Tajtek 110 #9551 Napisano 3 Lutego 2016 Do mnie dotarł Junghans w kopercie heksagonalnej chyba w stali po chwili zabawy i hop do rodzinki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #9552 Napisano 3 Lutego 2016 Do mnie dotarł Junghans w kopercie heksagonalnej chyba w stali 20160203_115618.jpg po chwili zabawy P1010141.JPG i hop do rodzinki P1010149.JPGPokaż kotku co jest w środku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajtek 110 #9553 Napisano 3 Lutego 2016 Prze Cię bardzo werk 623,21 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #9554 Napisano 3 Lutego 2016 Junghans nie miał ładnych werków, ale pasek dołożyłeś mu świetny. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #9555 Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Zodiac autographic trochę muszę go odświeżyć ale jest ok ... rezerwa chodu 36 godzin Edytowane 3 Lutego 2016 przez adam4002 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakuber85 5 #9556 Napisano 3 Lutego 2016 American Boy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #9557 Napisano 3 Lutego 2016 (edytowane) Ten Zodiac,właśnie dzięki tejdodatkowej "szczałce"i podziałce jesttaki uśmiechnty. Edytowane 3 Lutego 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9558 Napisano 3 Lutego 2016 Zodiac autographic trochę muszę go odświeżyć ale jest ok ... rezerwa chodu 36 godzin]Ciekawy. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #9559 Napisano 3 Lutego 2016 Piękna OmegaDzięki Panowie za dobre słowo, ale ostatnio trochę za dużo zakupów i omega będzie szukała nowego domu 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #9560 Napisano 4 Lutego 2016 Zodiac autographic trochę muszę go odświeżyć ale jest ok ... rezerwa chodu 36 godzin20160202_184845.jpg Ten wskaźnik rezerwy chodu jest w nim świetny. Jak się tarcze i szkiełko wyczyści będzie super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #9561 Napisano 4 Lutego 2016 wklejam w tym temacie ze względu na mechanizm bo w sumie po części to vintage 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość German76 #9562 Napisano 4 Lutego 2016 Seiko Actus z 1974 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9563 Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Jest taki na OLX ... P.S Jest dział 'Seiko Vintage".....będzie odpowiedniejszy. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9564 Napisano 4 Lutego 2016 Jest taki na OLX ... P.S Jest dział 'Seiko Vintage".....będzie odpowiedniejszy.Myślałem ze vintage to vintage. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dacik 3 #9565 Napisano 4 Lutego 2016 No wlasnie, jak to jest z tymi dzialami? Vintage to vintage zatem?:> czy ktos zaszufladjowal do vintage tylko zegarki szwajcarskie? ( no ale przeciez dla szwajcarow tez jest dzial:>). Bo sam maam czesto dylemat gdzie mam cos pokazac, bo japonczyki odrzucane do japonskich, ruski do ruskich;) ktos sprecyzuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9566 Napisano 4 Lutego 2016 Jak dla mnie to wszystko co naręczne "vintage" mogło by sie tu znaleźć! Bo to dział starszaków 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość German76 #9567 Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Jest taki na OLX ... P.S Jest dział 'Seiko Vintage".....będzie odpowiedniejszy.Na OLX jest Seiko Actus na 23 kamieniach, z inna kopertą i tarczą. Gratuluję znawstwa. Wyczuwam podejrzenie, że ktoś wkradł się do magicznej krainy szwajcarów, żeby opchnąć zegarek. A utożsamianie vintage ze szwajcarami pachnie mi dyskryminacją. Choćby wstawiony przeze mnie actus estetyką wykonania tarczy bije na głowę większość szwajcarów, nad którymi towarzystwo wzajemnej adoracji się tutaj rozpływa. Edytowane 4 Lutego 2016 przez German76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9568 Napisano 4 Lutego 2016 Vintage to vintage, to prawda, ale 'ruscy' mają swoje, Seiko też ma swoj wątek ( który mozna oczywiście rozszerzyć o cały Orient zakladajac tematy Citizena,Casio...itd), w tym dziale raczej pojawiają się zegarki szwajcarskie i niemieckie....Jak bedzie to usystematyzowane, łatwiej będzię korzystać z zasobow forum. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9569 Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Na OLX jest Seiko Actus na 23 kamieniach, z inna kopertą i tarczą. Gratuluję znawstwa. Wyczuwam podejrzenie, że ktoś wkradł się do magicznej krainy szwajcarów, żeby opchnąć zegarek. A utożsamianie vintage ze szwajcarami pachnie mi dyskryminacją. Choćby wstawiony przeze mnie actus estetyką wykonania tarczy bije na głowę większość szwajcarów, nad którymi towarzystwo wzajemnej adoracji się tutaj rozpływa.Proszę nie filozofować w którymś z kolei poscie....A co szanownemu pachnie i gdzie to nie temat na forum. Czy ktoś zmusza do przebywania posród 'towarzystwa wzajemnej adoracji", nie?, to proszę nikogo nie obrazać.Tym razem upomnienie ustne. Edytowane 4 Lutego 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9570 Napisano 4 Lutego 2016 Vintage to vintage, to prawda, ale 'ruscy' mają swoje, Seiko też ma swoj wątek ( który mozna oczywiście rozszerzyć o cały Orient zakladajac tematy Citizena,Casio...itd), w tym dziale raczej pojawiają się zegarki szwajcarskie i niemieckie....Jak bedzie to usystematyzowane, łatwiej będzię korzystać z zasobow forum.Ok ale i tak jak dla mnie to ten dział powinen wszystkich gościć co maja swoje lata! Bo nie jest sprecyzowane ze w temacie vintage maja sie tylko pojawiać szwajcarskie i niemieckie! A miło popatrzeć na wszystkie vintage!!! W jednym wątku! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9571 Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Ok ale i tak jak dla mnie to ten dział powinen wszystkich gościć co maja swoje lata! Bo nie jest sprecyzowane ze w temacie vintage maja sie tylko pojawiać szwajcarskie i niemieckie! A miło popatrzeć na wszystkie vintage!!! W jednym wątku! Ok , są zwolennicy porządku, są i balaganu artystycznego...ja należę do tych pierwszych Umieszczenie zegarka tu, i w dedykowanym dziale wzajemnie się nie wyklucza , koledzo od Seiko wspomniałem tylko ze takowy dział istnieje... Edytowane 4 Lutego 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość German76 #9572 Napisano 4 Lutego 2016 Proponuję zatem w ramach porządku dodać w tytule działu ...szwajcarskie i niemieckie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9573 Napisano 4 Lutego 2016 Nie trzeba nic dodadawac bo jest zezwolenie od moda na umieszczanie tu i tam gdzie ma przynależność! I wszyscy powinni byc szczęśliwi! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #9574 Napisano 4 Lutego 2016 To tak w ramach społecznego nieposłuszeństwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9575 Napisano 4 Lutego 2016 Oj Jacku z Ciebie buntownik rośnie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach