Napisano 12 Lutego 2015 Nie wiem co brałeś... ale wizja nie była dobra 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7398 Napisano 12 Lutego 2015 Gregory_70 ładna sztuka gratulacje ....ja sam dawno niczego nie wrzucałem bo tymi atlantikami to już szkoda zaśmiecać forum ale dziś w tłusty czwartek przywitała mnie Pani listonosz z taka jedną chudą kopertą Najpierw szybkie SPA i na bransę No stan co najmniej na 5 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #7399 Napisano 12 Lutego 2015 A tam, jak dla mnie to jedno z lepszych zestawień z meshem - pierwsze, które mnie w oczy nie kole (aż tak bardzo jak w innych przypadkach) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #7400 Napisano 12 Lutego 2015 Na łapie wygląda fajowo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach