KamilZlg 27 #4726 Napisano 11 Marca 2014 Najs Graty! Jaki rozmiar? 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4727 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) A nie widać, iż sztamajzą otwierany w stodole i śrubstaku,bo jak nic puszka po konserwie rodem z CCCP I patrzcie! Nie muszę patrzałek na nos nanizać, by datę odczytać. @KamilZlg Widać, iż jesteś nie w temacie toć rozmiar nie gra roli. a osobiście już dawno wyrosłem z okresu mierzenia. Edytowane 11 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #4728 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) gratuluję...po raz kolejny..na żywo ...cudny..że złego słowa nie powiem... Edytowane 11 Marca 2014 przez wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #4729 Napisano 11 Marca 2014 @KamilZlg Widać, iż jesteś nie w temacie toć rozmiar nie gra roli. a osobiście już dawno wyrosłem z okresu mierzenia. Nie grali roli tylko dla tych, co nie mają się czym pochwalić A tak zupełnie poważnie: 34? 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4730 Napisano 11 Marca 2014 Popatrz na lewą dłoń z rozsuniętymi palcami, to ja już dawno jestem za piątym. i co tu mierzyć? A tak zupełnie poważnie, to chyba tak?Aczkolwiek jak wrócę do chaty, to pomierzę. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4731 Napisano 11 Marca 2014 E, no Panie, to już ze mną nie pogadasz. No, chyba, że to replika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4732 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Szczególnie jak na spotkaniu w Sielance z pełną gębą frykadeli z talerza i róznistych wynalazków tudzież oceannej reedycji. Edytowane 12 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4733 Napisano 11 Marca 2014 Sorry, Lechu, ale czy dobrze zrozumiałem, żebym nie gadał z gęba pełną jedzenia?Czy o co chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4734 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Nie!!!!! To ja bywam małomówny kiedy mam przed nosem wyżerkę i zastanawiam się jak sobie z nią poradzić. Wtedy o gadaniu nie ma mowy.Przepraszam,nie spodziewałem się, że tak to mogłeś odebrać,jeszcze razSorry! Byłem tam w wielkim stresie oglądając wasze nabytki i zegarki gdzie ja na swym nadgarstku miałem dziadka Lońkę i ku da mi było z nim do takich świetności. @KamilZlg No i pomierzyłem 35,2 mm bez koronki37,8 mm z koronką42,5 mm w uszach. Edytowane 11 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4735 Napisano 11 Marca 2014 Luz, nie daj sie tak łatwo podejść 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4736 Napisano 11 Marca 2014 Ale Rolek fajny, bez dwóch zdań. Jakie to lata? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 911 #4737 Napisano 11 Marca 2014 Piękny klasyk. Gratulacje. Który to może być rocznik? '60? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4738 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) No to Jacku,poluzowałem majty. :D I tu dopiero trafi mi się pare trzy kwiatów polskich! Bo cykacz jest o cztery lata starszy wiekowo niż te które powinny być tu zamieszczane. Jednak na swą obronę mam to, iż ten model zaistniał daleko wcześniej, bo pod koniec lat 60. Edytowane 11 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #4739 Napisano 11 Marca 2014 Nie!!!!! To ja bywam małomówny kiedy mam przed nosem wyżerkę i zastanawiam się jak sobie z nią poradzić. Wtedy o gadaniu nie ma mowy.Przepraszam,nie spodziewałem się, że tak to mogłeś odebrać,jeszcze razSorry! Byłem tam w wielkim stresie oglądając wasze nabytki i zegarki gdzie ja na swym nadgarstku miałem dziadka Lońkę i ku da mi było z nim do takich świetności. @KamilZlg No i pomierzyłem 35,2 mm bez koronki37,8 mm z koronką42,5 mm w uszach.To całkiem spory. Tym bardziej graty! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6410 #4740 Napisano 11 Marca 2014 No, no - drugi Rolex - gratuluję! Cytrynki poszłyyy w odstawkę!Teraz to nie pogadasz... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4741 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) E.....Tam!Zaraz w odstawkę, to nabytek w zamian za planowaną trzecią z rzędu podróż na Krym, która przez tego małego ruskiego Hitlerka spaliła na panewce. Na potwierdzenie tego, że trzecia załączam swą facjatę na fotce z anektowanego przez ruskich portu w Bakłaławie a o zatoce mieście warto poczytać! Tak dla ciekawości, same miasto, to do 1996r było miastem zamkniętym o którym mało kto wiedział. Powodem tego był port baza remontowa okrętów podwodnych CCCP do której wpływały pod wodą o której budowie zadecydował jeszcze Josef Wisarionowicz Stalin.Co do certinek, to mam kilka na podorędziu tak więc @Walter_87 pogadama może byśmy się kiedyś spiknęli na Prażce? Edytowane 11 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #4742 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) E.....Tam!Zaraz w odstawkę, to nabytek w zamian za planowaną trzecią z rzędu podróż na Krym, która przez tego małego ruskiego Hitlerka spaliła na panewce. Na potwierdzenie tego, że trzecia załączam swą facjatę na fotce z anektowanego przez ruskich portu w Bakłaławie a o zatoce mieście warto poczytać! Lec, miło Cię wreszcie zobaczyć, pozdrawiam największego krasomówcę forum. Edytowane 11 Marca 2014 przez grig1970 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4743 Napisano 11 Marca 2014 Ta!Borys Polewoj. Dzięki Panowie! Za specyficzne docenienie mego ciężaru,ponoć gatunkowego i zrozumienie,iż teraz muszę szukać krawcowąco by mi wszystkie mankiety w koszulach przenicowała. Co związane jest z dodatkowymi kosztamiw które wpadam niechybnie. Bo prze ca nie godnym jest świcić poprzecieranymina tym pięknym, aczkolwiek jednak "odważniku"na mym przegubie. @grig1970 Też mi miło, jeśli Tobie miło nawet bez obaczenia Twego lica. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #4744 Napisano 11 Marca 2014 zrób to sam...rękawki obetnij .... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
centralny 3 #4745 Napisano 11 Marca 2014 @ lec. Gdzies juz widzialem tego rolexa ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4746 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Pewnikiem na tym samym straganie co ja Duśkę Wiesiu,to na lato a na zimę te same tylko na odwrót przyfastryguje pod dziergany na drutach odziewek. Edytowane 11 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6410 #4747 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Co do certinek, to mam kilka na podorędziu tak więc @Walter_87 pogadama może byśmy się kiedyś spiknęli na Prażce? Niezła idea. Ludu warszawskiej Pragi, Prażanie - łączcie się! Ps. Lec, mnie również miło Cię obaczyć na własne patrzałki Edytowane 11 Marca 2014 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4748 Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Niezła idea. Ludu warszawskiej Pragi, Prażanie - łączcie się! Ps. Lec, mnie również miło Cię obaczyć na własne patrzałki Tylko po Szembeku mi się nie szwędać upraszam ,a na Mlądzką to wcale nie włazić Edytowane 11 Marca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6410 #4749 Napisano 11 Marca 2014 Toż to dwa kroki! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4750 Napisano 11 Marca 2014 A pyzów na Różycu ni ma. a by siem w szamało 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach