Walter_87 7493 #14376 Napisano Poniedziałek o 22:58 (edytowane) Prawie nic nie widzę na tym zdjęciu. Ale widzę, że to malowany składak. Pierwotnie był to zegarek Kirovski, ale jakiś "ekspert" chcąc zarobić na nostalgii jakiegoś naiwniaka przerobił go na Błonie i wystawił za 3.800 zł... O zgrozo! Edytowane Poniedziałek o 23:33 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 29060 #14377 Napisano Wtorek o 18:36 21 godzin temu, ekskalibur napisał(-a): Nie sądzę,żeby ktoś tarczę do niego dorabiał. dorabiał. to jest typowa rzemieślnicza tarcza. tzw. warszawska. zamiennik. u mnie z nowych rzeczy Glicner. Damka. Skatowana. Bez szkła. Balans padnięty (werk z tych lepszych). Nie zbieram Poloników, ale jak się coś trafi tanio, to wezmę. Niech leży u mnie, a nie idzie na części. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz_13 99 #14378 Napisano 38 minut temu U mnie taka nowość,czekoladowa Yema Automatic w super stanie 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach