szwed 1069 #9126 Napisano 14 Listopada 2015 Dzięki panowie!Jacku twoje tez są piękne! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #9127 Napisano 15 Listopada 2015 Piękna konstelacja, gratulacje.Rolex to już klasyka w najlepszym wydaniu diverów. Świetny wybór, podwójne gratulacje 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #9128 Napisano 15 Listopada 2015 Piękny Rolex, od jakiegoś czasu szukam podobnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekiniasty 25 #9129 Napisano 15 Listopada 2015 Taki Vulcain Chronometre też chyba starawy będzie !stan nie za piękny ale w oryginale 0 "Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym" Omega Speedmaster Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #9130 Napisano 15 Listopada 2015 Stan jest całkiem fajny. Bardzo podoba mi się mechanizm. Nie wiem co to jest . 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9131 Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Piękna konstelacja, gratulacje.Rolex to już klasyka w najlepszym wydaniu diverów. Świetny wybór, podwójne gratulacje Dziekuje!To chyba prawda Ale nie każdy tak myśli Piękny Rolex, od jakiegoś czasu szukam podobnego. Dziekuje!Nie jest łatwo znaleźć odpowiedni egzemplarz Ale oby Ci się udało bo naprawde warto mieć takiego!!! I chętnie bym tu na forum pooglądał inne sztuki Rekiniasty fajny Vulcain! Graty!!! Edytowane 15 Listopada 2015 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #9132 Napisano 15 Listopada 2015 Witam dziś wrzucę coś rzadkiego , szukałem Go w takim stanie rok Delbana diver vintage oryginał . Stan Bdb , pełna wodoszczelność . Zakręcana koronka , obracany bezel . Więcej informacji o zegarku na temacie Pokażmy swoje Delbany 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magus 3 #9133 Napisano 15 Listopada 2015 Bardzo ladna "sportowa" delbanka - gratuluje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9134 Napisano 15 Listopada 2015 Można kilka zdjeć lepszej jakosci. Wyglada ciekawie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #9135 Napisano 15 Listopada 2015 Można kilka zdjeć lepszej jakosci.Wyglada ciekawie.http://www.chrono24.pl/all/delbana-vintage-diver-swiss-automatic-watch-60s--id3617036.htm?urlSubpath=%2fuser%2fnotepad.htmDam odnośnik do oryginalnej strony , teraz nie ma światła na dokładniejsze zdjęcia 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba1001 5 #9136 Napisano 16 Listopada 2015 Mnie się trafiła taka pasówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #9137 Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Koledzy pozwolą, że zrobię mały off-top, żeby nie zakładać nowego wątku. Pierwotnie zegarek na zdjęciach poniżej byl na jednoczęściowym pasku zrobionym z wyplatanej dwukolorowej "żyłki". Z jednej strony założona jest klamerka, z drugiej zaciśnięta jest blaszka formująca trójkątny języczek paska. Pasek jest w sume dobrym stanie, jednak ta metalowa "skuwka" się przepołowiła a po jednej stronie paska "puściło oczko" i rozplątało się po dlugości kilka węzełków. Pasek wygląda bardzo "rasowo" w sensie vintyżowym, i być może pasowałby do innego zegarka. Jeśli nie udąłoby mi się go naprawić, to czy koledzy się orientują czy tego typu zegarki są w jakimkolwiek stopniu dostępne i czy mają swoją specyficzną nazwę (tak jak swoją mają paski nato, zulu, etc), która ułatwiłaby poszukiwania? Jeśli opis i zdjęcia z fragmentem paska nie są wystarczające, to postaram się wrzucić wieczorem zdjęcie samego paska. Edytowane 16 Listopada 2015 przez BellaUrsa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #9138 Napisano 16 Listopada 2015 Sie rozszalało towarzystwo, gratuluje ! 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #9139 Napisano 16 Listopada 2015 Sie rozszalało towarzystwo, gratuluje !Także Piotrze już diverek Delbany Mam i możesz odpuścić szukanie go dla Mnie Pozdrawiam Sławek 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #9140 Napisano 18 Listopada 2015 rzadki citizen gmt automatic vintage tarcza niestety do poprawek a szkoda ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BuddyClub 1 #9141 Napisano 19 Listopada 2015 Dzięki Panowie, jeszcze kilka zdjeć Wysłane z mojego iPada przez TapatalkZa takie renowacje powinny być przyznawane Ordery. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BellaUrsa 71 #9142 Napisano 19 Listopada 2015 Za cytowanie postów ze wszystkimi pięcioma zdjęciami nie spodziewałbym się orderu, a raczej czegoś zupełnie innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #9143 Napisano 19 Listopada 2015 Ale trzeba przyznać że renowacja uzasadniona - wyszło super !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #9144 Napisano 19 Listopada 2015 Bardzo fajnie wyszła ta Lemania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wujek Mietek 13 #9145 Napisano 19 Listopada 2015 Trzeba przyznać - piękny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9146 Napisano 19 Listopada 2015 Dobra robota . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #9147 Napisano 19 Listopada 2015 W pełni się zgadzam, Lemania jest po prostu super , gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #9148 Napisano 19 Listopada 2015 lemania jest odnowiona faktycznie super jakbym nie wiedział to bym nie powiedział że po renowacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #9149 Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki Panowie za uznanie, ale gratki należą się majstrowi z Łodzi, dodam, ze średnica koperty wynosi 38 mm Wysłane z mojego iPada przez Tapatalk Edytowane 19 Listopada 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9150 Napisano 19 Listopada 2015 Nie jestem fanem odnawiania i nie byłem za ale powiem tak ładnie wyszła ta lemania gratuluje!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach