Frantz70 3853 #14351 Napisano Sobota o 14:21 2 godziny temu, ekskalibur napisał(-a): Mój najnowszy nabytek.Jeszcze tylko ładny paseczek ze skóry strusia czarny. Rzadsza i w ładnym stanie wersja 21 jewels 👍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 28300 #14352 Napisano Wtorek o 19:02 Baoshihua 1 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7331 #14353 Napisano Wtorek o 20:39 Bardzo ładny, normalny zegarek, Szkoda, że chińczyk 1 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oszolom 28300 #14354 Napisano 13 godzin temu 21 godzin temu, Walter_87 napisał(-a): Bardzo ładny, normalny zegarek, Szkoda, że chińczyk Kompletnie w tym nie siedzę, ale czasem widzę na WuS te stare chińczyki i zaskakuje mnie mnogość marek. Inna sprawa, że stylistycznie większość do siebie bardzo podobna. Ten jest fajniutki, porządne stare tongji w środku. Nawet dekiel bogaty w zdobienia. Jedna wada, że pasek 19. Nie znoszę tych dziwacznych rozmiarów pomiędzy "standardowymi". Znalazłem dla niego w szufladzie chyba ostatnią 19-tkę, jaką miałem. Bros, więc na bogatości XD. Musiałem coś na nim kupić, nawet nie pamiętam, co... 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach