szwed 1069 #7001 Napisano 14 Stycznia 2015 Bardzo przyjemna omega gratulacje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7002 Napisano 14 Stycznia 2015 Omega piękna, ale i pasek dość ciekawy. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #7003 Napisano 14 Stycznia 2015 naprawdę rzadko spotykany model, serdecznie gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7004 Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Soocer to jedna z ciekawszych i rzadszych modeli http://www.woundforlife.com/2014/08/13/lessons-wristory-omega-seamaster-soccer-timer/ http://omegaforums.net/threads/seamaster-soccer-timer-145-016-review.1768/ Edytowane 14 Stycznia 2015 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7005 Napisano 14 Stycznia 2015 Wiem że wolicie naręczne zegarki ale trochę przy nudzę kieszonkowymiOstatni nabytek - mały wisiorkowy patriotyk Wiara Nadzieja Miłość - brak mu uszka ale te się dopasuje - mały ale cieszy i kolejny w kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7006 Napisano 14 Stycznia 2015 Soocer 1 klasa ,dla mnie bomba !!!! 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7007 Napisano 14 Stycznia 2015 Paweł widzę że kolekcja się rozrasta , na taki zbiorek już można zawiesić oko!!! 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #7008 Napisano 14 Stycznia 2015 Piotrek a ty co tam znowu wytargałeś ??? na jakie zdjęcia znowu każesz czekać ???co to znowu za cudo?? 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7009 Napisano 14 Stycznia 2015 Paweł widzę że kolekcja się rozrasta , na taki zbiorek już można zawiesić oko!!!Dzięki piękne - zachęcony tymi słowami na dobranoc wrzucę jeszcze kilka kieszonek a co mi tam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7010 Napisano 14 Stycznia 2015 I od tylca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7011 Napisano 14 Stycznia 2015 Paweł, piękna ta Twoja kolekcja! Nie mam żadnej kieszonki, ale dla mnie takie zegarki to swoista kolekcjonerska esencja. Piękne! A zapytam tak z ciekawości, zdarza Ci sie nosić te cudeńka przy stosownych okazjach? Czasy mamy takie, że noszenie zegarka kieszonkowego może niektórym wydawać się nieco ekscentryczne. Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7012 Napisano 14 Stycznia 2015 Bardzo fajne, zaciekawiły bardzo te "naręczne". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7013 Napisano 14 Stycznia 2015 Paweł dałeś teraz do pieca Piękne są! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7014 Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Paweł, piękna ta Twoja kolekcja! Nie mam żadnej kieszonki, ale dla mnie takie zegarki to swoista kolekcjonerska esencja. Piękne! A zapytam tak z ciekawości, zdarza Ci sie nosić te cudeńka przy stosownych okazjach? Czasy mamy takie, że noszenie zegarka kieszonkowego może niektórym wydawać się nieco ekscentryczne. Wysłane z mojego GT-P5210 przy użyciu TapatalkaDzięki Bardzo Nie tych nie noszę wszystko leży w gablocie - na co dzień współczesne zegarki goszczą na nadgarstku Tissot , Laco a ze starszych Glashutte,Omicron , Doxa - dwa ostatnie po dziadkowe Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Paweł Bury. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #7015 Napisano 15 Stycznia 2015 Miałem jeszcze go nie wstawiać bo dopiero idzie do kosmetyczki ale co mi tam Tada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #7016 Napisano 15 Stycznia 2015 Ładna sztuka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7017 Napisano 15 Stycznia 2015 Panowie... gratulacje, piękne naręczniaki i kieszonkowce 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit55 509 #7018 Napisano 15 Stycznia 2015 Paweł, piękna kolekcja.Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7019 Napisano 15 Stycznia 2015 Ładne te kieszonki! Trochę ich nazbierales! ja tez mam mała reklamówkę z kieszonkami 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #7020 Napisano 15 Stycznia 2015 Paweł przyłączam się do gratulacji, piękna kolekcja kieszonek, miałem kilka w ręku i przyznaję że te zegarki mają w sobie prawdziwą magię,a patriotyczne szczególnie te po powstaniu styczniowym dodatkową wielką historię dlatego podziwiam i gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7021 Napisano 15 Stycznia 2015 Dzięki Dzięki Panowie - jakoś tak jakiś czas temu mi się ubzdurało z tymi kieszonkowymi - zbierałem już różne ale te najbardziej mnie wciągnęły , tak już trwa to od jakiegoś czasu i na zmiany się nie zapowiada - problem w tym że te akurat zegarki ostatnio podrożały podobnie jak Polskie i nowych nabytków coraz mniej ale poluje Ładne te kieszonki! Trochę ich nazbierałeś! ja też mam małą reklamówkę z kieszonkami To chwal się chyba że już gdzieś były prezentowane a nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7022 Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki Dzięki Panowie - jakoś tak jakiś czas temu mi się ubzdurało z tymi kieszonkowymi - zbierałem już różne ale te najbardziej mnie wciągnęły , tak już trwa to od jakiegoś czasu i na zmiany się nie zapowiada - problem w tym że te akurat zegarki ostatnio podrożały podobnie jak Polskie i nowych nabytków coraz mniej ale poluje To chwal się chyba że już gdzieś były prezentowane a nie wiem Tak na szybko jeszcze cos by sie znalazlo jak bym poszperal Sorki za kiepskie zdjecia ale dzis deszczowo i nie ma odpowiedniego oswietlenia a i fotografem nie jestem Edytowane 15 Stycznia 2015 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7023 Napisano 15 Stycznia 2015 Pomimo tego, że pokazane przez Ciebie piękne zegarki zapewne nie są w całości nowymi nabytkami vintage, ale przy takiej kolekcji gratulacje same cisną sie na usta. Super. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #7024 Napisano 15 Stycznia 2015 Kicha, niepunktualne są Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7025 Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Pomimo tego, że pokazane przez Ciebie piękne zegarki zapewne nie są w całości nowymi nabytkami vintage, ale przy takiej kolekcji gratulacje same cisną sie na usta. Super.Dziekuje! Masz racje Nie sa to nowe nabytki ale praktycznie zaden tu nie goscil Tak jakos czasu na kieszonki nie mialem Ale bardzo je lubie zreszta jak wszystko co cyka Edytowane 16 Stycznia 2015 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach